Професионални серии за коса - тема 103

• 73 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Днес в Рибата заредиха най-после Маракеш. Взех си желаното олио- еликсир с кокос и нещо си, лилавата серия.

Денси, чакам с нетърпение отзиви, че и аз го искам. А да си ползвала нещо друго от лилавата серия?

Момичета, кога е бил миналата година черния петък, за който говорите и в кои магазини е бил?

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 13:20 от kremy80

# 691
  • София
Патенце, да ти кажа, аз лично бих ти препопръчала Анаген и Стамиген ампули. Вземи си по две кутии, да си имаш, че ще ти харесат  Mr. Green
Иначе, ако искаш да се заредиш с Напура, много дса добри и ампулите против косопад Т2, както и шампоана S2.
Аз бих си взела и шампоани Анаген и Стамиген, защото идеално стават за пре-уош терапия на скалпа (аз така си ги ползвам).

# 692

Момичета, кога е бил миналата година черния петък, за който говорите и в кои магазини е бил?
Виж 90-та тема от първата страница,май беше 27.11.

# 693
Вивче много хубава идея за пре уош терапия,аз не обръщах внимание на шампоаните,защото видях че много момичета се оплакват,че не се разпенват Hug bouquet

# 694
Вив, мерси за отговора. bouquet Чудя се дали ако се стои с ампулките няколко минути, както пише, пак ще си имат същия ефект. Че мъжкарите не са много по стоенето с часове, наклепани с нещо. Mr. Green

Бързо оздравяване!

# 695
 Аз ползвам Стамиген ампулите и съм страшно доволна. Взех си вече трета кутия и когато съм със спусната коса много приятелки ми правят забележки за стърчащите от цялата ми глава растежи, които не мога да укротя с нищо, но много им се радвам.
 Относно използването им отначало стоях намазана с цяла ампула колкото е указаното време - 10 -15 мин мисля, че беше, но сега се намазвам, когато няма да излизам и стоя цял ден, а понякога и цяла нощ, както съм в момента. Тази сутрин дори се наложи да изляза с детето до парка и по енерция вързах косата и тръгнахме, без да е измита. Ампулата не омазнява на моя скалп и коса. Вече се научих да мажа по щадящо и една ампула ползвам на два пъти.
 Мисля тепърва да комбинирам с Анаген ампули, защото въпреки многото нови растежи, косата ми продължава да пада. Разчитам, че е процес на обновяване и сякаш спрях да се депресирам толкова, но все пак ми е неприятно. Всеки ден пръскам Неоптид, а шампоана Стамиген(ползвам го като пре-уош и стоя понякога с часове намазана), редувам с Керастаз за сгъстяване.
 Благодаря за разясненията относно картата на ЗР !  bouquet
 Какво е това списание, от което след натрупани точки, може да се избере продукт? Може ли линк?

# 696
Феерийка, аз си ги ползвах по указание - 10мин преди къпане, мисля един или два пъти седмично. Ефекта си беше уау, страшно много нова коса, напълно се възстанови, че и повече, от следродилния косопад. Дори се наложи да се подстрижа и уеднаквя, защото започна да стои много смешно и кофти в горната част плътна и гъста коса и надолу по-дългата беше по-редичка.

# 697
Здравейте,
някой ползвал ли е шампоан за коса Alfaparf и по конкретно за цъфтящи краища?

Благодаря предварително Simple Smile

# 698
Днес в Рибата заредиха най-после Маракеш. Взех си желаното олио- еликсир с кокос и нещо си, лилавата серия.

Денси, чакам с нетърпение отзиви, че и аз го искам. А да си ползвала нещо друго от лилавата серия?

Непременно. Нищо не съм ползвала на Маракеш досега. Peace

# 699
Линде, Сентидо, мерси. bouquet Това, че може да се стои 10 мин. е обнадеждаващо, всеки ще се навие за толкова малко.

# 700
Вив, ти си болничка ли мила, бързо да оздравяваш  Heart Eyes !
Шоколадче, много те моля, сподели като пробваш новите ампулки на Сери, супер удобни са ми, защото ги има в кварталният магазин. Как са като консистенция, аромат, как ги чувстваш?
Аз съм вкъщи с бигъл бебе и само си го прехвърляме един на друг да го гушкаме  Grinning , междувременно докато го гушкам ровя насам-натам и не издържах пак на офертата на Арлен и пуснах поръчка. Да припомня, че днес е последен ден на промоцията с 10% намаление на всичко с код PRO10.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 16:29 от setony

# 701
Сетони, какво поръча?
Аз рових, гледах и не можах да се спра на нещо.

Вив, бързо оздравяване  Hug

# 702
  • София
И аз пуснах едно скромна поръчка с кода- финиш крема Еликсир ултим и ампулки аминексил Heart Eyes
Мислех за СС крема на Керастаз, но днес сте го изкупили, снощи беше наличен.
Заредени са и продуктите на Мароканойл и както и очаквах са с новите цени.
Вчера си купих и от тези ампули seri bio proten- пробвах ги снощи с ш. Chronologiste- много странна ми стана косата, направо като кошница (разплетена) и после много финиш, за да изгладя краищата. Явно са силнички. Имам цяла кутия, ще видим нататък как са.

# 703
Мислех за СС крема на Керастаз, но днес сте го изкупили, снощи беше наличен.
...
Аз го взех  Joy , а и едно олио Сашахуан, много изгодно е с кода, а така ми хареса от тестери, че все си го мислех.
Момичета, знаете ли колко време ще ми важи подаръкът 5лири за РД, от ФЮ ?

# 704
  • София
Знам аз, че е някой наш човек  Mr. Green

Сега нещо ми загложди и си погледнах поръчката и съм поръчала без да искам балсам за коса еликсир ултим, а не крем ooooh! Ще помоля по телефона да ми го сменят.

Олиото наистина е супер, и аз му се чудих, но с олио финишите съм минала всякакви граници. От две години не съм изхабявала сигурно цяло и съм се заинатила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт