Професионални серии за коса - тема 103

• 73 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Казанлък
Момичета, на колко градуса се навивате с маша? Старата ми нямаше настройка за градусите, а новата има и се чудя на колко да я наглася.  newsm78

# 706
Илли, ще ти го сменят.Кремчето Ел.Ултим е много хубаво, лекичко, изобщо не утежнява, има много деликатни блясъчета вътре, за лятото е вълшебно.

# 707
  • USA
Току що си поръчах от Керастаз - Chonologiste шампоан и маска.Ще споделя впечатления веднага,след като ги получа и тествам.
Не ми беше запланувано,но разглеждах сайта на бранда,четох ревюта,спомних си и тук колко хубави неща изказахте за серията и... няма как да подмина(издържах 2-3 седмици все пак  Crazy )

# 708
Само аз поръчах 4 СС крема на Керастаз Солей. За мен и доволни от миналата година колежки. Нормално е да свършат. Mr. Green

# 709
  • София
Ех, аз пък така и не се възползвах от промоцията, защото поръчах предния ден. Нищо де - друг път с нещо друго Simple Smile))

Хубавко е кремчето (СС-то на Керастаз). Като му чета състава не ми харесва (чалгаджийска работа - основно силикон и алкохол  Twisted Evil), но пък върху косата е чудно - хем омекотява изпръхнали крайчета, хем не тежи. Ще видя как се държи в дългосрочен план.

# 710
Само аз поръчах 4 СС крема на Керастаз Солей. За мен и доволни от миналата година колежки. Нормално е да свършат. Mr. Green

Е...сега с още по-голямо нетърпение чакам моето !!!
...чалгаджийска работа - основно силикон и алкохол ...
Joy Joy Joy

# 711
  • София
Аз не ползвам маша, но не бих се навиваля на повече от 180 градуса.
Ех, как можах да забравя СС-то ooooh! Нищо де, на друга промоция.
Благодаря ви милички  Hug

# 712
Хубавко е кремчето (СС-то на Керастаз). Като му чета състава не ми харесва (чалгаджийска работа - основно силикон и алкохол  Twisted Evil), но пък върху косата е чудно - хем омекотява изпръхнали крайчета, хем не тежи. Ще видя как се държи в дългосрочен план.
Не мога  Joy

И аз се сдобих с ампулите на Сери и тази сутрин пробвах. Много хубава ми стана гривичката, да видим следващите дни как ще се държи. Косата ми не е особено третирана, та се притеснявах да не ми дойдат силни, но да видим.

# 713
Привет дружина  Grinning Много затихна темата ни  Confused Да бутна и аз едно рамо в събуждането й Laughing Днес ми пристигна този крем:
http://www.arlen.bg/product/2943/elastichen-krem-za-valni-i-kadr … -waves-150ml.html
Не съм го взела все още обаче...След 2ч  Mr. Green Имам и една ампулка с кератин на Матрикс.Взех я пробно.Ако ми хареса ще си взема цяла кутия.Ще споделя когато пробвам новите придобивки  Peace

Beautyholicа, да споделиш после дали ти допадат хронолоджистите  Wink

# 714
Бубка, ще очаквам отзивите ти за крема, отдавна и аз го гледам и....  newsm78:lol: Laughing Laughing Simple Smile Hug

кода днес вече не важи ли от 10% в Арлен newsm78

# 715
Не, не важи. Peace

# 716
ДЕЛИ,разбира се  Peace

# 717
Радвам се че ти е харесало (нали с теб го коментирахме че може и да бъркам  Embarassed )

Феерия в първия момент като те прочетох за 4 броя и  Shocked Shocked но щом не са всичките за теб-става.

А отзиви за серията за обем на Керастаз имате ли? сякаш само за старата версия съм чела от Магнолия  Thinking

# 718
  • Чукарландия
Момичета, в Ензо са пуснали бустерите на Керастаз, новите. Цена 59,30 лв. В Арлен и в ЗР никакви ги няма, за да сравня цените, някой сеща ли се на какви цени бяха в другите два магазина?  Hug
Да, но пък като се замисля, за какво ли са ми бустери, като нямам концентрати... Joy

# 719
Момичета, в Ензо са пуснали бустерите на Керастаз, новите. Цена 59,30 лв. В Арлен и в ЗР никакви ги няма, за да сравня цените, някой сеща ли се на какви цени бяха в другите два магазина?  Hug
Да, но пък като се замисля, за какво ли са ми бустери, като нямам концентрати... Joy
И аз така, всъщност вече имам един концентрат, но забравих да го ползвам  Laughing
Белла, около 72-3 лв. някъде си спомням, че бяха в ЗР и Арлен.
Жалко, че не може да се раздели бустера, аз много искам, но изобщо не съм убедена, че без проба ми трябват цели 120 мл...

Общи условия

Активация на акаунт