Коластрата – най-добрият естествен имуностимулатор. Предимства и ползи

• 11 439
  • 131
  •   1
Отговори
# 45
  • Gulyantsi
Бих използвала продукти с коластра и съм използвала. Доказано е, че коластрата  поддържа здрава имунната система и особено при децата действа наистина много добре.

# 46
  • София
Ползвала съм коластра и продължавам да ползвам. Също така давам и на детето ми за да поддържам имунитета му.

# 47
Здравейте, цялото ми семейство ползваме коластра по схема за по-добър имунитет.  Със съпруга ми под формата на капсули,  за децата - течна. Много съм доволна и смятам че подпомага по естествен начин   организма да се пребори с вирусите.

# 48
 Давала съм коластра на детето,доволна съм от резултата.

# 49
  • Бургас
С удоволствие бил пробвала. Защото имам нужда от засилване на имунната система. Не ме пропуска вирус Simple Smile

# 50
Давала съм коластра на детето, бих пробвала и аз, винаги имам нужда от подсилване на имунитета. Simple Smile

# 51
С удоволствие бих използвала за мен и моите деца.

# 52
Да, бих използвала коластра, за да подобря имунитета си.

# 53
Да бих ползвала - искам да имам добра имунна система и да не боледувам

# 54
  • София
Да,бих използвала и използвам,давам и на сина ми,който е на 8 г.,даже и настинка,не го хваща  Hug

# 55
Бих използвала коластра за децата ми, защото боледуват често.

# 56
Бих използвала коластра за да подсиля имунната система на организма си, за подобряване на чревната флора и за благоприятните й действия като цяло.

# 57
Коластрата е най-добрия естествен имуностимулатор. Бих използвала за мен и цялото семейство, за да сме здрави през цялата година! Peace bouquet

# 58
Не съм пробвала, но бих с удоволствие,защото цялото семейство имаме нужда

# 59
Бих използвала и използвам коластра за подпомагане на имунната система. При децата ми определено има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт