Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 088
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде
То и като се ударим силно става лилаво...надявам  Rolling Eyes се да няма проблем, но дори и да отиде вече е минал периода за ваксиниране (до 48 часа). Rolling Eyes

# 421
Здравейте..преди  2 седмици  си купих боров мед с шишарка...отдавна исках да откажа цигарите ..а чух че този мед помагал за пречистване ..взех около 2 лъжици от него..а на другара сутрин имах няколко кървави храчки?Толкова се уплаших че тогава наистина спрях цифарите..Въпросат ми е възможно ли е да съм отхрачила кръв заради този мед?И ..сега 12-13 дни по късно ..сутрин като стана имам още храчки..вече не кървави..но с леко черно или кафяво вътре..от време на време..това колко време продалжава.,.нормално ли е,след спиране на цигарите..докато се прочисти организма или по точно дробовете?

# 422
То и като се ударим силно става лилаво...надявам  Rolling Eyes се да няма проблем, но дори и да отиде вече е минал периода за ваксиниране (до 48 часа). Rolling Eyes
От ухапването може да се заразиш с тетанус или бяс, отделно и с всичко с което може да е заразено кучето...дано няма нищо... Praynig

# 423
От два дена съм без меките подложки и почти изчезнаха онези неща, все едно не ги е имало.  Алергична съм към подложките явно.

# 424
Здравейте, знаете ли дали се прави операция на киста на опашката/опашната кост с лазер?На мъжа ми ще му предстои операция и там където сме се насочили има такъв и се чудим дали е възможно.

# 425
  • Prague Czech Republic
Здравейте! Синът ми на година и половина , има разтройство от 2-3 дни купихме му капсулки но не му помагат, нито картоф моркоф! Не знам какво да му давам за запичане , Моля ви ако се сетите за нещо споделете го  Hug

# 426
Glloriyta  оризовата вода, помага. Но да е току що сварен, да не е престоял. Банан също, добре пасиран на кашичка.

# 427
Здравейте! Синът ми на година и половина , има разтройство от 2-3 дни купихме му капсулки но не му помагат, нито картоф моркоф! Не знам какво да му давам за запичане , Моля ви ако се сетите за нещо споделете го  Hug
Ами, зависи разтройството с температура ли протича,повръщане,болки в корема?Какви капсулки дадохте?

# 428
здравейте,днес бях на ренгенова снимка на бял дроб.Снимката се дава на диск.Понеже имаше петно..което докторът погледна уплашено и каза,може би е диафрагмена херния..искам да попитам един познат лекат които е в София,как се отварят тези файлове?не става с програмите които имам на компа..

# 429
  • Prague Czech Republic
Разтройството е воднисто. Утре сме на преглед и ще дидим какво ще каже педи.

# 430
  • София
интересувам се за повишаване на имунитета на дете.
Инфлуцид в комбинация със Шуслерова сол 3, при мен и сина ми действа безотказно вече няколко години,всъщност от когато ги ползваме. По препоръка на ЛЛ. Peace

# 431
Здравейте, от доста време имам подуване на краката около глезените, или по-точно под глезена - под кокалчето. Получава се когато седя дълго време седнала. Дали се дължи на проблем с вените или нещо по-сериозно - на моменти не мога да си поема въздух. Това се случва в определени дни, после задухът изчезва. Дали не трябва да отида на кардиолог? Да отбележа, че нямам проблем с наднормено тегло и др установени заболявания.

# 432
Здравейте, от доста време имам подуване на краката около глезените, или по-точно под глезена - под кокалчето. Получава се когато седя дълго време седнала. Дали се дължи на проблем с вените или нещо по-сериозно - на моменти не мога да си поема въздух. Това се случва в определени дни, после задухът изчезва. Дали не трябва да отида на кардиолог? Да отбележа, че нямам проблем с наднормено тегло и др установени заболявания.

Да, трябва да посетиш кардиолог и да направиш изследания на бъбреци. Това, което описваш може да е нищо, но може и да е признак за сериозен проблем. Направете изследвания ... по-скоро.

Разтройството е воднисто. Утре сме на преглед и ще дидим какво ще каже педи.
Някъде грешиш в запичащата диета. Колко голямо е детето?  Ето малко хранене на детето с диария

здравейте,днес бях на ренгенова снимка на бял дроб.Снимката се дава на диск.Понеже имаше петно..което докторът погледна уплашено и каза,може би е диафрагмена херния..искам да попитам един познат лекат които е в София,как се отварят тези файлове?не става с програмите които имам на компа..
Извинявай, но и да отвориш файла какво ще видиш и разбереш? Айде не си причинявай сама тревоги. Всичко ще е наред  Peace

# 433
Здравейте..преди  2 седмици  си купих боров мед с шишарка...отдавна исках да откажа цигарите ..а чух че този мед помагал за пречистване ..взех около 2 лъжици от него..а на другара сутрин имах няколко кървави храчки?Толкова се уплаших че тогава наистина спрях цифарите..Въпросат ми е възможно ли е да съм отхрачила кръв заради този мед?И ..сега 12-13 дни по късно ..сутрин като стана имам още храчки..вече не кървави..но с леко черно или кафяво вътре..от време на време..това колко време продалжава.,.нормално ли е,след спиране на цигарите..докато се прочисти организма или по точно дробовете?

Не, боровия мед не прави такива проблеми.
Трябва да направиш снимка и преглед при пулмолог. Кафяво и черно не е редно да има в храчките дори на закрет пушач.  Shocked Пушачите просто ИМАТ храчки, но нищо в цветовата гама не е нормално да е там.

# 434
ronita_86
Ами този познат лекар сигурно редовно отваря такива файлове, дай му диска направо. То ще си знае да го отвори.

Общи условия

Активация на акаунт