Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • оттам, откъдето започва България
Моят син наскоро си прави ПКК и хормони и му излезе към 75 лв. без здравна каса. На здравната й плащахме дълги години, но сега работи в чужбина и там се осигурява, но се наложи тук да прави изследвания.

# 316
  • София
Ами така е,аз както съм осигурена и лечението трябва да ми е напълно безплатно,така си плащам на всеки 2 месеца по 60 лв. изследвания.
Ами не трябва да е така.Плащаме си осигуровки,но си плащаме изследвания, такси, при специалисти.... Tired

# 317
Ми измисли си оплаквания, личната ти пуска изследвания и готово.

# 318
  • София
Хах мерси за съвета, ще си измислям, веднъж годишно.

# 319
  • Варна
Ми измисли си оплаквания, личната ти пуска изследвания и готово.
Личния доктор не може да пуска абсолютно всички изследвания ,когато става въпрос за туморни маркери и когато няма такъв специалист в твоя град.Някакси не ми е особено изгодно да отида до София да ми дадат направление за кръвни изследвания  Laughing.По изгодно ми е да си ги платя,а да не говорим че дори и да има се полагат веднъж на 6 месеца,на този етап не ми е достатъчно.

# 320
Жената иска обикновени профилактични лабораторни изследвания, доколкото схванах. Аз ползвам два!!! допълнителни здравни фонда, и пак нямам право на някои изследвания, та ако желая, мога да си ги платя от джоба...красота  Tired

# 321
  • Варна
Ами да,идеята е че си ги плащаме,независимо дали се полагат или не.

# 322
  • София
Мой приятел ползва доп.здравно към Дженерали и всикчки прегледи+изследвания са му free. Казва, че плаща само 20лв на месец.
И аз имах доп.здравно, за всичко +лекарства, но пакетът беше доста по скъп.

# 323
Мой приятел ползва доп.здравно към Дженерали и всикчки прегледи+изследвания са му free. Казва, че плаща само 20лв на месец.
И аз имах доп.здравно, за всичко +лекарства, но пакетът беше доста по скъп.

Знаеш ли какво точно е?

# 324
Фри, ама си измисля оплаквания, а не казва че иска профилактични.

# 325
  • Mediterraneo
Ако тези "само" 20 лв на месец допълнително здравно покриват само изследванията, за мен не си заслужава, освен ако не си хронично болен с необходимост от ежемесечни специални изследвания.
Имам приятели с допълнително здравно осигуряване, плащат повече месечно и им покриват стойността на изписаните лекарства, допълнителни прегледи при специалисти и пр.( всичко срещу фактура, а специалистите рядко са навити да издадат такава, да не кажа хич).

# 326
  • София
Картата към Дженерали е 25лв, вкл.-прегледи +изследвания /по преценка на лекар/, както и връщане на пари за лекарства до 5дни след издаване на ф-рата.

# 327
При какъв доктор трябва да се отиде, ако има съмнения за проблеми с панкреаса? newsm78

# 328
  • Sofia
Гастроентеролог

# 329
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт