Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 87 144
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Burgas
Има препарат течен на Финиш за почистване на съдомиялни -на него има инструкция как да се използва Peace Има и едни малки пликчета на Лидл, които се слагат на мястото за таблетки и се пуска интензивна програма. Сигурно има и други почистващи препарати, но аз съм ползвала тези.

# 271
  • София
Аз използвам пакетчетата от Лидл:
Скрит текст:
Пускам на дългата програма на 70 градуса. Доволна съм.  Peace

# 272
Благодаря за съветите и най-вече за снимката.Точно щях да питам какви са тези пликчета.аз също съм купувала от таблетките на Лидл и съм доволна как измиват, ще потърся тези пликчета.

# 273
Имам 45 см Бош и според техника по-добре е да зареждам с прах и гланц отделно, отколкото с таблетки, защото били малко големи за размера на машината ми. Опитах да срежа Диниш на 2 и такова мазало стана, че е е ясно по колко от съставките й останаха и по колко се попиляха в боклука. Да знаете къде мога да си купя Финиш прах и гланц отделно. Намирам го главно на таблетки.

# 274
  • на Мелмак
Мисля , че в ДМ бях гледала прах на Финиш newsm78

# 275
Мерси Ети.

# 276
  • София
Скрит текст:
Имам 45 см Бош и според техника по-добре е да зареждам с прах и гланц отделно, отколкото с таблетки, защото били малко големи за размера на машината ми. Опитах да срежа Диниш на 2 и такова мазало стана, че е е ясно по колко от съставките й останаха и по колко се попиляха в боклука.
Да знаете къде мога да си купя Финиш прах и гланц отделно. Намирам го главно на таблетки.
В метро мисля, че имаше прах.

# 277
Имам 45 см Бош и според техника по-добре е да зареждам с прах и гланц отделно, отколкото с таблетки, защото били малко големи за размера на машината ми. Опитах да срежа Диниш на 2 и такова мазало стана, че е е ясно по колко от съставките й останаха и по колко се попиляха в боклука. Да знаете къде мога да си купя Финиш прах и гланц отделно. Намирам го главно на таблетки.
            Аз съм с такава Бош и ползвам без проблем цяла таблетка за по-замърсените съдове /тави и тенджери/ на програмата 70 градуса. Не е имало случай да не се разтвори таблетката и съдовете ми са добре измити. В останалите случаи ползвам гел /предпочитам на Финиш/.

# 278
  • София
Нещо миялната не ще да мие и съм се видяла в чудо.

# 279
Таблетката се разтваря, но понякога по съдовете се усещя, че има останал препарат. А колко гел шолзуваш и от къде го купуваш?

# 280
  • Варна
Здравейте,
Бихте ли споделили колко време горе-долу изкарва солта и препарата за гланц?
Последно я зареждах преди 40 дни

# 281
Имам Сименс 45 см. Петна по съдовете нямам откакто след основната програма пускам плакнене 29 мин. Малко по-трудно съхне обаче няма гланц при плакненето. Ако пусна вечерта, до сутринта всичко е сухо и без петна.
Ползвам таблетки Финиш Квантум, сол  и гланц Финиш, понякога и гел Финиш.

# 282
v 45 см може ли да се събират наред с другите съдове и тигани тенджери, тави ? Дали някой има снимка на пълна 45 см или на пълна 60 см съдомиалнп да добия представа ?

# 283
  • Burgas
v 45 см може ли да се събират наред с другите съдове и тигани тенджери, тави ? Дали някой има снимка на пълна 45 см или на пълна 60 см съдомиалнп да добия представа ?

Имам 45 см.миялна и събирам наведнъж голяма тенджера под налягане 5 литрова- без проблем,остава достатъчно място и за другите съдове и тиган в същото време.Когато обаче имам тави трябва да ги слагам под наклон заради височината им,да не опира в тях горната перка и остава по-малко място за другите съдове PeaceЗа съжаление в момента няма как да пусна снимки на пълна миялна,понеже сме в ремонт ooooh!

# 284
Здравейте! За пръв път имам съдомиялна модела е WHIRLPOOL ADG 8575 FD, току-що я вградихме още не съм я пускала и нямам никакъв опит в тези уреди  Embarassed Моля ако някой има този модел, да сподели какво трябва да направя първоначално, доколкото разбрах се слага сол някъде, настройки за твърдостта на водата (живея в район с доста варовита вода). Честно казано съм като индианец пред нея  newsm78  Rolling Eyes
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт