Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 87 137
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, каня се да си купя съдомиялна, спрях се на Beko 28320  за вграждане. И тъй като ще е монтираме във вече готова кухня, мъжо мери днес и отсече, че трябва да е за полувграждане.
Тези за вграждане напълно ли са скрити?
Размерите са точно на косъм и от там се притеснявам дали ще пасне. newsm78

# 301
  • Добрич
Размера във височина ли е на косъм?
Аз мисля, че разликата от пълно и полувграждане  е само тази, че на вторите им се вижда отпред панела за управление. Размерите са си същите мисля  newsm78

# 302
Размера във височина ли е на косъм?
Аз мисля, че разликата от пълно и полувграждане  е само тази, че на вторите им се вижда отпред панела за управление. Размерите са си същите мисля  newsm78
По-скоро дълбочината.
Идеята ми е ако изцяло махнем вратичката на шкафа, дали естетически ще е добре.
Поръчах, пък каквото стане Joy
Ами обадихме се на дърводелец, за да дойде и да погледне как ще стане, ама казал на мъжа ми да измерим и ..... #Cussing out

# 303
  • Burgas
 При всички случаи, за да се сложи миялна не трябва да има шкаф-ако е за вграждане на вратата на машината се монтира мебелна вратичка.Полувграждане се води, когато панелът за управление остава видим, над вратичката.

# 304
При всички случаи, за да се сложи миялна не трябва да има шкаф-ако е за вграждане на вратата на машината се монтира мебелна вратичка.Полувграждане се води, когато панелът за управление остава видим, над вратичката.

Днес трябва да пристигне машината и в най-скоро време ще стане ясно, как ще я монтираме newsm17

# 305
Здр,може ли да ми кажете добър сервиз за ремонт на съдомиялна в Пловдив

# 306
  • София
Има и такива за полувграждане, на които цялата предна врата е видима и е част от самата машина. снимка от нета, сминка от нета

# 307
  • София
Моята дърта китайка окончателно предаде Богу дух и се сдобих с германка Bosch SPS53E18EU/36 http://m.emag.bg/sydomijalna-mashina-bosch-9-nastrojki-5-program … e73bce9b6ca6cefda
Чак сега разбирам на какъв шумов тормоз съм била подложена толкова години  Sick

# 308
  • София
Да ти е честита и да ти служи вярно дълги години!  bouquet Hug

# 309
  • София
Честита помощничка и да се разбирате безпроблемно. Simple Smile

# 310
Ev_e , честита да ти е! Много е добра и найвече е правена в Германия.

# 311
  • София
Мерси, момичета! Ползвам машината вече 2 седмици и не мога да й се начудя. Когато я пуснахме с ММ за първи път, помислихме, че не работи, толкова е тиха.
ММ предлагаше да купим пак китайка (Мидея), щото била излязла много корава. Вярно, за 12-13 години я поправя само 3-4 пъти  Laughing Добре че не се поддадох. За 200 лв. повече избрах фройлайн Бош  Mr. Green Няма нищо общо с мидейката клета. Нейната врата беше 3 пъти по-тънка. Не е чудно, че ръмжеше като саблезъб тигър.

# 312
Добре, че не си се поддала, защото днешните Мидеи нямата нищо общо с тези преди 12 години. Разсмя ме с това, че не сте били сигурни, че работи. Аз имах същото изживяване, когато пуснах моята, а тя също Бошка, но вградена ми се наложа да отворя вратата да се убедя че работи. Много са добри.

# 313
  • София
Моля те, отваряхме няколко пъти! Направо се побъркахме от притеснение, че е дефектна!
Случайно ти или някой друг да сте попадали в сайт на Бош на примери как се подрежда посудата (45-см), защото има препратка в упътването, пък нещо не го намирам. Разпределението се различава, а аз се опитвам да карам постарому.

# 314
  • Sofia
Бърз въпрос - може ли да се регулира височината на кошниците на новите модели Whirlpool, които са с горно чекмедже за прибори? Струва ми се малко разстоянието между чекмеджето и горната кошница, според мен не събира там чаши със столче.

Общи условия

Активация на акаунт