Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 708
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Блгодаря за идеята Мериан  bouquet ще пробвам и това Cry

# 331
  • София
Гланцът е за по-бързо съхнете и няма да помогне в случая. Солта е за омекотяване на водата и дъвкана многократно в темите.
@ shimbite - пускала ли си скоро почистване на самата машина с препарат за почистване на миялна? Ако не си - пробвай, почисти дюзите на перките /с помощта на клечка за зъби или игла, примерно/, почисти си и филтъра и виж дали още има проблем с изплакването на праха. Ако още има проблем, значи смени си праха. Друго за което се сещам е да е изгорял нагревателя и да не стопля водата = недобре разтворен препарат,  но казваш, че техник я е гледал и е казал, че всичко е ок.
@  Free Agent - ако не си я почиствала скоро, също може да го направиш, преди да дойде майстор.

# 332
  • София
Нямам препарат за почистване. Иначе на вид е чиста и във филтъра няма нищо. Но остава от таблетката. ММ каза, че май е нагревателят.

# 333
  • София
Сетих се какво може да е. И моята го прави, ако не я наредя правилно, а именно нищо да не пречи на таблетката да падне на пода. Ако има голяма чаша точно там таблетката пада на дъното на чашата и не може да се разтвори , понеже водата се оттича.

# 334
  • София
ММ каза, че май е нагревателят.
Отваряхте ли я докато мие? Нашата като я отворя ме лъхва гореща пара от водата.

# 335
  • София
Леле, големи сме шматки! Майстора даже се учуди как е работила 2 години и нещо!
Миялната е върху пералнята, а мръсният канал е на 40 см от пода, но все пак много по-надолу от пода на миялната. Съответно водата изтича и тя, горката, мие без вода!!!
А аз си мислех, че по принцип мие скапано тавите. ooooh!

# 336
а мръсният канал е на 40 см от пода,
Пералня, съдомиялна - мин. на 50см. от под на машина.
Скрит текст:

Хубаво е да се ползват тези скоби:
Скрит текст:

# 337
  • София
Ох, голяма занимавка ще е, че са полу-вградени, но ще го измислим.

# 338
  • някъде там
Здравейте,мнения за тази съдомиялна и марка:
http://www.electrolux.bg/Products/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC … %D0%B0/ESL7510RO/

# 339
  • София
Марката си е супер. Като и чета параметрите си ок от към всичко - капацитет, програми, децибели, светлинен индикатор на пода и т.н. Цената и е малко височка. Аз тези пари бих взела АЕГ, което е по-високия клас на Електролукс. АЕГ имат подобни модели, на горе-долу тази цена, някои даже и с трета кошница за прибори. Дори и тази да вземеш няма да сбъркаш, важното е да ти харесва и да си я ползваш с кеф.

# 340
  • София
И още нещо да си призная. Embarassed
Имала съм индикатори за сол и гланц, ама ги мислех за друго нещо.

# 341
  • Бургас

От месец ползвам миялна Електролукс, но друг модел - по-евтин, с по-малко програми и екстри.
Това ми е първата машина, нямам опит, но вече страшно си я обичам. Simple Smile Повече от доволна съм  - тиха е, пускам редовно отложен старт. Сутрин като стана всичко е измито и изсушено.

# 342
Free Agent , хи-хи разсмя ме. Не си единствената, която поглежда към новите си уреди с незнание и респект. Напомняш ми как се държах с компютъра преди 15-ина години - като извънземно. А аз да ти разкажа как се изложих с пералнята ми. За вграждане е в един шкаф и всичко е включено ток, вода ... Пълня я и натискам смело Старт/стоп но уви нищо не светва и нищо не тръгва. Реших, че е дефектна и веднага си извиках техник, а той със смвх ми казва Вие избрахте ли програма , за да преместите роторното копче да не не е на Офф. Ами така се засрамих, човекът само като избра нещо извън офф-а и тя като светна, усмихна се, а аз забодох нос в обувките си от срам.

# 343
  • някъде там
  ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪,Мария,благодаря за полезните мнения:)
Ще я вземем с още 15%отстъпка от тази цена.Бях се насочила към Миеле-втора ръка,но гаранцията от 5г на тази ме убеди и,че идвали на място при проблеми.

# 344
  • някъде там
Много съм завеяна ...

За тази съдомиялна исках да мнение...
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=13&c=21&pid=1234

Търсих мнения за марката и съм сложила грешен линк #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт