друг вариант не виждам, някой ако се сети.....

иначе от точно след РД сме без памперс,нали имахме проблем и се наложи да се свали за постоянно.иначе за казването си казва но доста стиска...май в повечето случай винаги няма пиш,особено ако сме се заиграли,но и в играта си казва също...казвахме и с баща й да ни вика като има "мамо,тате има пиш" и добре се справя.до онзи ден често я питах като мине час дали ще пишкаме,но си казах край....ако и се пишка,ще каже,ако ли не да се намокри и така.аз с постоянното си питане я дразня сигурно вече а и на себе си се омразих,затова да си казва сама,дори и на 3 часа да е ...има резултат...и да не забравим че понякога има и награда за казването все пак трябва да имаме стимул,не замо за едното браво я!!!
иначе за акането нямам никакъв проблем,винаги на гърнето когато сме вкъщи,и дори повече за него си казва...ще свикнат,адашче! споко! едната майка с която излизаме е доста по зле с казването и дори по зле,пищи момчето й от гърнето и не иска да го види,ни за правене на нещо ни за игра за да се залъжат.сигурна съм че има и други дечица като вас.нормално е,малки са и не могат да се усещат още много -много,особено както казах в играта рядко:) всяко нещо с времето си,ще дойде и вашето,аз също се тревожих но напразно....излишни нерви за нищо!
моята е на памперси денонощно. от скоро сяда на гърнето, ломоти, че ака
голямо търпение трябва
давам й по някоя минута да се накефи. купих малко гащи, но й се оказаха големички. сега мисля да взема на съответния размер и не пампита, а подложки (приличат на дамски превръзки) за да може сама да ги сваля
въпреки, че с лепките на пампитата няма проблем
но ще гледам максимално да я улесня. пампита мисля за нощите да оставя до есента, пък после ще видим.
надявам се лятото да отпадне поне дневният пампи, че и на бюджета да се отрази 

къде се мацаме,къде в устата,къде на земята,но така ще е.
хахах макар че от есента значително ми намаля купуването на пампита....отразява се на бюджета наистина...!
Само по гащи го държа вкъщи и въобще не му пука, че се напикава и му тече по краката, не му прави впечетление и че мокър си стои. Какво ли не пробвах с говорене, с каране, през 40мин го слагам на гърнето и не и не....

Препоръчани теми