"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Пюър, родителите на санитарчето дойдоха от провинцията с торби с буркани.  hahaha
Той ги лъгал, че е доктор. Бързо го издадоха, милия. Laughing

# 106
Мерси, Ензим®! Помислих, че говорите за Сашко и баща му и си викам тоя кога дойде в София, че и с буркани, нали уж нямаше пари...

# 107
Могат да измислят нещо когато им дойдат рождените дни в една дата...

# 108
  • София
Само да вметна - докторът е Генадиев, актьорът е Алексиев... hahaha hahaha Hug

# 109
  • На брега на морето
Аз още от първата серия как живееш с такъв избор?
И как се отказваш от собственото си дете?
Кошмарите на професора колкото и да го изкарват, че го мисли и страда не ми се струват достатъчни. Не знам...

# 110
Аз да вметна нещо, с риск да бъда изядена Laughing - сериалът започна с голяма недомислица - дългочакани бебета никой не рискува да се раждат нормално, а баща гинеколог - още по-малко. Ама за филма, да има "Давай, още малко, напъвай, ще се справиш, бла-бла...." ...
Не искам да те ям, но точно гинеколпзите гледат близките им да раждат нормално. Пък и 1982...

# 111
Според мен Генадиев няма никакво намерение да търси сина си и ако разбере за него, ще е напълно случайно.

Той е "рязал до кокал" (хареса ми този лаф на кардиохирурга  Grinning) само веднъж - когато е сменил децата. И го е направил, за да осигури щастие на жена си. Жертвал е себе си като баща, за да може жена му да бъде майка - точно така го формулира и в анонса. Стряска се насън, защото знае че е извършил престъпление и това е цената, която плаща ежедневно. Така или иначе стореното е сторено и той е принуден да живее с последствията от постъпката си. Наказан е, но не съвсем, защото вижда жена си щастлива и все пак има син. Мисля, че това е, което го крепи, за да не рухне.

Разкритието за Сашо е неизбежно и по всяка вероятност ще дойде по линия на майка му - ще се сближат, тя ще усети нещо близко и познато у него, което ще й напомни за нея самата и за мъжа й. Нищо чудно да каже нещо от сорта - "Чувствам те като мой син, повече и от Калин". И да провокира Генадиев да се позаинтересува повече за момчето. А пък може и да се получи по-банално - ако например го поразпита за рождената му дата и реши да опредили асцендента му  - нали повечето жени си падат по астрологията  Grinning. А разкритието ще се превърне в кошмар за стария Генадиев. Надявам се да разиграят добре това в сюжета и да избегнат повечето баналности.

# 112
Аз да вметна нещо, с риск да бъда изядена Laughing - сериалът започна с голяма недомислица - дългочакани бебета никой не рискува да се раждат нормално, а баща гинеколог - още по-малко. Ама за филма, да има "Давай, още малко, напъвай, ще се справиш, бла-бла...." ...
Не искам да те ям, но точно гинеколпзите гледат близките им да раждат нормално. Пък и 1982...
Не е така, но нищо, ти си говори. А '82г не е преди новата ера.

# 113
Да, 82-ра не е преди Новата ера, но тази мода със секциото е от няколко години. Навремето така са раждали само жени, при които е имало опасност за тях или бебето. Вероятно и някои други, не знам, но не е било така широко разпространено, както сега.
И изобщо, не разбирам защо толкова се вживявате? Ми, така са избрали сценаристите, така е станало.

# 114
Ще си замълча, само защото на този спор не му е тук мястото.

# 115
Аз спор не виждам, виждам, че си пропуснала думата "дългочакани" . Което значи, че много други шансове няма жената да има деца, а нормалното раждане крие повече рискове за бебето, точка.

# 116
  • в 1001-та нощ
Очаквах някой да долови прилика между биологичните баща и син, но са ни спестили това захаросване Simple Smile

# 117
  • София
Благодаря за темата!
Вкъщи не пропускаме български филм!
Това е най-малкото, което можем да направим за българското кино.

# 118
# 119
  • ES
Защо трябвало да е със секцио раждането, проблемът беше в бебето, не в раждането. И това, че бебето е с проблем се установи след раждането, преди това не са го знаели.
Широко разпространеното секцио е бизнес елемента в сегашната гинекология. Преди лекарите са правили всичко в името на пациента, сега търят пациенти за да напълнят джоба си. И както всяко правило, има си и изключения. Защото да си лекар и учител е призвание и после професия. Но това е само моето скромно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт