"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Сериалът ми харесва. Даже много ми харесва.

Има слабости един куп, това е така. Озвучаването - проблем при повечето филми родно производство. Диалозите на моменти все едно дете ги е писало. Дупки в сценария и нелогични (раз)връзки. Някои проблеми в каста. Дразнещи клишета. И още, и още.

Обаче ми харесва. Свеж е, интересен е, оригинален е, завладяваща история, блестящи актьори. Ще го гледам.

# 46
  • гр. Варна

Калин го лекуваше с клизми  Crazy

Да - без да го прегледа даже  ooooh!

Калин много бързо стана "негативен образ"
На мен в такава роля повече ми харесва като актьорска игра  Mr. Green

# 47
Аз не смятам, че Калин е "негативен образ". Има си пропуски, но е човек все пак. Всеки греши. Ако не е СУПЕРМЕН дето всичко знае, не значи че е негативен. А за егоизма му, само загатнаха...тепърва ще го развиват в тази посока. Надявам се, да не стана наистина негативен, защото ще му се загуби чара. Интересните герои са многопластови. Затова и Куката от "Под прикритие", обра най-много овации като герой. И да не излезе, че само го възхвалявам Калин...да вземат да спрат да го гелосват и зализват толкова, че го загрозяват. Tired

# 48

Калин го лекуваше с клизми  Crazy

Да - без да го прегледа даже  ooooh!

Остави това, ами на операцията, като връхлетя, сложил маска на устата, а нямаше шапка на главата. И в тоя си вид се надвеси над отворения корем, за да види ситуацията. Пълна недомислица. Един косъм е достатъчен, за да стане брутална инфекция! Sick

# 49
  • София
Междудругото в реалния живот в някои български болници стават доста по-големи ужаси Wink

# 50
Докторката-пиянка добре си им го каза на родителите на детето. Е, верно че беше груба и отсече, че са малоумници, но в случая майката наистина доста безотговорно поведение имаше. Дори и реакцията й докато врякаше, че иска да говори с началника на отделението ми се видя пресилена.
Много ми хареса този момент! А играта на Янина Кашева - още повече, много е добра!
Лекуват се при стрина Пена или бай Марин, които били хомеопати, но не са лекари,  обаче ако стане нещо, пак до конвенционалната медицина опират. И аз да съм, и аз ще ги нарека малоумници.
И аз се извинявам за офтопика, обаче беше леко дразнещо това насъскване на един медицински метод срещу друг и виждам, че доста хора се хванаха. Хомеопатията си е официален медицински метод и като такъв по закон се практикува само от лекари и стоматолози в България. Извън закона е друга тема. Има и кардиолози, които се оказа, че практикуват без диплома. Това е все едно хирургът да се разсърди, че пациентът първо е потърсил общопрактикуващ лекар преди да се оперира.
Скрит текст:
Нямаше да реагирам остро, ако повече от 13 години не носим вкъщи последствията от безотговорното предписване на антибиотици на малко момиченце. Лечение, предписано от същите такива много загрижени и категорични в правотата си специалисти с дипломи. Лечение, което аз като кон с капаци подкрепях безусловно.
Виждам, че тази практика на плашене на родителите продължава и до днес, особено при определени лекари. Връстниците на сина ми пият антибиотици (вече задължително с един противоалергичен препарат, независимо дали са показали предразположение към алергии) и все повече и по-продължително боледуват.

# 51
 а да, и стилистът е за убиване! 2016-а мазни лимби и плитки! Мъжете са като продавачи на дюнери, а жените като от девическо училище!

# 52
  • Пловдив
Оооо,да...сега се сетих за единият доктор...като каза плитки Mr. Green

# 53
В крайна сметка не ми стана ясно Генадиев знае ли, че Алекс му е син !!! Струва ми се, че той е уредил професорът кардиохирург да оперира болния му син и сега са близки и се виждат - нелогично е да не знае, че е назначил на работа сина си.
Иначе се чудя наистина ли хората в БГ така се държат помежду си. Все едно гледам деца в детската градина - чувствителни, неосъзнати, невъзпитани, неадекватни, егоистични, безотговорни, действат на момента според настроението и изобщо не се съобразяват как въздействат на околните. Такива ли са българите наистина - сърдити, нещастни и избиват комплекси.
А Алекс според мен имитира Калин Врачански от Стъклен дом. Хубав е, но е недопустимо професии като актьори, певци, ТВ видещи и т.под. които много хора ги гледат да не си оправят зъбите. Поне това е лесна, достъпна и евтина корекция и всеки професионалист трябва да оправи този проблем преди да почне да се показва пред хората.

# 54
Да... д-р Захариева, изглежда към 30-34годишна .. и не е добре визуално да е дъщеря на Буковска.... , но това не е най - важното.
Подменения доктор, /Василев/  е много слаб актьор, плосък равен..незабележим.. къде е играл , до момента,  имам усещането за шуробаджанащина , за да го вземат за главна роля  Mr. Green
Много е зле !

# 55
  • Пловдив
Skrekkelig,е как ще знае Захариев,че Василев му е син...айде ся...

# 56
А родилката си е добре все още нали /все я мисля и нея  Laughing/

Намесиха темата за недолюбваната хомеопатия, но явно докторката се оказа права, така ли излезе? Кога пуснаха източник на детето, нали майката се разкрещя...нещо ми се губи тука  newsm78 Само таткото с бонбоните и уискито видях после

# 57
В кои дни дават филма ?

# 58
А Алекс според мен имитира Калин Врачански от Стъклен дом.

Много точно!

А зъбите може нарочно да са такива, за да има по-изстрадал вид Simple Smile

# 59
В кои дни дават филма ?
Вторник, сряда и четвъртък!

Общи условия

Активация на акаунт