"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 104
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Докторката-пиянка добре си им го каза на родителите на детето. Е, верно че беше груба и отсече, че са малоумници, но в случая майката наистина доста безотговорно поведение имаше. Дори и реакцията й докато врякаше, че иска да говори с началника на отделението ми се видя пресилена.
Ами лично съм изтърпяла едно такова отношение от лекар,  хич не е приятно да ти кажа. Болният отива с болката си и проблема си, а докато бива лекуван, бива и наруган. Хайде в случая лекарката, макар добър специалист има ментални проблеми.
Аз не отивам на лекар, за да се обичаме, отивам да ме лекува. Такива, дето се мазнят и хилят, са ми по-неприятни от онези, които ще те овикат, ако има причина. Добрите и загрижени специалисти са по-склонни да се карат. Малко офтопик http://www.gatchev.info/blog/?p=1811

# 31
bouquet

Писах в старата...ама не знам как да си пренеса тук  Rolling Eyes
С копи-пийст. Hug

# 32
 Не е проблемът нито в бързането, нито в бавенето на историята, проблем са причините! Нито показаха какъв е проблемът между Биляна и Калин, нито колко, защо и как са заедно. После Биляна и Александър се харесаха, ама защо??? На някой стана ли му ясно? Щото я заведе на караоке и оперира охлюв и тя вече е готова да зареже гаджето си??????

ами това измислено приятелство между Калин и Александър??? Александър я натиска по ъглите, а после се терзае, щото бил приятел на Калин. Приятелство е да са споделяли общ живот години, да са преживели безброй неща, а те си размениха едни 500 лева и се познават от колко - две седмици?.

Дилемата на Александър е изсмукана от пръстите. Той продължава да е безинтересен, точно щото няма нюанси. Реално само се носи във въздуха. Даже не обясниха защо е напуснал другата болница и защо точно в тази и въобще какво иска тоя човек от живота? Всички герои са така, някакви безцелни хора, може би само майката на Биляна има цел - парите!

И ква беше тая огромна драма дето извадиха между Калин и Биляна след операцията, че чак на разделяне отидоха нещата. Личи, че от екипа са се усетили, как между тях реално няма проблем и са се чудили какво да измислят, за да им вкарат драма. Ама преиграха брутално - той се тръшка и извинява, а тя си прави оценка на живота. Аре нема нужда. Хората си изневеряват, обиждат, бият се и не се разделят и цупят чак толкова.

П.П. Родителите с киселото зеле - от 1972-а ли се телепортираха?

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:31 от Критикар

# 33
  • Mediterraneo
Е, друго си е обратното - видимо млада жена да е майка на докторка, която сигурно гони 30-те във филма.

Ужасно лошо са ги подбрали тези двете, да! Буковска е 77 набор, как да е майка на 25-30 годишна дъщеря?!

# 34
Е, друго си е обратното - видимо млада жена да е майка на докторка, която сигурно гони 30-те във филма.

Ужасно лошо са ги подбрали тези двете, да! Буковска е 77 набор, как да е майка на 25-30 годишна дъщеря?!
Е, да но на Йоанка й заспива тази роля на меркантилница. Тя , мисля, че и при Гала каза колко си харесва ролята.
Но пък добре играе!

# 35
  • Mediterraneo
Че ролята й заспива, никой не спори. Просто като ги покажат двете заедно... издъхва историята! В най- добрия случай могат да минат за сестри, но не и за майка и дъщеря.

# 36
  • София
Разликата им е 13 години, свършиха ли се по-възрастните актриси...

# 37
Е, да, с това съм съгласна, аз всъщност не се доизказах, с грим можеше да я състарят. А по- добре тя да е майката отколкото Вачкова , примерно. И нещо друго, да си представим, че като е с многото пари,  дето ги има си е направила и доста пластични операции  Grinning

# 38
  • София
Само на мен ли Захариева не ми харесва много, нито като поведение, нито като външност  Thinking
Аз не съм фен на Буковска, но пък е добра актриса, ако не друго. И ролята й пасва много добре.

П.П. Помня, че тя беше първата българска актриса, която гледах по "телевизора" (може и преди да е имало, но нея я помня Grinning) - бях на 7-8, когато даваха "Дунав мост". Оттогава захаресвах Чочо, лека му пръст, но тя ми остана някак... не знам, дори не мога да го определя. Просто не я харесвам чак толкова. Wink

# 39
Да се смее ли човек, да плаче ли....... Shocked

# 40
  • Разпиляна във въображението
Добре, че ти не си сценарист..... Щеше да гледаме поредната блудкава "любовна" боза.

Предполагам, че за теб са много разбираеми нещата, които се случват. За мен те са просто ни в клин, ни в ръкав - нямат обяснение, нямат причина, нищо нямат. Казват - този влюбен, онази невлюбена в Калин, но се влюбва във Василев, Биляна и Калин се карат, той пък бил егоист, но го разбирам защото тя го казва, а не че той го е показал и съм го видяла.

Това трябваше да е лекарски сериал. И това не е. Случаите не се проследяват - просват някой на масата, човъркат го, или се опитват да го съживяват и това е. Изследвания не видят да се правят, снимки, динамика също няма. Ако ще е любовна история с лекарски елементи - да го направят както трябва.

# 41
Докторката-пиянка добре си им го каза на родителите на детето. Е, верно че беше груба и отсече, че са малоумници, но в случая майката наистина доста безотговорно поведение имаше. Дори и реакцията й докато врякаше, че иска да говори с началника на отделението ми се видя пресилена.
Много ми хареса този момент! А играта на Янина Кашева - още повече, много е добра!
Лекуват се при стрина Пена или бай Марин, които били хомеопати, но не са лекари,  обаче ако стане нещо, пак до конвенционалната медицина опират. И аз да съм, и аз ще ги нарека малоумници.

# 42
  • гр. Варна
Скрит текст:
Не е проблемът нито в бързането, нито в бавенето на историята, проблем са причините! Нито показаха какъв е проблемът между Биляна и Калин, нито колко, защо и как са заедно. После Биляна и Александър се харесаха, ама защо??? На някой стана ли му ясно? Щото я заведе на караоке и оперира охлюв и тя вече е готова да зареже гаджето си??????

ами това измислено приятелство между Калин и Александър??? Александър я натиска по ъглите, а после се терзае, щото бил приятел на Калин. Приятелство е да са споделяли общ живот години, да са преживели безброй неща, а те си размениха едни 500 лева и се познават от колко - две седмици?.

Дилемата на Александър е изсмукана от пръстите. Той продължава да е безинтересен, точно щото няма нюанси. Реално само се носи във въздуха. Даже не обясниха защо е напуснал другата болница и защо точно в тази и въобще какво иска тоя човек от живота? Всички герои са така, някакви безцелни хора, може би само майката на Биляна има цел - парите!

И ква беше тая огромна драма дето извадиха между Калин и Биляна след операцията, че чак на разделяне отидоха нещата. Личи, че от екипа са се усетили, как между тях реално няма проблем и са се чудили какво да измислят, за да им вкарат драма. Ама преиграха брутално - той се тръшка и извинява, а тя си прави оценка на живота. Аре нема нужда. Хората си изневеряват, обиждат, бият се и не се разделят и цупят чак толкова.

Калин е егоист, ама Биляна разбра, че не е щастлива и иска повече чак Сашо като се появи в живота и. Аз така го разбирам  Thinking Тя като видя "другата страна" на нещата - че Сашо я слуша и се смеят и пеят и т.н. и как се държи към пациентите, че е по - човечен и огъня пламнааа  Wink

Калин и Сашо и за мен не са приятели. Даже Калин "му е длъжник" че ако не беше оперирал момчето...щеше да си замине

А проблема с това момче от къде е? Калин не е направил операцията както трябва ли?

# 43
Скрит текст:

Калин е егоист, ама Биляна разбра, че не е щастлива и иска повече чак Сашо като се появи в живота и. Аз така го разбирам  Thinking Тя като видя "другата страна" на нещата - че Сашо я слуша и се смеят и пеят и т.н. и как се държи към пациентите, че е по - човечен и огъня пламнааа  Wink

Калин и Сашо и за мен не са приятели. Даже Калин "му е длъжник" че ако не беше оперирал момчето...щеше да си замине

А проблема с това момче от къде е? Калин не е направил операцията както трябва ли?

Калин го лекуваше с клизми  Crazy

# 44
Изгледах първите епизоди, но не успя да ме грабне нещо.

Опитват да има някаква динамика, ама хич не им се получава. Слабата актьорска игра много ги спъва.
Хем станаха доста неща за няколко епизода, хем действието по време на самите епизоди се развива страшно бавно. Едни такива бавни диалози, едни погледи...

Общи условия

Активация на акаунт