"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
И аз това си мислех - че ще се разбере в последния епизод  Crazy

# 646
Снощи Дария ми разправяше какви безумия са снимали досега. Но явно се гледа и това е най-важното.

# 647
И аз това си мислех - че ще се разбере в последния епизод  Crazy
Е , дано не е така. Но е логично.

Имаше интервю "Събуди се", не слушах внимателно, но запомних , че Димо Алексиев спомена, че снимат как идеалният живот на героят му Калин срива. Някой беше сложил и линк към интервюто, не ми се връща назад, но останах с усещане, че няма да чакаме края на сезона.

# 648
Може да му сринат живота - Биляна да го размотава още и да го остави, Василев да добива повече авторитет от него в работата, сред колеги и дори пред баща му/им и накрая за капак - ти не си син на баща си. Като капакът да е в 47-ми епизод. Примерно само. Simple Smile Simple Smile

# 649
Ами, в 48 епизод ще се разбере. Та да чакаме с трепет втори сезон. Flutter

# 650
  • гр. Варна
Снощи Дария ми разправяше какви безумия са снимали досега. Но явно се гледа и това е най-важното.

Ще видим до кога ще се гледа. Не знам как точно "ще ни забавляват" при положение, че чакаме да се разкрие истината и да гледаме реакции и последици. Каквото и да са написали/снимали няма да е интересно дълго време - мое мнение  Peace

# 651
  • София
Смятате ли, че когато се разбере, че Калин не е биологичен син на родителите си, те ще го обичат по-малко. То всъщност баща му знае де...  Grinning Но драмата ще е голяма, дума да няма.

# 652
Не, не смятам, баща му знае и така или иначе просто ще му олекне
Майката ще е шокирана, но няма да спре да си го обича

# 653
Въпросът е Василев колко ще обича баща си, като научи как се е отказал от него? Иначе с майка си бързо ще се заобичат!

# 654
  • София
По-интересното е колко Евгения ще заобича мъжа си, когато разбере какви простотии е натворил.  Wink

# 655

Ще видим до кога ще се гледа. Не знам как точно "ще ни забавляват" при положение, че чакаме да се разкрие истината и да гледаме реакции и последици. Каквото и да са написали/снимали няма да е интересно дълго време - мое мнение  Peace

Публиката не е претенциозна като цяло. Щом коментираме пространно значи всички са доволни.

# 656
По-интересното е колко Евгения ще заобича мъжа си, когато разбере какви простотии е натворил.  Wink
Точно това е въпросът, и не само Евгения, дупе да му е яко на тати Генадиев. Wink

# 657
О, скандалът ще е голям. Защо го не пуснат поне и в петък? Tired

# 658
Аз пък не чакам да се разбере истината. То като се разбере много бързо ще свърши сериала. Все пак това е главната му идея. Според мен, е добре все още да се оплитат нещата, та после да видим реакции.

# 659
И на мен ми се ще поне и в петък да го дават, какво ще го подслаждат дълго-дълго, циции, наснимали десетки епизоди сапун, ще ни измъчват с по три седмично. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт