"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми се ще поне и в петък да го дават, какво ще го подслаждат дълго-дълго, циции, наснимали десетки епизоди сапун, ще ни измъчват с по три седмично. Twisted Evil
+100!  Heart Eyes

# 661
  • гр. Варна
Според мен Генадиева ще иска да опознае Сашо и ще е много ядосана/сърдита на Генадиев то е ясно  Laughing
Сашо е супер герой и за една серия ще прости на Генадиев  hahaha

Най ми е интересна реакцията на Калин

# 662
Калин ще тръгне по наклонената плоскост, според мен! Така става и в живота, когато всичко се срива... Thinking

# 663
Сега само загрява по баровете, нали Mr. Green

# 664
 Mr. Green Хлъц!
Аз пък си мислех дали любовната история няма да стане още по-клиширана: да остане Биляна с него от съжаление, заради факта, че ще научи, че това не е истинското му семейство и ще се срине психически? newsm78

# 665
Ето какво предстои в следващите три епизода:
http://novatv.bg/accents/view/11724/Лекарска-стачка-предизвиква-нови-изпитания-в-Откраднат-живот/

# 666
Генадиев какъв точно лекар е? Ако е хирург, практика ли е те да правят секцио? Малко странно ми се стори.

# 667
" до нея ще стигне слухът за връзката на Василев с Наталия"
Става интересно! То след тези напъни на Наталка... Whistling

# 668
Старият Генадиев не е ли гинеколог ?
Ако е така - в реда на нещата е да прави секцио Crazy
Ами на мен мие по-интересно Биляна като е анестезиолог,каква работа има в спешната помощ,да кръстосва с линейка ,да спасява онази жена с паническото разстройство...ако има друга специалност или специализира в спешно ,редно беше с 2 думи да го обяснят Tired

# 669
  • гр. Варна
Според мен Калин и Биляна ще се разделят преди да се разбере, кой на кой е син  Wink  Mr. Green

А това с Биляна и жената с паническото разстройство - пълна пародия! Хората се лекуват от такава диагноза с години...в серията Биляна я "оправи" за 2 минути  Crazy

# 670
Генадиев и Захариев старшите са гинеколози, доколкото ми стана ясно+Стилянова или както там й беше името на тази симпатяга.

# 671
Как се казва актрисата, която играе д-р Стилиянова, много ми е сладка. Играеше и в Столичаните.

# 672
  • гр. Варна
Как се казва актрисата, която играе д-р Стилиянова, много ми е сладка. Играеше и в Столичаните.

Ралица Паскалева  Simple Smile

# 673
Благодаря!

# 674
Ами на мен мие по-интересно Биляна като е анестезиолог,каква работа има в спешната помощ,да кръстосва с линейка ,да спасява онази жена с паническото разстройство...ако има друга специалност или специализира в спешно ,редно беше с 2 думи да го обяснят Tired
И на мен ми направи впечатление. Уж беше анестезиолог, а в случая с паническото разстройство един от екипа на линейката каза "...затова извикахме реаниматор". Не съм много навътре в материята, да не кажа никак. Но ми се стори странно анестезиолог да издава нареждания как да протече лечението, да реанимира пациента с онези лопатки с ток и дори да спори с хирурзите.

Общи условия

Активация на акаунт