Бродирана красота - тема 133

• 89 755
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако беше към 18, щях да се присъединя с удоволствие Simple Smile
Ако ме искате де Simple Smile

Laughing идвай Simple Smile ние няма да бързаме  Laughing

динков, точно на спирката на ДД ми се чертаеше чакането  Peace
имаме си телефоните мисля Blush

други желаещи?  Mr. Green няма да цитирам Мечо Пух, но ще си го мисля  Laughing

# 661
Добър Вечер!

Харесвам с удоволствие прекрасни творби тук, ако сте така през ваканционния сезон, не знам как го давате иначе; мен в такъв случай ме е срам да кажа, че водя един голям проект и подпирам за кураж един малък, който се оказва супер. Та малкия ми проект е 'Circle de Circles"  на Ink Circles. Получава се прекрасно, извинете че ми умря циганката значи, и съм навита да направя и 'Circle de coeurs" на същата фирма, ОБАЧЕ имам 15$ за схемата, ама не и още 15 за пощенски/доставка и  мита ( щото едва ли ще мога да се огранича само това да поръчам!!! - каквато съм си изтървана като почна ). Понеже съм съвсем смотана с руския, моля за помощ за схемата, нямам програми, за сканирана/снимана мрънкам.

Мисля, че мога да помогна със схемата.

# 662
Скрит текст:
Скрит текст:
оффф  Crossing Arms и аз си налягам ушите от известно време. Но така става при мен, щом видя, че съм към края на нещо и изгубвам интерес. Та и с гоблена така, остана ми да ушия фона на небето и мъка голяма. А нямам търпение да си продължа другия започнат - Коне пред портата. И като си помисля, че и HAED-а ме чака да го започна  #Crazy
 Joy

st. Dobri аз съм за среща, но не ми се очертава път към София  Grinning

да се съберем на морето тогава  Whistling

Joy
Скрит текст:
Става  Grinning
Но ще ни е по-близо някъде по средата между нас - например на Владая  Joy

пропуснала съм те  Blush

дето Владая, там и Голямата Мушмула  Hug с думи прости - идвай на срещата  Hug

# 663
  • София
Аз отпадам за днес Sad
Мрън мрън мрън... Tired

# 664
Аз отпадам за днес Sad
Мрън мрън мрън... Tired

Mr. Green не е днес - утре е  Sunglasses

# 665
  • София
За утре по-има шанс да се класирам, макар че е под съмнение... Мрън. Hug

# 666
ние ще седим дълго, кротко и напоително  Hug

# 667
Здравейте момичета, аз съм кум групата на нешиещите, но затова редовно ви чета.
Бачийска супер става новия гоблен.
Динков, имаш поща.
Днес мисля да шия.

# 668
ее, st. Dobri, откога я приказваш тази среща, дойде dinkov2 и на две-на три ви организира. Аз ще ви завиждам благородно от другия край на страната  Sunglasses
Слънчогледът на Kotevania и на мен много ми хареса!
Моето конче вече прогледна, но е само с едно ухо и затова не го показвам още да не го излагам  Grinning ама напоследък все гости и пътувания ми ядат от времето  Sad

# 669
Оленка, я да се взимаш в ръце и да шиеш, че софиянки ме дразнят с тези срещи,  та набързо мога да ти спретна една среща тук че да те нахъсвам. Не че аз шия де, ама се оправдавам че правя картончета на хората дето шият.
Ех, а ако не бях на работа,  да знаете как щях да се метна на влака и да дойда на среща. Не че знам къде е Румънското посолство,  нито пък зала Универсиада...

# 670
  • София
Аз започнах Oriental Splendor на Dimensions преди два дни. Рано ми е да показвам етап. Ей, трудно ще е с този гоблен. Отнема ми повече време да комплектовам цветове, отколкото да бродирам. А и с 5 нишки при 18 коунт е трудно, да не говорим и за металик конци. Вчера пуснах първа капка кръв като се боцнах с иглата Grinning
Селцето беше лесно. Обаче, няма да се предавам. От една година се "точа"  smile3508 на този гоблен.

# 671
  • София
Мрън мрън ама и аз съм от тези дето имат желание да се видим и запознаем обаче няма да мога.Добри моля те,да не ми дърпаш ушите.
И понеже отдавна не съм се вясвала да покажа какво избодох за 2-3 дена
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.37327772
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.37327732
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.37327729
http://lil70.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.816585.37327726

# 672
сърдита съм ти пък  Crossing Arms когато бях на 300 км се виждахме по-често от сега  Crossing Arms

страхотни снежинки си имаш  Peace

# 673
Да се отчета с етап
http://prikachi.com/images.php?images/738/8886738t.jpg
не е в много приятен вид така без крака, но .. Малко хаотично го карам  Rolling Eyes Жалко, че телефонът ми не може да улови всички цветове, става много красив и а като започна фона съвсем ще изпъкне  Crazy

# 674
  • София
Poliiii, чудесен е! Simple Smile
Лилия Проданова, моля те, сподели откъде намери тези висулки Simple Smile Много са хубави!
Kristal, в момента съм на Oriental Splendor, ето последния сниман етап:

Напреднала съм, занимавам се с контура в горната част, но не съм снимала. Не е толкова трудно 5 нишки на 18 каунт, но металика е ужасен... Обаче... Заслужава си!

Общи условия

Активация на акаунт