Бродирана красота - тема 133

• 89 759
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Искам да кажа /тихичко/, че след години не шиене, реших да започна едно мааалко, за да видя колкото се може по-бърз резултат, че белким се амбицирам .... пак  Confused.
/А имам три други започнати гоблени, които чакат своето завършване .... коя година са почнати, вече не помня  Blush/.

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Искам да кажа /тихичко/, че след години не шиене, реших да започна едно мааалко, за да видя колкото се може по-бърз резултат, че белким се амбицирам .... пак  Confused.
/А имам три други започнати гоблени, които чакат своето завършване .... коя година са почнати, вече не помня  Blush/.

още по-тихичко ще кажа - не си сама  Sunglasses

цяла седмица ще съм сама, а като съм сама=нервна съм най-продуктивна. ще шия  Blush освен ако някоя от вас не реши да се видим и не развали магията  Blush

# 647
Добри, ти нали си софиянка...или аз бъркам. Септември ще идвам и може да те откъсна за малко от бродерията....тъкмо ще имаш оправдание за не шиене  Laughing

# 648
септември ще е късно либе за китка  Mr. Green
и тази година септември ще бъде май.   Sunglasses

всъщност ако е след 15 септември става  Hug

# 649
оффф  Crossing Arms и аз си налягам ушите от известно време. Но така става при мен, щом видя, че съм към края на нещо и изгубвам интерес. Та и с гоблена така, остана ми да ушия фона на небето и мъка голяма. А нямам търпение да си продължа другия започнат - Коне пред портата. И като си помисля, че и HAED-а ме чака да го започна  #Crazy
 Joy

st. Dobri аз съм за среща, но не ми се очертава път към София  Grinning

# 650
Да, гоблена е на фирма Алиса, руска.
Гобленов бод ли се шие?

# 651
Скрит текст:
оффф  Crossing Arms и аз си налягам ушите от известно време. Но така става при мен, щом видя, че съм към края на нещо и изгубвам интерес. Та и с гоблена така, остана ми да ушия фона на небето и мъка голяма. А нямам търпение да си продължа другия започнат - Коне пред портата. И като си помисля, че и HAED-а ме чака да го започна  #Crazy
 Joy

да се съберем на морето тогава  Whistling

# 652
Скрит текст:
Скрит текст:
 Joy

да се съберем на морето тогава  Whistling

Joy
Скрит текст:
Става  Grinning
Но ще ни е по-близо някъде по средата между нас - например на Владая  Joy

# 653
  • с.Николово, обл. Русе
Да, гоблена е на фирма Алиса, руска.
Гобленов бод ли се шие?

Не, кръстчета са.

# 654
  • sof
Добър Вечер!

Харесвам с удоволствие прекрасни творби тук, ако сте така през ваканционния сезон, не знам как го давате иначе; мен в такъв случай ме е срам да кажа, че водя един голям проект и подпирам за кураж един малък, който се оказва супер. Та малкия ми проект е 'Circle de Circles"  на Ink Circles. Получава се прекрасно, извинете че ми умря циганката значи, и съм навита да направя и 'Circle de coeurs" на същата фирма, ОБАЧЕ имам 15$ за схемата, ама не и още 15 за пощенски/доставка и  мита ( щото едва ли ще мога да се огранича само това да поръчам!!! - каквато съм си изтървана като почна ). Понеже съм съвсем смотана с руския, моля за помощ за схемата, нямам програми, за сканирана/снимана мрънкам.

St. Dobri, цяла седмица И аз съм сама бе! След 1430-1500 а? От кога се каним вече на коктейли, ще ни вземат за трезвенички вече, а това не е съвсем хубаво...

# 655
Добър Вечер!

Харесвам с удоволствие прекрасни творби тук, ако сте така през ваканционния сезон, не знам как го давате иначе; мен в такъв случай ме е срам да кажа, че водя един голям проект и подпирам за кураж един малък, който се оказва супер. Та малкия ми проект е 'Circle de Circles"  на Ink Circles. Получава се прекрасно, извинете че ми умря циганката значи, и съм навита да направя и 'Circle de coeurs" на същата фирма, ОБАЧЕ имам 15$ за схемата, ама не и още 15 за пощенски/доставка и  мита ( щото едва ли ще мога да се огранича само това да поръчам!!! - каквато съм си изтървана като почна ). Понеже съм съвсем смотана с руския, моля за помощ за схемата, нямам програми, за сканирана/снимана мрънкам.

St. Dobri, цяла седмица И аз съм сама бе! След 1430-1500 а? От кога се каним вече на коктейли, ще ни вземат за трезвенички вече, а това не е съвсем хубаво...

а от 123 каква е доставката?  
 Peace видях я

Цитат
Subtotal:   $14.39
Shipping & Handling to      $12.99
Total:   $27.38   
Change Country

U.S. Dollars

Blush срада? да забием някъде около румънското?

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 21:20 от st. Dobri

# 656
  • sof
Cряда е супер, плюс, че е малкият петък! "Червената Къща" зад пазара Ситняково? Знам и едно друго готино, то ни е толкова популярно, че сега открих, че не му знам името... малко по в посока Универсиада зад дългия блок. А? Верно ще се видим!

# 657
ни червена къща знам, ни дълъг блок, но знам пазара "Ситняково" и зала "Универсиада"  Crazy само кажи къде да се забия и да чакам Peace би трябвало да приключа с работата в 16:30, значи там съм най-най-късно в 17:00 Peace
ихааааа, срещаааааа Party

... тогава,
предвиждам такъв живот,
че само си викам
дано...
 Laughing

# 658
  • София
Ако беше към 18, щях да се присъединя с удоволствие Simple Smile
Ако ме искате де Simple Smile

# 659
  • sof
Ako исате да се изчакаме на трамвайната спирка на 20 преди Румънското посолство (зад нея има висок блок с Dunkin' donuts)? St. Dobri, ако работиш все така там, ще ти е мн удобно и си представям че без коли, че да пием по коктейл, нали? Всеки е приятно добре дошъл! Ще съм там 1645, до утре.

Общи условия

Активация на акаунт