Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 912
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
 Той Уолтър е на американска инди парфюмна вълна, така, че за сега няма да ти свърши работа Wink

# 226
  • при морето
Deetron,благодаря ти много,ще търся да пробвам и одобря.
Относно непоносимост към брандове и аз често ,преди години , съм си мислила дали пък,аджеба всички парфюми са хубави,и кога ще мога да ги пробвам,нося,обикна...
И така,имаше един дълъг  период,в който пробвах  и опитвах.И,да си призная,може и късмет да е било,но всичко беше красиво-и на Ескада-Магнетизъм,Акт 4,него на един полет ми го пробутаха,на Булгари-белия чай,Блу,Блу нот,нА Нина Ричи обожавам и до ден днешен Фльор де фльор,а Армани-за мен е еталон,не мога да пропусна голямата ми любов Жио,Акуа ди жио,даже и Си харесвам,а какво да кажа за Аметистовата кожа,относно Келвин Клайн-невероятен е този американец,но ,уви,неразбран тук,носих и Итърнити,и Тру,и Бягство,в последния бях влюбена за много време,но той просто е друг,различен,хладен един,това е.На мен ми беше любопитна Ести ,и,слава богу,проумях донякъде концепцията й,още повече ми помогна и това,че синът  ми отскоро започна работа в офиса й ,та напоследък се опитвам да я обикна,преди  ми беше и още ми е любим  Сенсус ноар,но ...в крайна сметка-нека не подминаваме и отричаме брандове.

# 227
Добър вечер. На моменти ми се иска да извикам "Царят е гол"... хубавият аромат си е хубав.. Коментарите на някои хора, обаче ме карат да мечтая, летя... и така. Търся перфектният за мен аромат. И няма да е само един май...Hug Благодаря за всички отзиви...

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 01:33 от Гая

# 228
Deetron,благодаря ти много,ще търся да пробвам и одобря.
Относно непоносимост към брандове и аз често ,преди години , съм си мислила дали пък,аджеба всички парфюми са хубави,и кога ще мога да ги пробвам,нося,обикна...
И така,имаше един дълъг  период,в който пробвах  и опитвах.И,да си призная,може и късмет да е било,но всичко беше красиво-и на Ескада-Магнетизъм,Акт 4,него на един полет ми го пробутаха,на Булгари-белия чай,Блу,Блу нот,нА Нина Ричи обожавам и до ден днешен Фльор де фльор,а Армани-за мен е еталон,не мога да пропусна голямата ми любов Жио,Акуа ди жио,даже и Си харесвам,а какво да кажа за Аметистовата кожа,относно Келвин Клайн-невероятен е този американец,но ,уви,неразбран тук,носих и Итърнити,и Тру,и Бягство,в последния бях влюбена за много време,но той просто е друг,различен,хладен един,това е.На мен ми беше любопитна Ести ,и,слава богу,проумях донякъде концепцията й,още повече ми помогна и това,че синът  ми отскоро започна работа в офиса й ,та напоследък се опитвам да я обикна,преди  ми беше и още ми е любим  Сенсус ноар,но ...в крайна сметка-нека не подминаваме и отричаме брандове.
Е , принципно, кои сме ние, че чак да отричаме. Ставаше въпрос за лични предпочитания и нищо друго, за обикновено харесване/ нехаресване...до тук. Едва ли някой се е объркал, че се заклеймява нещо тук. Само се споделя. Но за това пък, като харесвам дадена марка - се дават доста шансове от моя страна и така...

# 229
  • при морето
Става въпрос за това,че се подминават поради нещо си,нали така,за това говорим.,
Аз не си измислям,чета,и не емоя работа ной какво и защо не харесва,на мен също ми е любопитно,аз също вного неща не съм и няма да имам щастието да пробвам,

за протокола-днес носих Carner Barselona D 600-удивителен,да не ставаме сноби,но е за класа,аз го носих обаче в заведение край морето,не потъна ,класата си остана

# 230
  • от един красив град
Здравейте, има само един бранд към, който съм наистина предубедена и не съм пробвала абсолютно нищо - Ескада. Изобщо не ми предизвиква любопитството.
По принцип много рядко харесвам парфюм, но определено вече знам, кой ще е следващият http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-Eau-De-Pa … ublime-17785.html невероятен аромат за мен, дано и като трайност да се окаже добре и дано и след като го има да продължи да ми харесва. При мен типичното е, че след като се сдобия с някой аромат и след второто пръскане вече не ми харесва, затова и повечето ми парфюми са по 30 мл.
Хубав, слънчев и усмихнат ден ви желая.  bouquet

# 231
И на мен Будоара ми мирише на дъвка Орбит за деца розова.  Simple Smile

# 232
Мен напоследък нищо не може да ме грабне. Затова и не съм писала от 100 години. Реших да поизпръскам няколко и това ще си взема един-два от отдавна набелязаните.
Иначе и  при мен го има това с някои брандове да се харесваме, а при други нищо да не ми харесва никога.  Peace

# 233
  • София
Когато проглеждах парфюмно, Будоарът беше с леко позавяхнала слава, но все още го споменаваха в постовете. Изгарях от любопитство към този аромат. И когато най-накрая се сдобих с блотер..... ами миришеше ми на "лошо", на некъпано и нечисто. Изхвърлих блотера. Нищо, нищо общо с бонобони и дъвки според моя нос! Да не би да говорим за различни версии  newsm78.

Имам си брандове, от които никога нищо не ми е допадало. Но не съм ги отписала. За мен това е предразсъдък /лично схващене, не визирам и не съотнасям към никого от темата/.

# 234
  • Бургас
Момичета, честно казано, уважавам мненията ви, но не ги споделям. И аз имам предпочитания към определени брандове и съм предубедена към други, но да зачеркна всичко от дадена марка предварително, без да пробвам или да го подмина заради бутилката - няма как да се случи.  Rolling Eyes Може да се дължи на неопитност от моя страна, или вкусът ми да не е изграден изцяло, но винаги съм отворена към нови предложения и тествам всичко, каквото мога.  Peace
От всички брандове, които сте изброили, има аромати, които харесвам и не харесвам. На Кавали, например, не ми допадат изобщо повечето бутилки, но по-голямата част от парфюмите им са чудесни. Бърбъри не правят нищо особено и уникално, но почти всичко тяхно ми заспива перфектно, затова ги обичам. Келвин Клайн никога не ми е бил любим бранд, особено през последните години с измитите водици, които пускат на пазара, но не мога да си кривя душата, че техните предложения преди 15-20 години бяха много новаторски сред мейнстрийма. Парфюми като Eternity, СК One, Escape, Truth и Euphoria, не могат да бъдат подминати. А последното от СК, което ме впечатли и спечели, когато вече не очаквах нищо, е Reveal - много добър аромат за мен. Мъжкият вариант също е супер.
Няма смисъл да се впускам в още обяснения, че ще стане досадно, но и аз се чувствам като Deetron относно обсъждането на дизайнерските предложения в темата. Да не говорим за арабските парфюми, ама за тях е нормално да вълнуват малко хора и да си ги обсъждаме на лични.  Laughing Peace

# 235
В тази тема се обсъжда всичко и ако/като има интерес има много изписано или дискусия, а иначе поста увисва и даденото вълнение не търпи някакво голямо развитие.
Забележете, че номера на темата е 197 по 50 страници, обсъдени са страшно много неща и още ще се обсъждат. Peace
Ниш, миш, мейнстрийм, дизайнерски, зведзни, арабски, инди....всичко има място тук щом мирише!

Правете и разлика между това да се пробва за ревюта или за отговори на въпроси за излезли парфюми и да се пробва за купуване от даден бранд.
Всичко пробвам за ревюта, ако ме питат и ми трябва инфо, но за мен и колекцията ми подминавам директно гореизброените брандове.

# 236
  • София
KDS и Deetron, ако има и други съфорумки и съфорумци  Grinning, арабските аромати не обсъждайте на лични, моля ви!В крайна сметка, на който нещо не му е интересно - просто ще го подминава без да чете.Нали темата е парфюмни размисли и страсти и не е разделена на ниш,инди, дизайнерски и арабски!?
Аз също подминавах цели брандове, но откакто дъщеря ми порасна, всичко се промени.Тя взема аромат,пръска на блотер, идва до мен и ми го поднася с думите "мамо,харесва ли ти?" и така се сдобих с Диор Pure Poison.Признавам си,че преди много години имах един Dune Sun,който си бях купила от Италия и след него пробвах два,три и ми бяха някак силни и неприятни,но годините ми се понатрупаха, вкусовете ми се промениха, и при едно такова поднасяне на блотер открих Pure Poison.По същият начин се влюбих в Just Cavalli, в Cavalli Nero Assoluto,Еремес Нилските градини и в няколко други.Ескада Еспешъли Елексир пък харесах много от блотер в списание.

Йоан Владимир, моля те, ако си пробвала новия Шанел Бой, сподели впечатленията си! Praynig

# 237
Става въпрос за това,че се подминават поради нещо си,нали така,за това говорим.,
Аз не си измислям,чета,и не емоя работа ной какво и защо не харесва,на мен също ми е любопитно,аз също вного неща не съм и няма да имам щастието да пробвам,

за протокола-днес носих Carner Barselona D 600-удивителен,да не ставаме сноби,но е за класа,аз го носих обаче в заведение край морето,не потъна ,класата си остана
Подминаването поради нещо си пак е в сферата на личните предпочитания. Колкото хора-толкова предпочитания и желания и е по-вероятно да не съвпаднат. И когато някой не харесва любимо за друг нещо, не бива да се приема лично, поне така си мисля. Ще се пробвам днес да тествам Missoni с красивото шише.

# 238
Аз харесах доста новото Мисони. Обичам бранда и парфюма също ми допадна.

# 239
  • София
Момичета, да ви кажа, че ви послушах и си взех първо мостра на розовата италианска захар (Aqualina - pink sugar Grinning) . Ами...ужасен е! Може би един от най-лошите, които съм помирисвала Grinning Очаквах, да има наистина сладък и вкусен едва ли не аромат, но уви не, дори ми стана лошо след като пробвах тестера Cry

Общи условия

Активация на акаунт