Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 792
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Благодаря за включването,veka. bouquet

# 421
Дами, бихте ли ми казали дали новият Жадор е лимитирана версия, или ще бъде перманентно добавен в линията Жадор? Старите фланкъри сякаш бяха лимитирани, но не съм се задълбочавала, защото не ми допадаха. С този нещата стоят друго яче и се чудя веднага ли да го купя или мога да почака малко.

# 422
Може ли описание на новия Жадор ? bouquet Hug
Ами... J'Adore.  Laughing Даже не разбирам каква е разликата с другите подвидове Crazy

# 423

Ако наистина е
Цитат
Присъствен,елегантен,луксозен
, то това е характеристиката, която давам на идеалния парфюм и ще се заема да събирам пари за поръчка. Пирамидата не ме ентусиазира особено, но съм забелязала, че често тя няма съществено значение за същността на самия продукт. Ако някой може да напише още нещо за уханието, сигурно ще ме подтикне към нова поръчка на тази мостра.... Rolling Eyes А дали в Пловдив някъде мога да се пръсна с него да го пробвам?
[/quote]
Е, в Енцо са се уляли с цените.В бутиците на Диор 250 мл.струва 300 евро, както и да ги смяташ не са 840 лв.Виж 15 лв. за 2 мл. по бива ,да се запознаеш с аромата.Примерно за мен това е съвършенния парфюм,но може би не на всеки ще допадне.Съвета ми към теб е да го пробваш и ако наистина ти харесва се комбинирайте няколко човека и си го купете от Европа някъде. bouquet

# 424
Боже, 15 лева за 2 мл. мостра, ш' са гръмна!  #Crazy Това сериозно ли е? Ако да, оляли са се нашите търговци.  Sad

Искам да благодаря за момичетата, които ми казаха за рефанската версия на Аквауомън, наистина е супер сполучлива!  Peace

# 425
Читави ли са пробите/мостри от Енцо?

# 426
  • София
Е, в Енцо са се уляли с цените.В бутиците на Диор 250 мл.струва 300 евро, както и да ги смяташ не са 840 лв.Виж 15 лв. за 2 мл. по бива ,да се запознаеш с аромата.Примерно за мен това е съвършенния парфюм,но може би не на всеки ще допадне.Съвета ми към теб е да го пробваш и ако наистина ти харесва се комбинирайте няколко човека и си го купете от Европа някъде. bouquet

Има малка разлика в цените май, но определено цената не е 840 лева, изобщо не се лъжете да поръчвате оттам  Peace Егати, то за разликата самолетен билет ще му купиш на тоя парфюм  #Crazy
Ън, ако харесаш парфюма, по-добре си харесай и някоя дестинация с бутик на Диор, до която летят Уиз, Райън и подобните, поне една разходка да си направиш  Mr. Green

Новия Жадор и аз го усетих точно като veka - разводнена версия на оригинала, което и за мен е плюс. Много симпатичен и жизнерадостен, без да е нещо уау  Blush

# 427
Като стана дума за Жадор, искам да попитам според вас, коя от версиите е най- подходяща за сезона пролет-лято?

# 428
Като стана дума за Жадор, искам да попитам според вас, коя от версиите е най- подходяща за сезона пролет-лято?
Новата. Hug

# 429
  • Пловдив
И аз съм за новата. Много ми хареса. И първообраза обичам много, но новата също е много приятна.

# 430
Боже, 15 лева за 2 мл. мостра, ш' са гръмна!  #Crazy Това сериозно ли е? Ако да, оляли са се нашите търговци.  Sad

Искам да благодаря за момичетата, които ми казаха за рефанската версия на Аквауомън, наистина е супер сполучлива!  Peace

Ох, права си и ме вкарваш в размисъл.... Rolling Eyes Ще трябва да го търся из Пловдив за проба, да не давам такива грешни пари. А ако го харесам....не знам къде ще го търся Crazy ooooh!

# 431
  • София

Ох, права си и ме вкарваш в размисъл.... Rolling Eyes Ще трябва да го търся из Пловдив за проба, да не давам такива грешни пари. А ако го харесам....не знам къде ще го търся Crazy ooooh!

Разчитат на това, че реално в БГ няма къде да го тестваш освен от частна колекция  Stop
Както и за цената на бутилката..

А за бутилка, както ти каза и kabo6ar, най-добре се събирате няколко човека и си купувате голяма бутилка.. или следиш по групите дали някой не сплит-ва бутилка.. или някой познат ти купува и донася/изпраща бутилка. Опции да искаш Wink

# 432

Между другото, сега от любопитство, погледнах един английски сайт за пробички, но и там Диора излиза точно толкова, с тази рзлика, че е дадена цена за 1мл. ( и не се знае каква е цената за доставка).Значи, може би, цените са това.....

# 433
  • София
Новият Жадор никак не е мой. Даже не задържах блотера да го проследя.

Затова пък се убедих, че ароматите на Шанел си струват инвестицията. Малка част от тях се вписват в личните ми предпочитания, но всички до един отговарят на това, което очаквам от един парфюм.

# 434
  • София

Ън, моят съвет е потърси първо някой, който го има и ако е достатъчно добър да ти даде да се пръснеш веднъж и направо да тестваш.При все удовлетвореността ми от въпросния сайт с мострата на този Диор, аз не бих дала 15 лв и не защото са много за 2 мл, в крайна сметка всяко хубаво нещо си заслужава парите, обаче тези проби са меко казано ужасни!Аз досега съм чупила шишенце, порязвала съм се, а имам проби, които дори не съм успявала да отворя.

Общи условия

Активация на акаунт