Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?
както са казали и преди мен.
,ще помисля още малко и сигурно ще го стрелна на сляпо.
Получих вчера
И двата теста са на стайна температура и без активно движение, защото работя от вкъщи вчера и днес. Вчера беше по-мрачно навън и ми беше малко по-студено, съответно усещах парфюма изключително хладен и остър, горчив, миришеше ми на студен, влажен сутрешен въздух, със съвсем лек цветен нюанс. Днес ми е малко по-топло и усещам композицията доста по-мека и цветна, по-пудрена и с по-осезаем сапунен оттенък. Не става дума за драматични разлики, а само за нюанси - това е най-тихият и бързогаснещ парфюм, който съм имала. А се оплаквах от немощ при Средиземноморските градини -
Усмихващ и уютен парфюм. Без никакво замисляне бих си прибрала една бутилка, макар че е мъжки, стига да се намираше и към днешна някъде из бг сайтовете на нереално добрата цена, на която бяха пуснали серията преди време.