Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 683
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
3. Форбидън Еуфория - плодов, младежки, средна трайност.
Нито плодова, нито младежка намирам тази Еуфория. Тя е най-гадната от всички Еуфории и изобщо мирише ужасно.
Пробвай я добре преди покупка.

# 706
# 707
  • Варна
Поръчах 3 проби от Atelier Cologne описани така
зарибяващо от galeta . Mimosa Indigo заради кожата,
Figuier Ardent заради смокинята, а Philtre Ceylan от
любопиство към комбинацията от чайове и подправки.
kovatcheva благодаря за невероятното описание  и
предложение за Sea Fennel . BTW три пъти се връщах
да те чета и не ми излиза от главата този ти израз:
Цитат
... а просто затворете очи и почувствайте празния плаж, пясъка, вятъра и морето...
Няма как поръчах ... Благодаря Hug

# 708
  • Варна
Простете невежата, моля дайте дефиниция за УД. Четох описание като мирис на бакелит, зъболекар...

# 709
Простете невежата, моля дайте дефиниция за УД. Четох описание като мирис на бакелит, зъболекар...
Да точно на това мирише уда на зъболекар, но запалино, на бакелит, обаче е хубава и супер модерна съствка, която в комбинации не мирише точно на гореизброените неща или поне на мен не ми мирише. Има хора, които никога не го харесаха.

# 710
  • Варна
Да точно на това мирише уда на зъболекар, но запалино, на бакелит, обаче е хубава и супер модерна съствка, която в комбинации не мирише точно на гореизброените неща или поне на мен не ми мирише. Има хора, които никога не го харесаха.
Благодаря!
Преди да попадна на темата признавам не се и бях замисляла над повечето съставки, но се уча! Днес ще молувам и ще мина да душа удове Joy следващ път ще изучавам бобовата Тонка... и така ще се опитам да избистря ароматите.
 Hug

# 711
А бобовата тонка я зарежи, тя почти не мирише. Peace Прави комбинации със съставки, но сама не.

# 712
  • София
Имам зърна бобова тонка, мирише на сладък бъдем.

# 713
  • София
Точно на гръмнал контакт мирише  Mr. Green

Бобовата тонка може да се види, пипне и помирише в чист вид на един щанд за подправки в Халите на първия етаж. Мирише сладко, вкусно, бадемово-ванилено.

# 714
  • Бургас
 Embarassed Embarassed Embarassed Какво е бобова тонка  newsm78 Embarassed Embarassed Embarassed

# 715
# 716
  • Бургас
 bouquet данке!

# 717
  • София
очаква ме стандартно лято - лимони, всякакъв чай, треви, доматени дръжки, но вече и с добавка от люти чушки и бъзов сок - добре подготвена съм  Whistling

bubanka - Твоите думи по-горе ме подсетиха за един много любопитен и поне за мен оригинален парфюм, особено в подсказаната от теб част с доматени дръжки  Simple Smile

Huitieme Art Parfums - Aube Pashmina

Изключително хармонична композиция, която бих определил като зелена, свежа, билкова. Нюанса на доматено листо се усеща наистина и придава на аромата приятен и специфичен колорит. Мога да кажа, че на мен ми повлия като един вид аромотерапия - всичко е много точно премерено, така че цялостното му внушение за свежест и естествена зеленина да създаде една много интересна, отличаваща се и успокояваща атмосфера. Харесвам такива парфюми - на харатия не звучат изкушаващо, дори може би хумористично, но същевременно предлагат фини разработки, които дават разликата.

От моя гледна точка, като единствен, но съществен минус, бих определил цената му.

# 718
А някой пробвал ли е удовете на Monotheme, примерно Black Oud или Rose Oud?

# 719
  • Бургас
bubanka,понеже споменаваш Делисес на Картие би ли споделила как го намираш като аромат,изпадна ми изгодна цена,но не смея да рискувам на сляпо,боя се да не е много сладък. Thinking
Вчера получих Aigner Cara mia от размяна,но изобщо не съм възхитена-днес поне 12 пъти го подновявах,буквално след 30мин. не усещам нищо,или поне много слабо,кожата ми ли го яде не знам,,иначе от първо пръскане е доста приятен,усещам подправки,най-вече пипер и кориандър,но после трябва да си завирам ръката под  носа,имах повече очаквания,уви.
Не съм bubanka, ама да си кажа и аз  Mr. Green - Делисес на Картие си е доста сладичък, съмнявам се да ти хареса.  Wink Аз си го обичам и то много.  Heart Eyes Черешки, ама доста и сладичко.......мек, много приятен, не е натрапчив. При мен не прави голям шлейф, но е с прилична трайност. Не може да се сравни като сила с други аромати с вишни и череши от типа на Герленските рокли. Този е много по-кротък. Има нещо общо с In Black Jesus Del Pozo, но е много малко, може би черешите /казвам го само като ориентир/.  Peace

Някой назад питаше за парфюм със солена нота, но да не не акватичен... newsm78 Ето това е:
http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Reveal-26372.html
Трябва да се пробва задължително, защото забелязах, че много хора не го харесват. При мен беше любов от първо помирисване. Ароматът не е типичен, защото съчетава сол с дървесни нотки, пипер и ирис /на Уолтър със сигурност няма да му допадне  Mr. Green /. За мен е супер добър и е най-интересното, което Calvin Klein са пуснали на пазара през последните 6 - 7 години. Така като гледам, със сигурност няма да се превърне в хит, почти никъде не го усещам. Цената му е доста ниска. Мисля, че може спокойно да се ползва и от мъже.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт