Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?
Много ни обичат тези сърби... Изобщо, много е важно в юртата като включиш лаптопа, там в далечната степ, да четеш точно Фрагрантика на монголски
Направо не мога да повярвам
И Монголия ли е по-напред от нас, и сме изостанали до толкова, че не знаем този факт?
Има един мл в шишенцето, свеж, фин, слънчев цветен аромат е, който ми се струва никак не лош, но идея нямам къде да го търся. Бил е подарък от някоя си фирма, с която работи, няма как да пита и не знае от къде е купен. 

Макар и на мен много да ми се иска, защото точно такъв парфюмен формат ми допада
Намирам парфюмния му близнак на Ерболарио за добро попадение, защото в него я няма дразнещата мускусна нотка
Същата работа като Муск Раважор, но в женски вариант.Личи, че е много сексуален, порочен и плътски, но аз лично хич не си падам по такъв тип парфюми.Комбинацията пък с цибет е още по страшна, защото комбинацията от плътски и животински нотки е убийствена
Моят мускус
На мен ми е обидно, честно казано. Още когато Натали пишеше в темата, имаше дума, че ще го има сайта и на БГ, но ... не. А сега го има на монголски!