Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?
Околните реагират много добре на парфюмчето, въпреки че не прави кой знае какъв шлейф. "Миришеш много свежо и на чистичко" - това чувам най-често когато съм с Clean
Определено е подходящ за лятото, но го ползвам по всяко време ...както казах когато не знам, в кой парфюм да се облека 
Има много разновидности. Има и чиста кожа, който мирише точно на чисто. Самите парфюми са доста трайни и остават шлейф. Изкушават ме, но цената ме спира. Ако ще давам толкова пари, за да мириша на чисто само(взимането на душ,два пъти дневно е достатъчно, смятам), по-добре да си взема истински парфюм, защото за мен, това не е парфюм. За офис е перфектен, също и за фитнес. Всъщност, като се замисля за всякакви сфери е подходящ. Да ухаеш на свежо и чисто, никога не излиза от мода, но лично на мен ми дават една лъжовна чистота тези парфюми.

Разбира се, че не са идентични. Описала съм разликите горе. Просто общият почерк си личи.