Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?

Ами шипрови аромати, като имам Coco Mademoiselle и Chance и Miss Dior(Blossom)

Започна силно химично, в добрия смисъл на думата, с някакъв супер интензивен вариант на някаква смес от лакочистител, лак за коса и амброксан
, много фино, много деликатно, много женствено и децентно. Парфюмът изчезна от блотера на петата минута, но на мен се задържа около три-четири часа. За това време ми действаше много пристрастяващо, този сантал ме караше да го усещам отново и да не мога да повярвам на носа си, колко изящен може да бъде санталът всъщност. Прозрачен, призрачен и много абстрактен парфюм, едва ли ще намери много почитатели, а за търсещите шлейф, направо могат да си спестят пробата
, която, поне за мен е много разпознаваема, усещам и нещо от Teazzura. Харесва ми, но и него ще нося, ако някой ми го подари
Дълго време се дърпах да го пробвам, точно заради плашещата пирамида, на която удът и розата са на челно място. Доволна съм, че се престраших и му дадох шанс на този парфюм, защото е много, много мой. Много дървесен, много мек и премерен уд, тип М7, но без пачулито и хубавата мандарина. Тук е удът е в друга вариация, като отново е много секси, съчетал умело много фини кожени нотки, кисели шафранови отбясъци, пикантен кардамон и канела, но в много малко количество, точно колкото да даде пикантност и завършеност, да го направи благ и уверен. Удовите нотки са разпознаваеми, дървото е леко опушено, като тляло в камина, с красиви смоли наоколо. Получил се е един невероятен дървесно-подправков и уд представител, с красиви розови отблясъци

Както винаги облече сходните ми усещания в толкова красиви думи, благодаря!