90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 080
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро!
Много ми е дъждовно и мързеливо днес  Simple Smile
Честит празник на Диляна! Много здраво и щастливо да расте детенцето!
Честит Великден на празнуващите!
За днес
З-ябълка
О-ориз със зеле и зеленчуци със салата и ФПХ
В-готвя боб в гърне. Мога ли от него да хапна или да си хапна от обедното меню.
Лек ден!

# 586
Честит Рожден Ден и от мен за малката бонбока

Моя кантар хора не мърда вече 5 дни, радвам се че не качвам , но ми се иска да сваля още поне 5-6 кг до края на 90-тия ден. От днес започвам плътно да си пиша тук менюто, ако нещо съм сбъркала. Режимна съм! Днес ми е 33-ти ден, четох че при застой от 10 дни мога да направя турбо режим, преди 2-ри воден. Знам че има доста хора които чакат много време да свалят някое кило, но аз нямам нито много нито малко за сваляне. 158 съм висока и сега съм 61 килограма, започнах диетата на 66кг, нормално изглеждам между 55 и 50 кг, но минимума ми е 49кг(тогава изглеждам анорексично).

днес плодов - диня, банани, ябълки, (няма да ям ядки)

утре белтъчини- З-банан(или фреш портокал) с кафето(напълно чисто) О-салата домат, айсберг и краставица+ 1 кисело мляко(400гр 3,6%масленост Домлян) В-салата краставици и домати с 2 яйца

# 587
 newsm59 newsm67 newsm76 на малката пораснала принцеската dilyanad жива и здрава да е,весела и щастлива да расте!  bouquet
Тинки супер си!
Браво на минусите на всички,аз се записвам сред тях с едни скромни -500гр.  Mr. Green
Днес съм на агънце-багънце йеййййй
Тук Великден и нищо не работи,времето хладно,но слънчево и ще излизаме с малкото да се разхождаме и като е ден белтъчен най-после ще си позволя да изпия едно латенце  ммм  Blush
Прекрасен денннннн!

# 588
Сега да задам аз един тъп въпрос Embarassed
По новото време в 13 часа ли обядвате?

# 589

Дилянка, да ти е жива и здрава мъничката дъщеричка! Да е палава, игрива, а ти - много щастлива!

После пак ще намина. Сега съм под пара, че ваканцията свърши и детенце си заминава.  Sad

# 590
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас случайно да е с диагноза Инсулинова резистентност? Вчера се зачетох, че доста неща трябва да се избягват - въглехидрати, сладко, картофи, ориз и доста други, та ако някоя случайно е с подобна диагноза, би ли споделила във деня за варива и въглехидрати какво яде?

# 591
  • У дома
Добър ден станало, докато се наканя да влезна Hug
Дилянка, честита малка рожденничка bouquet Да е жива и здрава и мноого да ви слуша Hug
И тук е Великден, ама нито ми е празнично, нито пък ми е до празнуване, нищо не работи от сряда на обед, чак във вторник ще отворят магазините, а дребното в сряда е на детска #Crazy Нямам търпение вече hahaha Тук вали и е сууупер гадно времето, малко да понапече или да спре да вали и ще изведа звяра, че ще срине къщата ooooh!
Днес съм плодчета, ама и те не ми се ядат, абе калпаво отвсякъде Crossing Arms
Тинки, много добре изглеждаш и на малкото килограми, но съм сигурна, че и сега си 6 точки Hug Всичко ще се нареди и с ученето, а вече виждаш, че и майчето е по-добре, горе главата Heart Eyes
Деми, това панетоне, не е ли сухо, изглежда ми като сладък сух хляб, а цената е #Crazy поне тук.
Славинче, не мога да помогна
Съншайн, ако си гладна в 12 яж в 12 hahaha Joy
Лек ден на всичкии Hug

# 592
  • София
Привет,
Дилянка, да ви е жива и здрава малката пораснала госпожица newsm59 newsm59 ura
Съншайн, не е глупав въпроса, тъй като вечеря в 20 часа по новото е вечеря в 21 часа по старото време, та не знам и аз  newsm78
Шефът Антонио, добре дошла и да няма някой с който да вървите заедно, пак ще имаш нашата подкрепа bouquet. Успех.
И аз да помрънкам от това гадно време, така ми се излизаше на слънчице, а то.... #Cussing out
Днес леща със салата домати, а за утре обмислям останалия от снощи доматен сос с хляб да доям, малко е кисъличък, но ще се яде. Аз спрях да се меря, то няма и смисъл.
Тинки, чаровница си ти Hug стискам палци  за защитата ще чакаме да се похвалиш bouquet Hug

# 593
Втори ден за мен,отчитам се със закуска - грейпфрут , обяд-картофки с гъби и зеленчуци микс на фурна + салатка от зеле и моркови ,за вечеря съм замислила същото ,но салатката ще е зелена,с репички

Ходих да си напазарувам за утре (замислила съм зелени ябълки за закуска , 1/2 лимецова багетка с лютеница,гъбки и маслини- запечена на сандвич мейкъра + някакъв лесен за транспортиране зеленчук и за вечеря - сладолед с бисквитки и ред черен шоколад ) Да си призная,едва се удържах да не си купя  някой джънк - по това време на деня бях свикнала досега да тъпча разни сладки истории .. та,умъртвяването на навика ще си иска време и усилия,изглежда. xD

Успях и да потренирам сутринта (макар и със зор  Whistling )

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 14:26 от Equilibrium92

# 594
Записвам се отново във вашите редици. Следях ви от време на време, но не редовно.
з - ябълка
о - сирене по шопски и салата зеле
в - ще я мисля
Една от диетуващите имаше кулинарен блог с много хубави рецепти, сещате ли се коя

# 595
  • Оптимист по принуда

Деми, това панетоне, не е ли сухо, изглежда ми като сладък сух хляб, а цената е #Crazy поне тук.

Ооо, изобщо не е сухо, а ако е и сшоколадче и разни други благинкииии smile3508. Има и скъпи, но аз вчера си взех за £1, с някакъв алкохолец е вътре  Crazy

Aми разкошен е  Mr. Green. Колко е часът? Не е ли време за вечеря? hahaha

# 596
Записвам се отново във вашите редици. Следях ви от време на време, но не редовно.
з - ябълка
о - сирене по шопски и салата зеле
в - ще я мисля
Една от диетуващите имаше кулинарен блог с много хубави рецепти, сещате ли се коя

Нана

# 597
Нещо ми е много отпаднало днес. След нощната смяна не успях да спа сутринта и сега съм като парцал. Направихме и една разходка около моренцето по обяд. Сега лежерно пред телевизора Crossing Arms

Аз обядвах в 13 ч по новото време и довечера ще вечерям към 18. Не мисля, че този един час ще се отрази на храненето Thinking Но на умората със сигурност Tired

Това Панетоне и аз много го обичам, особено с шоколад bowuu

Менютото за утре: З - банан
                           О - кафяв ориз със зеленчуци и салата зеле с морков
                           В - кафяв ориз със зеленчуци и салата цвекло с морков

На обяд си премерих пиленцето - 220 гр сурово и 170 гр печено. Едва го изядох ooooh!Множко ми дойде, но се понапънах де.

opsss, за това ли става въпрос  newsm78

# 598
Здравейте банда Hug
Честит рожден ден на момиченцето на Диляна! bouquet
Честит Великден на празнуващите! bouquet
Скрит текст:
И тук нищо не работи, хладно, но слънчево, аз и малечка с течащи носове и се лекуваме и сме си вкъщи. Омръзна ми тази зима да боледуваме, аз доста по-често от нея.,.... ooooh! В сряда е на ДГ- дано!  Praynig
Пагане, не съм пробвала още с леща и нахут- във вторник ще е. Laughing Ще споделя резултатите, и аз ще наблегна тогава на нахута, а от лещата по-малко. Simple Smile Ще чакам и ти да споделиш! Hug Усещането всичко да ти е голямо в магазин е страхотно! bouquet
Тинки, много си хубава! Но според мен на сегашните ти кг си още по-хубава! bouquet Стискам палци за майчето! Hug
Шефът Антонио, как да се обръщаме към теб?  Blush Надявам се да си поредният мъж в темата... Laughing
Да се изкажа и аз за панетонето  Mr. Green -
Скрит текст:
зависи от марката и от качеството, а предполагам и от това дали е италианско или се прави в друга държава. Има и по-сухи, но по принцип качествените не са сухи, а въздушни и леки. Освен това, панетонето е козунака който се прави/продава около Коледа, а този който е за Великден тук наричат коломба (гълъб)- във форма на гълъб е.....уж Mr. Green, по-скоро прилича на кръст. bouquet
ЦЖветелина, можеш ли дадеш линк към блога? bouquet Аз като обожаваща да се ровя във всякакави кулинарни блогове... Embarassed
Амаринова, ти ли ще вечеряш лате? Без да смесваш с друго и без захар, нали си знаеш? Wink

# 599
  • София
Добър ден!
Идвам да отчета страхотния ми плодов минус 100 гр.  Mr. Green
Благодаря на всички за комплиментите!  Hug
Днес обърнах менюто З; ябълка, О: миш-маш + салата и филийка, В; свинско месце + салата

Дилянка, ЧРД на момиченцето ти! Да ти е жива и здрава, много да ви радва и гордее! newsm38

Equilibrium92, багетката мисля, че ще ти е малко, колко грама е ? За въглехидратен обяд мисля, че няколко ще са добре.

dudinki, къде е това "тук" ?  Wink

Тинки, изглеждаш прекрасно!  Hug
Ще се справиш със защитата, убедена съм.  Hug
Радвам се, че мамчето ти е добре.  Hug

milensky1980, спокойно си хапни от бобчето.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт