90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 059
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Курдов  нали казват каквото има да става , ще стане.Много добре рзабирам как се чувстваш, няма как да не ти е трудно.Ние , родителите нали трябва да научим децата си да "летят", но когато това стане факт сме неподготвени, и ако можем бихме го отложили във времето.
А колкото до принцесата , може пък вие да си я осиновите Hug

# 721
  • Оптимист по принуда
Амаринова,
Скрит текст:
добре ще направите. И аз чаках 10 дни по инструкция на лекарката в спешното, но съжалявам, че оставих детето да се мъчи с температура толкова дни. Трябваше на 5я ден още да настоявам за нещо по-силно. Отслабна, пребледня, сега е добре, но защо трябваше да се мъчи? Накрая дадоха АБ и се оправи, пупу. Стискам ви палци  Praynig

# 722
  • София
Ох, каква болна тема и какво минорно настроение в темата... Гуш на всички!  Hug

# 723
Привет,другари! Чета ви,мисля си и аз...колко е наистина болезнено да сме разделени от близките си,но животът е суров. Cry
А за днес съм +100гр. след варива.Горе долу не се учудвам мисля,че хапнах повечко царевица  Sick
Днес ВГХ,имах меко казано тежка и сложна сутрин и закуската беше йок  Cry но на обяд хапнах спагети с дом.сос и зеленчуци на пара,много гадно  Mr. Green не останах доволна,а за вечеря имам бисквитена торта(правя си в една купичка 4-5 малки бисквитки с лек крем няма и 100гр.),едно десертче 29гр.  и ще опитам от сладоледа на ММ,всех му някакъв нов модел мммм ями и РЧШ.

# 724
Здравейте банда Hug И на мен ми е болно да съм далеч от родината, но.... Confused Много прегръдки на всички! Hug
Гени, аз питах и за хляба (бях останала с впечатление, че в ден варива си много гладна, затова), и за тахана с мед. Blush Аз също обичам тахан. Пълнозърнестите пърленки (както и всичко друго ПЗ) си ги правя като замествам бялото брашно с пълнозърнесто, обикновено не се налага да правя промени в рецептите. Peace
Пагане, ММ ми купи сух нахут (половин час преди обяда), така че резултатите от него ще споделя след следващия бобов. Mr. Green Не разбрал, че искам нахут от буркан. Laughing Затова днес съм на леща (100 гр суха) и 50 гр замразен грах.
з- ябълка, кафе
о- топла салата от леща, грах, чушки, лук, морков, броколи, ФПХ и марули
в- 1/3 от лещата и салата
След белтъчния ден съм -100 гр- обаче забелязвам, че целулитът по бедрата е намалял доста, премерих  -1см.  Simple Smile При мен застоят е последните 2 седмици (т.е. от началото на 3-тия месец, втория месец свалих повече кг от първия), едва -200 гр от 2-рия воден досега. Обаче аз съм доволна, че задържам кг, предпочитам така, отколкото постоянно да качвам и свалям 1-2 кг. Peace

# 725
Да ви питам-вярно ли съм разбрала,че ядете до 200гр сладко на хранене?Ако да-не е ли много?Аз не вкусвам въобще като съм на диета,че без хич по мога,отколкото с едно.Много обичам и май ще се повлияя лошо от вас  да почна да си позволявам  smile3521.
Иначе-радвам се че свършва гадния бобов ден  Sick.З-1 банан,О-малко ориз с огромна салата,В-салата марули,ч.цвекло,моркови и1/2 консерва царевица и маслинки може,но ММ ми купил каламата,които са адски солени та не знам.Царевицата ми е сладка,но с това разполагам.Другия бобов ще пробвам популярния тук нахут.Помня ,че в детството баба ми ми е давала,като безвкусничко го помня,ще проверя.
   Направо не ми се говори за "моя страна,моя България"  smile3511.От дълбоката провинция съм,май няма семейство без липсващи в чужбина хора.Останалите я си намерят работа на минимална заплата,я не.А пък да не ти се налага ти да търсиш човек за работа  smile3512-оставаш с впечатление,че всички стойностни хора ги няма ,ако не в чужбина,то в големите градове.Какво очаква децата ни,освен да се молим и надяваме за по-добри времена...не знам...То стана както е било в казармата-всяка заповед е предпоследна,какво бъдеще да плануваш  Banghead.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 19:14 от Мамекс

# 726

Общи условия

Активация на акаунт