90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 060
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Успешно мина и моят втори плодов ден. Утре съм на телешко със салата. Във въглехидратния  мога ли да си направя патладжани с доматен сос, а въглехидрата да ми е пълнозърнест хляб?

# 676
Мая, успешно изкарване на празника на буквите....едно време моето момиче беше Читанката, буквите се сбогуваха с Буквара и посрещнаха Читанката, още я помня с мишите опашки и голямата корона на Читанка на главата..... Simple Smile И твоята девойка вече е ГРАМОТНА  Hug Честито! Simple Smile

# 677
  • Оптимист по принуда
Това слушам сега
Скрит текст:

# 678
Успешно мина и моят втори плодов ден. Утре съм на телешко със салата. Във въглехидратния  мога ли да си направя патладжани с доматен сос, а въглехидрата да ми е пълнозърнест хляб?
Да, може. Peace Много от нас си хапват именно хляб (питка, пърленки, нещо тестяно...) с постна манджа. Laughing До 300 гр готов продукт мисля, че беше ограничението- аз поне се ограничавам до това количество, но  в повечето случаи се наяждам преди това.

# 679
Добър вечер Hug

Отиваме да нанкаме с малката да сме красиви за утрешния важен ден - Тържеството на буквите - ние сме две букви Ъ и Ь  hahaha

Честито! Пожелавам на малката ученичка да обича книгите, да обича ученето, да постига много, много успехи! Утре да бъде най-красивата "буква"и приятен празник!
/Начална учителка съм и като чуя за такова нещо, много се вълнувам./

Днес бях режимна з- ябълка; о- филии с лютеница, маргарин, маслини;в- торта и еклер.
Утре плодов и в сряда трети воден.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 22:25 от K.A.G.

# 680
demmy-Благодаря за песента Hug
Аз също не пиша често,но ви чета всеки ден.По-голямата част от моята цел вече е постигната,за оставащия месец се надявам да сваля още около 4-5 кг.
Радвам се за всички вас-продължавайте да сте все така целеустремени  newsm03
Всички вие сте един голям стимул,за тези,на които им е слаб ангела smile3521
Благодаря ви от сърце newsm51

# 681
  • Пловдив
Да, може. Peace Много от нас си хапват именно хляб (питка, пърленки, нещо тестяно...) с постна манджа. Laughing До 300 гр готов продукт мисля, че беше ограничението- аз поне се ограничавам до това количество, но  в повечето случаи се наяждам преди това.
Супер Simple Smile И аз не мисля, че количеството ще е проблем, защото стомаха определено ми се е свил и се наяждам с малко Simple Smile

# 682
  • софия
Здравейте! Днес имах стабилен плюс килограм.Днес бях режимна на леща и картофи.

# 683
  • Targovishte
Ама вие още ли не сте си легнали newsm78 Марш по леглата, аз давам завивките Hug

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 684
  • Калифорния, САЩ

# 685
След ниско въглехидратен и ниско калоричен въглехидратен ден, в който реших да не ям сладко за да накарам кантара най-накрая да помръдне... Еми помръдна, ама нагоре с 300гр.  #Crazy Надявам се, че е задържане на вода, че уикенда доста зле се представих с пиенето на вода. Днес плодов ден, 2 кивита за закуска, след това банан, после нектарина, преди фитнеса една круша ще изям и ябълка с 50гр ядки и канела за вечеря. Започвам трета седмица без минусчета, а съм стриктна  ooooh!

# 686
Добро утро банда !

image
и една френска закуска

upload

# 687
  • София
Добро утро,
Днес плодов  Стасиииии  Hug
Не съм го мислила още, започвам с наличния портокал, а за после в движение ще реша.
Джули Heart Eyes
Иринитка, Морска вълничке,
Скрит текст:
и аз споделям чувствата ви, синчето го приеха в Холандия, а аз само една вечер си позволих да плача, а така плаках, че той се притесни. От сега ми е тежко, а представям си средата на август как ще е. Лошото е, че сестра му ще го изживее още по - зле и от мен, но ще стискаме зъби, все пак това ще отвори много врати за тях. Спирам и ви прегръщам  Hug

Днес ще е слънчево и желая слънчев ден на всички ви  Hug Hug

# 688
Вангоби Hug
Жули  smile3553

Днес по-топличко от вчера, дано така да си остане  Praynig. Омръзна ми от този студ

# 689
  • У дома
Добро утро бандаа, пийвам от кафенцето на Ирка, Пешеходче, искам от френската закускаа Crazy
Джули, Вангоби, днес стриктни, че Стаси е извадила пак ножицата rotfImbo
Някой ме питаше за тахан с мед, принципно нали може малко мед в кафето (макс една малка чаена лъжичка), ами според мен не е нарушение, че хапвам по една ч.л. тахан с мед, предвид че е 2,5:1 в полза на тахана(сусамов), помага ми за 00, също е много полезен за стомаха, костите и т.н. Ако някой смята, че е нарушение ще го задрасквам Rolling Eyes
Днес варива:
З- 1ч.л. тахан с мед, кафенце, ябълка
О- мисля да си направя топла салата от елда с домати и краставици/може и червена леща отново, но да видим дали ще ми се готви Thinking
В- като обяда
На варива аз не ям хляб, пак някой ме беше питал, хапвам хляб в белтъчен, ако съм гладна или хапвам нещо леко за О, вчера например не съм яла хляб, защото телешкото ми дойде малко тежко. При варивата ми е малко, хляб с хляб да ям, та затова го пропускам, просто не е нормално за мен да ям бобови с хляб, или картофи с хляб или ориз с хляб. НОООО това си го правя АЗ, не ангажирам околните bouquet
Утре мисля да направя солен ВГХ, някой правил ли е ПЗ пърленки newsm78
Лек ден от мен Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 08:35 от Genni

Общи условия

Активация на акаунт