90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 063
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Цветелина, рецептата си е моя измишльотина. Wink
Скрит текст:
300 мл. топла вода, в нея разтваряш 1 суха мая + 1с.л. захар. Брашното е около 1 кг., в него разбъркваш 1 с.л. сол. След като шупне маята се добавят 3 лъжици зехтин се замесва тестото. Не става пухкаво пълнозърнестото тесто, така че колкото може го омеся и оставям да втаса във фурната на 50 градуса. После го разделих на 2 и във продълговата форма опекох 2 хлебчета.
Малко са неугледни, но са вкусни: http://prikachi.com/images.php?images/504/8716504h.jpg

Glamur, как няма да те боли глава та ти гладуваш цял ден. Защо плодовете са ти толкова малко ? В този ден се ядат плодове с килограми. Също и 100 гр. ядки може да добавиш. Още имаш време да поправиш грешката!

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 17:52 от жгмъц

# 661
Добър ви ден и от мен  Hug
Цяла седмица хапвам смесено покрай детенце, резултата е +500. Няма лошо.
Иринита,
Скрит текст:
Синът ми замина вчера следобед. Сега събирам парченцата от себе си, просто се разпаднах. Вече трябваше да съм свикнала, но не би. Тъгувам си като куче. Той учи икономика в Германия. Другият е в Англия. Сега го чакам него, след две седмици Радвай се на твоето детенце всяка минутка! Не, че ще ти стигне...  Cry
Жгмъц, има едно многозърнесто брашно, много е хубаво. Домашният хляб си е домашен. Браво, че си го правиш вече и ти! А имаш и хубав минус, мернах го скоро. Гяволицата ми тя  Heart Eyes
Деми, не съжалявай за водния - пак ще ги махнеш килцата. Едно повече или по-малко, няма особено значение на общия фон  Grinning
Тинки, видях всички снимки! На последната си най-най-сладка!
И аз забелязвам много липси на мацки, но сигурно нямат време, или .... се вталяват тайно  Party
 Hug Hug Hug

# 662
Цветелина, рецептата си е моя измишльотина. Wink
Скрит текст:
300 мл. топла вода, в нея разтваряш 1 суха мая + 1с.л. захар. Брашното е около 1 кг., в него разбъркваш 1 с.л. сол. След като шупне маята се добавят 3 лъжици зехтин се замесва тестото. Не става пухкаво пълнозърнестото тесто, така че колкото може го омеся и оставям да втаса във фурната на 50 градуса. После го разделих на 2 и във продълговата форма опекох 2 хлебчета.
Малко са неугледни, но са вкусни: http://prikachi.com/images.php?images/504/8716504h.jpg

Благодаря!  bouquet Ще го пробвам тези дни.

# 663
Пагане, според мен този кг след нахут не е реален... newsm78

И аз така мисля. Ще видим утре резултатът какъв ще е  Peace

Греховната вечеря приключи - голям еклер + РЧШ.

За утре съм приготвила 6 банана и ядки. След това водеееен  smile3508

Скрит текст:
голям стрес е на работа... постоянно съм на тръни шефа да не влезе и да не започне да се заяжда... вечер вкъщи също - да не би да получа някой пореден хаплив имейл, с който да ми развали цялата вечер...

# 664
Здравейте, идвам да се похваля с успешен първи ден  Simple Smile
Готвя фасул за утре и ще си измеря обиколките след малко да видя с колко ще паднат  Mr. Green

# 665
  • Пловдив
И аз да се похваля с успешен първи ден! Simple Smile
Изненадващо и половинката реши да се включи. Доволна!

Смятам менюто за утре да е:
З - Кафе и фреш от 2 портокала;
О - Супа от броколи и картофи и плънката от няколко лозови сармички, салата;
В - Картофена салата и зелена салата с царевица.

# 666
  • Русе
Привет групичка Simple Smile
Не съм ви чела от петък, минха по диагонал Wink и искам да благодаря на всички за милите думи и пожелания, дано се сбъднат  Hug
Морска вълничке spoko и мен това ме очаква наесен
Скрит текст:
големия е в Сф, но откакто живее с приятелката си си идва много рядко - повече ходят при техните  Rolling Eyes, а "малкия" е абитуриент и се гласи за Англия...
ние ще се оправим, дано на тях им е добре  Hug
Отчитам за днес з - банан, о - кисело мляко, в - салата, малко сирене и едно кюфте
На всички много  Hug Hug Hug и минуси утре преди закуска  Mr. Green

# 667
Жгмъц, благодаря bouquet Може и аз да съм пробвала с твърде солени маслини (много черни и много солени). Grinning
Скрит текст:
Моята рецепта за пълнозърнест хляб е: около 300-330 мл вода (1 чаша от 250 мл пълна и още около 1/3 от нея, тук нямам с какво да меря мл), 550-600 гр брашно (колкото поеме), 2-3 с.л. зехтин, 1 пакетче суха мая, ленено семе/слънчоглед/зелении (ако ще слагам добавки), сол- 1 ч. л. с връх (не обичам много солено), 1 с.л. захар без връх. Смесвам маята, леко топлата вода, захарта, зехтина, лененото семе и 150-200 гр от брашното- да няма бучки. Като шупне добавям брашното смесено със солта. Оставям да втаса, оформям овално хлебче, намазвам го със зехтин и евентуално със семена, оставям още малко да втаса и пека. Става много вкусно. Като изстине режа на филии и опаковам за замразяване излишното. Laughing От тези пропорции (с ленено семе) ми се получава хлебче с тегло 900-950 гр. Mr. Green

# 668
Добър вечер
Днес въглехидратния приключи утре плодов и след това последен трети воден.
Приятна вечер

# 669
жгмц, много добре си е хлебчето Peace

Колко филии от Витата мога да изям за обяд, добавката ще е зелена салата, няма да ги мажа с нищо Peace

Днес малък + след белтъчния. Детето се влошава, вместо да се подобрява. Аз - режимна, но адски крива Sad Това за сега, лека вечер.

# 670
Деси,
Скрит текст:
Наистина е важно те, децата ни, да са добре и да се справят. Нали всичко е за хубаво. С това се успокояваме, но ... Все пак, въпреки технологиите, си ни е мъчно на нас, майките. Синдромът на "празното гнездо" ме тресе вече дълго време...  action032

# 671
Жгмъц, благодаря bouquet Може и аз да съм пробвала с твърде солени маслини (много черни и много солени). Grinning
Скрит текст:
Моята рецепта за пълнозърнест хляб е: около 300-330 мл вода (1 чаша от 250 мл пълна и още около 1/3 от нея, тук нямам с какво да меря мл), 550-600 гр брашно (колкото поеме), 2-3 с.л. зехтин, 1 пакетче суха мая, ленено семе/слънчоглед/зелении (ако ще слагам добавки), сол- 1 ч. л. с връх (не обичам много солено), 1 с.л. захар без връх. Смесвам маята, леко топлата вода, захарта, зехтина, лененото семе и 150-200 гр от брашното- да няма бучки. Като шупне добавям брашното смесено със солта. Оставям да втаса, оформям овално хлебче, намазвам го със зехтин и евентуално със семена, оставям още малко да втаса и пека. Става много вкусно. Като изстине режа на филии и опаковам за замразяване излишното. Laughing От тези пропорции (с ленено семе) ми се получава хлебче с тегло 900-950 гр. Mr. Green

Благодаря за рецептата.  bouquet

# 672
  • Бургас
Добър вечер Hug

Днес и аз си изпекох домашен хляб - пълнозърнест със слънчоглед ленено семе и сусам и си хапнах със зелена салата за вечеря, но последно време нещо стомаха ми се бонтува, кисилини и ми е едно подуто  Sick.
Ето и моя хляб правен в хлебопекарна- [/url]

На обяд ядох задушени зеленчуци със заквасена сметана около100гр. и малко синьо сирене за вкус и 1/2 КМ + ФПХ. В почивка съм за новите Peace

Отиваме да нанкаме с малката да сме красиви за утрешния важен ден - Тържеството на буквите - ние сме две букви Ъ и Ь  hahaha

# 673
Цветелина Андровска, моля. Hug Ако имаш правоъгълна форма за печене можеш да я намаслиш и да поръсиш семена (ако обичаш), аз нямам такава форма и пека хляба в/у хартия за печене, зехтина мажа само отгоре.
Мая, супер, че сте цели 2 букви! Mr. Green Навремето като ученичка и аз бях една от вашите букви, ама само една. hahaha Хлебчето ти изглежда много добре! Peace
Скрит текст:
Хлебопекарната ти също изглежда добре. Heart Eyes Моят хляб става гладък отгоре, предполагам, защото го оформям с ръце. newsm78

# 674
  • Бургас
Морска вълничке,
Скрит текст:
И мен ме тресе още от сега синдрома на "празното гнездо", макар че малката е още при мен, но живот и здраве на есен - в София. Голямата от 7 години е "отлетяла". Първо в София и после в Лондон.. Cry

Общи условия

Активация на акаунт