90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 075
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile Днес втори плодов ден. Закусих ягоди, преди малко хапнах една голяма ябълка. За следобяд и вечеря вероятно пак ще са ягоди. утре ще се тегля за първи път от началото на диетата, пък да видим. Определено се чувствам поприбрана, но пък се притеснявам дали няма да ме демотивира резултата. Затова реших да се качвам на кантара по-рядко. Преди години с Дюкан още със ставането бях на кантара и много се ядосвах ако няма свалени грамове. Поръчах си и кростренажор, който трябва в сряда да е при мен. Освен здравословните проблеми, които са мотивация, през Август ще правим сватба, което ме надъхва още повече. Надявам се до тогава да успея да вляза в някаква подобаваща форма. Исках да питам маслини и горчица разрешени ли са и ако да в кой ден могат да се хапват, също така, след като мина 90 дни, колко почивка мога да си дам, преди да направя повторение на диетата?

# 646
  • Оптимист по принуда
след като мина 90 дни, колко почивка мога да си дам, преди да направя повторение на диетата?
Почивката е 90 дни също  Peace

# 647
Здравейте и от мен Simple Smile Днес втори плодов ден. Закусих ягоди, преди малко хапнах една голяма ябълка. За следобяд и вечеря вероятно пак ще са ягоди. утре ще се тегля за първи път от началото на диетата, пък да видим. Определено се чувствам поприбрана, но пък се притеснявам дали няма да ме демотивира резултата. Затова реших да се качвам на кантара по-рядко. Преди години с Дюкан още със ставането бях на кантара и много се ядосвах ако няма свалени грамове. Поръчах си и кростренажор, който трябва в сряда да е при мен. Освен здравословните проблеми, които са мотивация, през Август ще правим сватба, което ме надъхва още повече. Надявам се до тогава да успея да вляза в някаква подобаваща форма. Исках да питам маслини и горчица разрешени ли са и ако да в кой ден могат да се хапват, също така, след като мина 90 дни, колко почивка мога да си дам, преди да направя повторение на диетата?
Маслини може в първите три дни, стига да не са много солени- задържат вода.
Горчицата е разрешена ако е без захар пак в първите три дни.
Почивката е най-малко 90 дни- подробна информация за нея има на първата страничка  Peace

# 648
  • Пловдив
Маслини може в първите три дни, стига да не са много солени- задържат вода.
Горчицата е разрешена ако е без захар пак в първите три дни.
Почивката е най-малко 90 дни- подробна информация за нея има на първата страничка  Peace
Благодаря за отговора. Много обичам и двете неща, а се притеснявах да ги хапвам в който и да е ден.

# 649
  • София
И аз обичам маслини и си ги обезсолявам и си ги хапвам спокойно.  Wink

# 650
Еха,добро утро!Днес кантара реши да ме зарадва с -400гр.след белтъчен,което е за първи път от началото на диетата.
Много съм доволна,днес съм на бобченце и оризче ммм и салаткинзи.
Приятен и хубав ден bouquet

# 651
Здравейте банда.Отчитам се с първи успешен плодово-зеленчуков ден  newsm44.Изненадващо за мен ,въпреки че цялото домочадие се храни цял ден с всякакви изкушения нямах проблеми.Явно добре съм се мотивирала от вас.Иначе-1кг за първите четири дни,малко,но от сърце .Честно казано очаквах повече,но пък толкова много плодове и зарзават погълнах вчера,че как да стане?
Трети пореден ден съм със зверско главоболие,може ли да има връзка с диетата?
И менюто днес: З-банан,О-около 100гр кашкавал+3 домата+1 пипер+1/2 краставица и В-пил.дробчета+гъби+мноооого праз и салата задължително.Дали ще е голямо прегрешение ако пия една чаша бира или вино с дробчетата?

# 652
  • София
Да, ще бъде голямо прегрешение.  Peace

# 653
Мамекс, да не чистиш токсини нещо? От това да боли глава.
И без алкохол по време на диетата  Peace. Казват, че бирата била течен хляб, ама без нея на обяд  hahaha

# 654
Ех, знаех си но трябваше и друг да ми го каже че да не се изкуша.Направо не си ги представям тия дробчета с вода  Blush, друг път няма да правя за да не се дразня.
Не знам Стаси,не е ли рано за токсини?Едва 5 дни съм на режим, не стоя гладна, пия по 2,5-3 л.вода на ден, само 1 кг надолу..

# 655
И аз обичам маслини и си ги обезсолявам и си ги хапвам спокойно.  Wink
Сподели, моля те, как ги обезсоляваш, защото аз имам само неуспешни опити.  Embarassed Само един път се обезсолиха, но пък после се разпадаха и не приличаха  на маслини... Sick А зелените обезсоляват ли се? newsm78
Пагане, според мен този кг след нахут не е реален... newsm78
Курдов,
Скрит текст:
бях чела, че, за да се свали 1 кг тегло (мазнини) трябва да се изразходят около 7000 калории. А за да се качи 1 кг тегло....само 3500.  Laughing И на мен ми се струва, че напоследък правиш много често плодови дни/вечерик, а мисля, че и воден ден прави скоро... newsm78 Hug
Гени, таханът с мед позволен ли е за закуска? newsm78 Забелязвам, че не го задраскваш....
Иринита, опитай да мислиш по-малко за летището. Hug
Ир, Пешеходче, Hug
И при нас е почивен ден днес. Това не ни попречи да се успим. hahaha
Скрит текст:
По принцип в деня след Великден се ходи на излет, но тук по традиция е мрачно и вали на този ден, пък вчера такова слънце беше. Mr. Green Та ще видим ще излизаме ли изобщо... newsm78
Аз задържам кг след вчерашния плодов, но съм доволна. А и вчера изобщо не почувствах глад, хапнах си добре. Grinning Вече обядвах- 3 яйца със задушени зеленчуци (броколи, лук, тиквичка, патладжан) и ФПХ. Закуската пропуснах заради успиването, а вечерята ще е и при мен кисело мляко със салата. Grinning
Мамекс, токсините са много концентрирани в мазнините, а и много зависи как си се хранила преди режима. Peace Освен това, вчера ти е бил плодов.

# 656
  • Оптимист по принуда
И при нас е почивен ден, гарниран с ураганен вятър  Tired
Днес последен плодов. От утре в почивка. Вече хиляда пъти съжалявам, че не направих водния, щях да се оттърва от още някой грам.

# 657
  • София
Долче, във вода ги слагам за 24 часа, като няколко пъти я сменям.
Някои видове не се обезсоляват много успешно, но има едни зелени в Лидл те стават без грам сол.  Wink
Направих си и пълнозърнестото хлебче, вкусно е.  Heart Eyes

# 658
Долче, във вода ги слагам за 24 часа, като няколко пъти я сменям.
Някои видове не се обезсоляват много успешно, но има едни зелени в Лидл те стават без грам сол.  Wink
Направих си и пълнозърнестото хлебче, вкусно е.  Heart Eyes

Може ли рецептата за хлебчето? Аз тъкмо се заредих с разни видове брашна и щях да търся рецепта в нета да си направя за утре.

# 659
И аз днес съм само на плодове /ама много ми тежи този ден, като парцал съм и ме боли главата/
закуска - 2 ябълки
обяд -  1 ябълка
следобедна  - 50гр  сушени сливи
вечерята - мисля да е салата

Общи условия

Активация на акаунт