90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 077
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Oooo аз съм с латето долче ама не ми се сбъдна мечтата,тъкмо си мислех,че сме готови да излезем,а то се изля небето заедно с градушка,направо ми уби надеждата,така че си останах на агънце Simple Smile а по принцип кафето го пия без захар от години и млякото ми е с ниска масленост. Много стриктна и режим на съм си  Blush
Лека нощ ние с малчо се приспиване,да видим кой кого обаче  Heart Eyes

# 631
  • Русе
Хелоууу у сто часа...  ooooh!
Смениха времето и аз сега кукуряк...  Shocked по- скоро зомби...
вангобииии  Heart Eyes  Heart Eyes
Дилянка да ти е жива и здрава бонбонката!!! Много щастливо и безгрижно детство!!!  Hug  bouquet
изгаряща както винаги, прекрасни снимки..  Heart Eyes аууу виелица??  #Crazy
Тинки видях първите снимки, страхотна!!!  Heart Eyes
На новичките, добре дошли!!!    Hug
Аууу, и аз обичам панетоне, за утрИ вечАр ша си зема.  Flutter
Обядът ще е спагети със салата.
Ейййй, писна ми от тез плодове, закуската ще е само кафе и пуш...  Crazy
Тез плодови станаха м-ъ-к-а...  Tired
Хайде, лека нощттт...    Hug

# 632
Кантарът упорито продължава 14ти ден да не мърда. Днес въглехидратен ден. З: 1 киви, О: кускус със спанак, вечеря същото. Днес ще ми е първи въглехидратен без сладко  cry Този кантар трябва да помръдне!  Crossing Arms

# 633
# 634
  • Калифорния, САЩ

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

Да, ама уикенда свърши, лека нова седмица!!!  Hug Hug Hug

# 635
Здравейте банда Hug
Честит рожден ден на момиченцето на Диляна! bouquet
Честит Великден на празнуващите! bouquet
Скрит текст:
И тук нищо не работи, хладно, но слънчево, аз и малечка с течащи носове и се лекуваме и сме си вкъщи. Омръзна ми тази зима да боледуваме, аз доста по-често от нея.,.... ooooh! В сряда е на ДГ- дано!  Praynig
Пагане, не съм пробвала още с леща и нахут- във вторник ще е. Laughing Ще споделя резултатите, и аз ще наблегна тогава на нахута, а от лещата по-малко. Simple Smile Ще чакам и ти да споделиш! Hug Усещането всичко да ти е голямо в магазин е страхотно! bouquet
Тинки, много си хубава! Но според мен на сегашните ти кг си още по-хубава! bouquet Стискам палци за майчето! Hug
Шефът Антонио, как да се обръщаме към теб?  Blush Надявам се да си поредният мъж в темата... Laughing
Да се изкажа и аз за панетонето  Mr. Green -
Скрит текст:
зависи от марката и от качеството, а предполагам и от това дали е италианско или се прави в друга държава. Има и по-сухи, но по принцип качествените не са сухи, а въздушни и леки. Освен това, панетонето е козунака който се прави/продава около Коледа, а този който е за Великден тук наричат коломба (гълъб)- във форма на гълъб е.....уж Mr. Green, по-скоро прилича на кръст. bouquet
ЦЖветелина, можеш ли дадеш линк към блога? bouquet Аз като обожаваща да се ровя във всякакави кулинарни блогове... Embarassed
Амаринова, ти ли ще вечеряш лате? Без да смесваш с друго и без захар, нали си знаеш? Wink
Споделям - след нахут и леща (повече беше нахутът, отколкото лещата) съм +1кг  hahaha вероятно задържам, защото коремът ми е подут. Надявам се преди водния да падне това килце  Mr. Green
Днес ВГХ:
З-банан
О- салата и пълнозърнест хляб
В-торта + РЧШ

# 636
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet
ИРКА, ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug

Бесен съм. Вярно снощи малко сгреших, но такова наказание не съм очаквал - плюс 1,800 кг. Силно разочарован съм. /хапнах фийлика със домашно сладко и отгоре сиренце/ От цял плодов предния ден бях смъкнал само 800 грама, а един път стъпиш накриво и.....

Днес с малката принцеса ще се гледаме до обяд в къщи. Как се съгласи моя шеф - все още размишлявам... След обяд тъщата ще поеме вахтата.

Менюто: З - портокал, О - чист ориз на фурна и постно зеле вместо салата, В - кисело мляко и зелена салата

Приятен ден на всички и успешна седмица  bouquet Hug bouquet

# 637
Здравейте,
След велико омазване няколко дни днес отново старт, този път с мъжа ми. Резултатът плюс 2 кг.Но съм в пчакване на МЦ и смятам, че има и задържана вода.Менюто днес:з-ябълка, о- риба със зел.салата,в-2 кюфтета със зел.салата.
Много минуси на всички.
На новичките добре дошли. Не си ли планирате менюто става мазало.

# 638
  • София
Добро утро!
Днес пак + 300 гр.
Менюто ще е З: ябълки, О: мусака с елада, В: ориз със спанак
Долче, благодаря, ще го потърся наоколо.  Hug

# 639
Добро утро, банда Hug
Ир, благодаря за кафенцето. Спорна седмица и на теб.
Пешеходче,  Hug
Иринита,
Скрит текст:
и при мен покълнал лимец, всичко в бойна готовност. Да видим до кога ще издържим
Курдов, хич не му забелязвай на гаднярев. Може организмът да не е разградил всичко просто. Както рязко е качен този плюс, така и ще изчезне Hug
На новите добре дошли. Упорство и стриктност и ще се случат нещата

# 640
  • У дома
Добро утро банда, аз за последната 4-ка съм +200гр, отдавам го на едно следобедно/вечерно кафе с мляко в ден варива, доволна съм че не е повече, вчера ядох и ядки, и коня го няма Crossing Arms
Днес белтъци:
З-1ч.л. тахан с мед, кафе, ябълка
О-телешко в гювеч с зеленчуци(от миналия белтъчен ми е)+салатка айсберг
В-домашен суджук с домати(сигурно от него ще задържа вода), може и да го сменя с нещо млечно newsm78
Пешеходчеее, ама тук е почивен ден днес hahaha Joy
Ирка, всичко нареди ли се със зъбите Hug Напълно те разбирам, тук също цените са космически.
ЛилиЖоро, как така започваш от днес, та ти доскоро беше на режима, не може да започваш когато поискаш и се сетиш. Режима е 90 дни, след всяко ново започване, килата падат по-бавно, така че не се само съботирай Peace
Курдов, виждаш ли защо не трябва толкова често, воден, плодова вечеря и плодови дни. Когато бях в почивка направих три дни пречистващи, след това с захранване, ами всичко си върнах, дано поне съм се пречистила hahaha Joy Тялото се е "запасило", защото скоро очаква отново "шок" с малко или без ядене. Не е реален килограма и ще падне, но недей да гладуваш, голям мъж си а хапваш доста малки количества Peace
Изгаряща, страхотни снимки Hug Дара с вас ли я водите, кой гледа фъстъчка при вашите походи newsm78
Две дами започваха днес, едната май шефката Антонио(ей обожавам ги тия олигофрени-съседите), успех с врътката, никакво отказване. Пишете си менютата, за да може да сте сигурно, че не мажете Peace
Едната дама ще яде за В- пържени яйца с лук - не повече от 2 яйца и да добави една салата Peace
Айде лек ви ден, отивам да чета, че са се натрупали хиляда проекта ooooh!

# 641
Гени, по принцип я водим с нас, но само когато е топло. Сега не е подходящо за нея. Оставяме я на баба, ама трябва да я караме на 150км ooooh!

# 642
  • Бургас
Добро утро и от мен! bouquet
Днес и утре за мен са почивни дни! Взех са малко отпуска, за да мога да бъде всяка минута с детенцето.
Днес планираме разходка, дано времето да е с нас. За сега слънцето се усмихва, но да видим...все още е март.
Утре тя си тръгва с полет в 11,30 и  Cry Cry Господи, колко ми липсва!

С Izgariashtata ще преминем малко на друг фронт за десетина дни, или колкото издържим, но ще ви следим изкъсо  newsm66. Меню няма да пиша.

На новите момичета, успех, инат, дисциплина и търпение! bouquet
Ирка, Пешеходче заредихте ни с настроение както всяка сутрин. Благодаря!

Светлето, къде изчезна newsm78 И Desi_mama нещо се губи тия дни newsm78
Морска вълничке
Скрит текст:
изпрати ли твоето детенце? Къде е той, пропуснала съм, ако си писала, извинявай

# 643
  • Велико Търново
Здравейте, около мен е голяма лудница, не мога да стигна до форума, но вече съм на работа и се надявам да открадвам малко повече време. В нас сме в ремонт, който тече с пълна пара и е хаос навсякъде, режимът върви, като изключим някое и друго прегрешение, за което съм си виновна аз и само аз. Днес ВГХ:
З - пропусната
О - салата + 2 ФПХ
В - кекс + РЧШ

# 644
  • София
здравейте:)
събудих се сякаш нощес някой ме е ритал в главата, пък за сефте малката тая нощ не ме е ритала Grinning
някакво зверско главоболие , с обяда ще има и нещо под форма на хапче...
з:ябълка
о:боб/нахут и салата айсберг
в:същото

не мога даже да мисля и не съм убедена дали няма да има промени:)
хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт