90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 078
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте в неделя следобед!
Тинки, жгмъц, прекрасни сте! Ех, младост, младост!!!
Дилянка, да ти е жива и здрава малката дъщеричка-рожденичка и много да ви радва!
Изгаряща, прекрасни снимки!
Цвети, сок от компот може, а за плода не съм сигурна.
Добре дошли на новите ! Успех!
Гозбите на Нана за тези, които се интересуват. Тази дама е пример за воля и упоритост-свалила е 50 кг за 2 години врътки и почивки. Имаше снимки, които показваха пълна промяна. Беше ни голям стимул  преди 3 г. С нейните критики, бързо ни вкарваше в пътя, когато съгрешавахме и всички тогавашни  диетуващи постигнахме отлични резултати.
 Днес пак съгреших. Хубаво хапнах картофена яхния и салата маруля , ама ме изкуши и един крем карамел.
За утре ще правя панирани с брашно печени червени чушки и доматен сос.
Успешна седмица!

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 20:02 от K.A.G.

# 616
З
 Гозбите на Нана за тези, които се интересуват. Тази дама е пример за воля и упоритост-свалила е 50 кг за 2 години врътки и почивки. Имаше снимки, които показваха пълна промяна. Беше ни голям стимул  преди 3 г. С нейните критики, бързо ни вкарваше в пътя, когато съгрешавахме и всички тогавашни  диетуващи постигнахме отлични резултати.

Дам, сега се сетих! Ето линк на който търсеше, но не всички рецепти стават за 90 дневната. Не това е идеята на блога.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764298
А Нана наистина е уникална. Има снимки в началото на някои от по-старите теми.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 19:47 от Цветелина Андровска

# 617
  • софия
Благодаря за пожеланията, сладури!Днес имам леки прегрешения, но от утре стриктна.

# 618
  • Targovishte
Тинкиии  bouquet не можах да видя вечерната снимка  Cry   Praynig

Жгмъц  Hug аз и преди казах - прекрасна си  bouquet

Аз направих вечерята смесена  Embarassed като количество - нищо съществено, но смесих солено с маааалко сладко. Утре ще рева на кантара.   Cry

И при мен причината да сваля тези килограми е НАНА и още куп мили дами от ТОЗИ ФОРУМ.  Hug bouquet

# 619
Цветелина, благодаря за линка! bouquet  Grinning
Амаринова, извинявай, май Дудинки беше писала за латето, объркала съм се.... Embarassed Hug
Лаче, според мен всички пълнозърнести на Вита са подходящи, но не знам този ръжения пълнозърнест ли е или не.  Thinking
Изгарящата, голяма красота! Heart Eyes
Шефът Антонио, с теб ще ни съвпадат дните. Hug
Ние се разходихме все пак- докато имаше слънце беше супер, но като се скри поизмръзнахме малко. ooooh! Хапнахме банани навън с малечка, сега  фенел с неовкусен доматен сос ще хапна (1 малка чашка сос). Общо за деня 1 фенел, соса, 3 големи банана и 1 ябълка, кафе. Не бях и особено гладна, бях приготвила още ябълки. Mr. Green

# 620
  • Sofia
Тинкиии  bouquet не можах да видя вечерната снимка  Cry   Praynig

Жгмъц  Hug аз и преди казах - прекрасна си  bouquet

Аз направих вечерята смесена  Embarassed като количество - нищо съществено, но смесих солено с маааалко сладко. Утре ще рева на кантара.   Cry

И при мен причината да сваля тези килограми е НАНА и още куп мили дами от ТОЗИ ФОРУМ.  Hug bouquet

Скрит текст:
Нана е твоя колежка и случайно я видях във фейса и! .... че има второ бебче май!  Sunglasses Мисля, че може скоро да се върне - знаете как е след раждане  Simple Smile Но може и да греша, по снимките така изглежда, но знае ли се

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 21:07 от Liya_LT

# 621
Лаче, според мен всички пълнозърнести на Вита са подходящи, но не знам този ръжения пълнозърнест ли е или не.  Thinking

80% ръжено и 20% пълнозърнесто

ядох от него вчера за обяд (във въглехидратен), но за другите обяди не съм сигурна
http://www.vita-bg.eu/bg/products/line/pid5/

# 622
  • София
Аз пък реших да си меся хляб, кое брашно ще ми препоръчвате ?

# 623
Ей, доста хора ми се губят Милена, Лаура, Скрай и тя зачезна...Адитооо, Заната????

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 21:32 от mimi.7299

# 624
  • Sofia
Лилиии ама това е невероятна новина, Нана с второ бебе, браво, браво!??  newsm44
Ще се опитам да ти я намеря по-късно и на лични ще ти пратя  Sunglasses

# 625
  • Targovishte
Изгаряща  Hug страхотни снимки  bouquet

Лия  Hug аз съм й приятел във фейса и не съм забелязал да е бременна. Може  newsm78 Ха, дано!

# 626
  • Sofia
Изгаряща  Hug страхотни снимки  bouquet

Лия  Hug аз съм й приятел във фейса и не съм забелязал да е бременна. Може  newsm78
Оки, точка по въпроса, че май сгафих  Embarassed Ти знаеш защо  Embarassed

# 627
  • Бургас
izgariashtata
Скрит текст:
готова съм:лимец - покълнал лекинко, ябълки, мед и орехи, пък да видим. Колкото - толкова

# 628
Тинки, изпуснах новата снимка  Cry

# 629
Жгмъц,
Скрит текст:
бях много доволна от едно пълнозърнесто брашно в БГ- Агромил. Единственият кусур е, че  го намирах само в някои вериги мазазини. Като цена беше скромните 89 ст., а от него бях най-доволна. Heart Eyes
Лаче, предполагам, че може. На опаковката пише ли, че е 100% пълнозърнест? newsm78
Мими е права. Доста хора се губят. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт