90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 074
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Точно така, не е ок само на сокове Peace А след това ти е и воден. Амаринова, колко имаш да сваляш, да не са малко килата, затова да падат трудно newsm78
Под сокове имам впредвид следните комбинации: ябълка+лимон+джинджифил;цвекло+морков+целина; цвекло+морков+джинджифил newsm78 Това след 12 ч Peace.
Искам поне още 6 кг да сваля до края. Много бавно и трудно стават при мен нещата, чак се дразня Confused

# 706
Курдов,
Скрит текст:
Как така ще вземат момиченцето Shocked Останала съм с впечатлението, че е при вас за постоянно Thinking Няма ли да е голям шок за всички, най-вече за детето Tired
Момчетата, не ги мисли(много е лесно от страни ...), те са вече големи и ще се справят. Дано да е за добро. До къде ни докараха в тази тъпа държава #2gunfire, да си разделяме семействата за да съществуваме ooooh!

# 707
  • Русе
Охх, с вълненията си за децата ме насълзихте рано, рано....  Cry

вангоби, Курдов  Hug Hug
Инджи пък за теб съвсем, 5 години...... Hug
Стаси да зема да си отменя часа при фризьора...  Joy

Днес ко ши ям не знам... А, плодове бяха...  Mr. Green Ябълки, един, два банана се търкалят....малко орехи......  Sick
Хайде, туй засега, до после  Heart Eyes  bouquet

# 708
  • София
Курдов.....остави ме без думи  Hug
Днес съм на плодове. Имам 3 круши,3 гоооолеми ябълки и сурови лешници от село  Simple Smile.За вечеря ще вмъкна и банан, че ми е гладно в плодовите дни.
Лек ден на всички!
П.П.Много ми е студено тези дни!

# 709
Курдов,
Скрит текст:
ако така се стекът нещата, защо не заминеш и ти? Важно е, че ще сте заедно, пък с другото ще се справите. То за малката принцеса е много добре, че е при вас, защото в домовете и ЦНСТ-тата е ад.

# 710
  • София
здравейте:)
тук е доста носталгично...колкото и да е за доброто на децата ни, за родителите няма как да не е тежко.Аз при мисълта за ДГ не мога да спя от месеци, не ми се мисли какво е за вас:(освен да се молим те да са добре  Praynig
вчера варивата по план, но на обяд ми беше мн лошо и хапнах малко, а вечерята май ми дойде повечко та не посмях да се меря...
днес въглехидрати
з:ябълка
о:постно зеле +хляб +краставици
в: още не мога да реша

Виждам, че има хора, които задържат кг-и аз 2 седмици не мърдах, после пак започнаха да падат.Вторият месец сякаш по-бавно, но важното е, че падат.От години не съм била на тези кг  Sunglasses
така че не му мислете ,резултатите ще дойдат!Все пак кг не са качени за една седмица, няма и да паднат за седмица:)
прекрасен ден  bouquet

# 711
Момичета,здравейте! Искам да попитам-ако съм била редовна 1 месец и нещо,с хубави резултати..след това обаче 1 седмица спазвам-2 не , и общо взето много несериозно и то до почти края на диетата..Сега как е редно да постъпя-почивка? Започване отначало или да си продължа с 2 месеца ? Какво бихте ме посъветвали,благодаря Simple Smile

# 712
  • Оптимист по принуда
Здравейте!

Малко минорно е в темата - разбираемо, всички имаме някакви тревоги, затова помагат най-много

Морска вълничке, благодаря за подкрепата, по-нататък в почивката ще компенсирам водния. А на теб ти желая бързо да се успокоиш и да се опиташ да мислиш за хубавите моменти заедно и че всъщност всичко е за негово добро, нали така  Hug
Galka,  Hug все така позитивно и напред  bouquet
Ирка, благодаря за кафенцето  bouquet Какво стана със зъболекаря?
Пешеходке, закуската ти е един път, а таз маймуна с много готини джучки  Crazy
Пагане, пий един
Скрит текст:
и шефът да си гледа работата  Whistling
Мая, приятен празник, това са прекрасни моменти  Hug
Иринитка и теб прегръщам  Hug
Деси  Hug
Амаринова, как е детенцето днес?
Цвети, помня, че писа във темата за UK, как е мъжът ти, сигурно вече се е устроил  Hug
Indji,  Hug
Kурдов, много ми домъчня ми като те прочетох. Не знам за малката, помня, че искахте да я осиновите или бъркам, извинявай, че питам, не ми отговаряй, ако не е удобно  Peace За момчетата - ще дойде ден, в който ще се гордееш много с тях, че са взели живота в ръцете си - все пак ти си страхотен пример за това как човек трябва да се бори, нали? Единствено не знам доколко е добра идея за жена ти да тръгва, защото шокът е голям, особено когато си улегнал човек, а и чувството за малоценност, което развиваш в първите дни и месеци е много смазващо. Не, че не се свиква със всичко. Вие си знаете.  Peace Hug Желая ви всичко да се подреди по най-добрия за вас начин  Peace.
Аз говоря като човек, който от близо 6 години е с единия крак в Б-я, с другия в чужбина. Една седмица вкъщи ми стига, за да започна да се питам - заслужаваше ли си всичко това? Да оставим тук любимите си хора, дом, приятели? С много труд и 'жертви' едва сега успяваме да се поокопитим и започваме да свикваме /или по-скоро се примиряваме, знам ли/ Confused.

Мисля, че прегърнах всички  Blush Heart Eyes

***********************************************************************************
Моят режим приключи. Не съм мерила обиколки, но доста съм 'поприбрала' положението.
Започнах втората врътка 67кг, завършвам 62. Доволна съм, можеше още малко, но се надявам в почивката да смъкна още кило-две.
Днес менюто ще ми е изцяло белтъчно, че вчера попаднах на намалени готови пилешки крилца и бутчета от топлата витрина и трябва да се изядат.
Затова няма да оцветявам днес.
з - банан
о - бутчета и крилца + салата айсберг с домати, рукола + фпх
в - същото наполовина

bouquet

# 713
  • Русе
Скрит текст:
Здравейте!

Малко минорно е в темата - разбираемо, всички имаме някакви тревоги, затова помагат най-много

Морска вълничке, благодаря за подкрепата, по-нататък в почивката ще компенсирам водния. А на теб ти желая бързо да се успокоиш и да се опиташ да мислиш за хубавите моменти заедно и че всъщност всичко е за негово добро, нали така  Hug
Galka,  Hug все така позитивно и напред  bouquet
Ирка, благодаря за кафенцето  bouquet Какво стана със зъболекаря?
Пешеходке, закуската ти е един път, а таз маймуна с много готини джучки  Crazy
Пагане, пий един
Скрит текст:
и шефът да си гледа работата  Whistling
Мая, приятен празник, това са прекрасни моменти  Hug
Иринитка и теб прегръщам  Hug
Деси  Hug
Амаринова, как е детенцето днес?
Цвети, помня, че писа във темата за UK, как е мъжът ти, сигурно вече се е устроил  Hug
Indji,  Hug
Kурдов, много ми домъчня ми като те прочетох. Не знам за малката, помня, че искахте да я осиновите или бъркам, извинявай, че питам, не ми отговаряй, ако не е удобно  Peace За момчетата - ще дойде ден, в който ще се гордееш много с тях, че са взели живота в ръцете си - все пак ти си страхотен пример за това как човек трябва да се бори, нали? Единствено не знам доколко е добра идея за жена ти да тръгва, защото шокът е голям, особено когато си улегнал човек, а и чувството за малоценност, което развиваш в първите дни и месеци е много смазващо. Не, че не се свиква със всичко. Вие си знаете.  Peace Hug Желая ви всичко да се подреди по най-добрия за вас начин  Peace.
Аз говоря като човек, който от близо 6 години е с единия крак в Б-я, с другия в чужбина. Една седмица вкъщи ми стига, за да започна да се питам - заслужаваше ли си всичко това? Да оставим тук любимите си хора, дом, приятели? С много труд и 'жертви' едва сега успяваме да се поокопитим и започваме да свикваме /или по-скоро се примиряваме, знам ли/ Confused.

Мисля, че прегърнах всички  Blush Heart Eyes

***********************************************************************************
Моят режим приключи. Не съм мерила обиколки, но доста съм 'поприбрала' положението.
Започнах втората врътка 67кг, завършвам 62. Доволна съм, можеше още малко, но се надявам в почивката да смъкна още кило-две.
Днес менюто ще ми е изцяло белтъчно, че вчера попаднах на намалени готови пилешки крилца и бутчета от топлата витрина и трябва да се изядат.
Затова няма да оцветявам днес.
з - банан
о - бутчета и крилца + салата айсберг с домати, рукола + фпх
в - същото наполовина

bouquet

Hug Hug Hug

И за всички мнооого прегръдки,  Cry

# 714
  • Оптимист по принуда
Juliette,  Hug Hug

# 715
  • Targovishte
Благодаря на всички за успокояващите думи  bouquet bouquet Hug Hug bouquet bouquet

АМАРИНОВА, ДЕМИ  Hug  Ние сме приемно семейство и детето е вече вписано в регистъра за осиновяване. Ние имаме право да го осиновим. Но! Въпреки че много го обичам, вече като мое, въпреки че ще ми е много трудно, си мисля че трябва да съм голям егоист да го осиновя аз. Ако бъде осиновена, това ще бъде на 90% в чужбина. Е защо аз да я спирам, във всички случаи в чужбина ще има по-добро бъдеще. За съжаление.
ИЗГАРЯЩА  Hug Силно се двоумя. Първоначално си мислехме, че жената като отиде, като се уреди, когато намери квартира и аз ще отида. Шуреят ме успокоява, че работа ще ми се намери. Но нали единия син остава да учи. Е при кого ще се прибира? Кой ще го чака? Не исках дори и сам да си давам сметка за това, не исках да позволя на тези ми мисли да ме обладават. Но ето че се получи. Няма да сме нито първите, нито последните които ще се пръснем по света, но ме боли.

Извинявам се за спама.

# 716
Ех м...мка му, наистина докъде ни докара тази държава?! Да работиш като луд и да не можеш да се справиш, да се налага да зарежеш семейството си.

Деми, мм се устрои, добре е работи, вече започна втората си година там. На първата година се върна и каза, че остава в Бг, но след два месеца промени решението си. Говоря му да заминем при него с детето, но не иска и да чуе. Не му харесва живота там, приели сме го като нещо временно.

И за да не е спам, хапнах чабата с маслини и салата. Вечерята ще е хляб с лютеница и маслини, салата.

# 717
  • Оптимист по принуда
Курдов, разбирам.  Peace Hug Не знам за твоето заминаване - децата намират своя път и твоят студент ще е така -  ще намери приятелка, работа някъде и той ще отлети.  Hug Ох, спирам, че и аз се разстройвам.  Confused
 Ако можехме да се застраховаме от раздели и разбито сърце, щях да се застраховам.

Цвети, браво на мъжа ти. Да ти кажа, май е прав.  Peace Но колкото хора, толкова и мнения. Идете му на гости, да видиш, да усетиш атмосферата  Hug.На сегашния си акъл бих заминала, само ако положението в Б-я е абсолютно неспасяемо  Peace.

# 718
Тъжни мисли ме налегнаха, като ви чета Tired Голямо гуш на всички Hug Hug Hug Вярвам, че с доста усилия, всичко, в крайна сметка се нарежда по най-добрия начин Wink А до тогава, трябва да се радваме на живота, такъв, какъвто е Sunglasses

Скрит текст:
demmy, не смея да се радвам. Пак съм до 19 ч на работа, детето поддържа 37.5, буха като магаре, личната я слуша вчера и каза че е добре. Изписа и само едно отхрачващо сиропче. Днес ММ ще я води на снимка, че се притеснявам да не е с вирусна пневмония Crazy

# 719
  • Наблизо
Здравейте!
Отдавна не съм се вясвала - старая се да съм режимна.Свалила съм от обиколки,килограми горе долу са същите - минус 2.

Днес съм на въглехидрати и хапнах постен сандвич с гъби и домати и авокадо.

По другата тема:
Скрит текст:
Аз от 7 години съм в чужбина вече,първоначално студентка,после почнах и работа и сега завършвам ученето,което се проточи,защото работех междувременно.
Нямам намерение да се връщам - тук е по-подредено.Няма я тази злоба,завист и випъюща корупция,която цари в България.Не иска и да отварям темата за "идолите на новото поколение"

Общи условия

Активация на акаунт