90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 332

• 46 076
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро! Grinning
Днес съм на 0. Поне не е +.  Wink
Менюто ще е З: ябълки, О: хляб с лютеница, В: бисквитена торта + шоколадче.  Heart Eyes

Иринита, Вълничке  Hug Hug Hug

MidnightDream, размърдващ резултат има, когато се яде сладко, даже съм имала най-добри резултати след цял сладък ден. Ти какви грамажи яде в този ден ?

dilyanad, ще го изчистиш, споко.  Hug

Хубав ден!  Hug

# 691
  • софия
Добро утро! След бобов +200. Днес закуска- портокал, обяд-спагети с лютеница и салата, вечерята ще е сладка.
Усмихнат ден!

# 692
Добро утро, банда Hug
Ир, благодаря за кафето
Пешеходче, как ми се дояде диняя
Както и Иринита спомена, 10 дни няма да пиша менюта. После ще го мисля.

# 693
Добро утро
Днес плодов мисля да преобладават бананите но имам и ябълки.
Утре воден.Ще се плува ,за красива фигура нали казват че плуването извайва тялото.
Вчера въглехидратния го направих цял сладък,днес кантара показа -600.
Приятен ден

# 694
  • У дома
Изгаряща, какво ще правите с Иринита? Жито ли ще ядете?Нали уж след луна беше или пак не съм разбрала? Сави, какъв беше резултата, свали ли много. Напиши какво точно се прави Изгаряща, може и на лични Hug

# 695
Гени,
Скрит текст:
трябва след 3-я ден на луната. Яде се 100гр жито, 3 ябълки, 9 орехи, 3 ч.л. мед. На 10-ч ден на обяд започва захранване

# 696
Добро утро,

Изчетох ви най-накрая.  Hug Успех на всички нови момичета!  bouquet

С това жито не е ли голям глад?  newsm78

Почти всеки пишещ в темата има роднина в чужбина, накъде върви всичко в Бг?! И мм е в Англия, така че напълно Ви разбирам.  Hug

Тези дни не съм писала, май задържам вода, нещо тези дни се изложих с нея. Явно трябва да си върна стария трик, сипвам в 0,5 шише и пия.

Днес 23 ден, въглехидрати. Чудя се дали да направя изцяло солен ден, не ми се хапва сладко?!  newsm78

Хубав ден на всички!

# 697
Привет Hug Пийнах си от кафенцето на Ir, разсмя ме майминката на Pe6ehodka,  диня как ми се яде - не е истина Mr. Green
Demmy - благодаря за песента Hug
Irinita приятни мигове с детенце Hug Морска вълничке  Hug - това ни държи - защото децата ни трябва да се чувстват добре, ние някак си ще се справим Sad
 За домашния хляб и аз си правя редовно вече хлебчета от пълнозърнесто брашно.След като е готово тестото го нарязвам по на 70 - 80 грама, овалвам си ги като топчета и си ги пека така, съхранявам си ги в хладилника - много вкусни стават - също добавям семена.
Успех на Izgaryashta и Irinita със житото Hug
Днес на ВГХ - З - кафе и сушени круши;О - макарони със задушени зеленчуци и салата,маслинки;В- домашен кекс и РЧШ.
ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН!

# 698
Zveti да ти завиди човек, че не ти се хапва сладко Hug
Няма никакъв проблем да ти е солена и вечерята, но трябва да е 1/2 от обяда и РЧШ  Hug

# 699
Няма никакъв проблем да ти е солена и вечерята, но трябва да е 1/2 от обяда и РЧШ  Hug

Оооо аз много обичам сладко, то и затова съм съм на тези кг.  Mr. Green Просто днес не ми се хапва.  Blush

# 700
  • София

Оооо аз много обичам сладко, то и затова съм съм на тези кг.  Mr. Green Просто днес не ми се хапва.  Blush

Аз не пропускам сладкото, защото компенсирам неяденето му в останалите 3 дни.  Mr. Green

# 701
Добро утро Hug

Менюто З - ябълка
                О - три филии Вита с 1/4 авокадо и зелена салата
                В - овесени ядки с мед и канела и РЧШ

Един ден ми остава до първи воден, а не съм свалила желаните кг Crossing Arms Дано оставащите два месеца да се ускорят нещата. Мисля и плодовия(преди водния) да го направя само на сокове, да се попречистя малко Peace

# 702
Цвети, аз глад не изпитвам. Само снощи за кратко, но съм и в началото.
Амаринова, това с фрешовете не съм сигурна колко добра идея е. Сави, обяснява как под формата на сок, плодовете рязко вдигат захарта и не е ок.

# 703
  • У дома
Точно така, не е ок само на сокове Peace А след това ти е и воден. Амаринова, колко имаш да сваляш, да не са малко килата, затова да падат трудно newsm78
Хора намерих си рецепта за пърленки, по мое решение ще направя пълнозърности и утре това ще ям, нямам търпение Crazy Мисля и една доматена манджичка, и ела ми гледай сеира, дано се вместя в грамажите Blush Embarassed Blush

# 704
  • Targovishte
Здравейте , банда  bouquet
ИРКА  Hug Hug не кафе, ами злато  Hug Hug
ПЕШЕХОДКА  Hug Hug тази маймунка и аз ще я цункам, а като видях динята ми се дояде... пъпеш hahaha

Днес съм плюс 500 - пак плюс  ooooh! Но, каквото - такова, явно ще си стоя на тези 86-87 кг  #2gunfire

За децата да кажа и аз.
Скрит текст:
Правя се че нищо не ме притеснява, но явно се самозаблуждавам. Единият син, който няма да учи, вече е приет на работа във фирмата в която работи моят шурей в Германия - спедиторска фирма от рода на Еконт. Започва работа на 12 септември. За сега идеята е да отсяда при шурея, ще видим. Другият син отива да учи в Свищов. При жена ми, в работата, има страхотни проблеми - от 7-8 души допреди две години, от тази Коледа насам остана само тя и един мъж на 4 часа, а обемът на работата се увеличи. Докато заплатата остана - на минимална е. Та и тя усилено мисли да напуска и да замине заедно с първия син в Германия. Малката принцеса е в списъка с деца за осиновяване. Така че всеки момент и тя може да отлети. И какво - май от пълна къща ще си остана сам кукувец. Ето затова не искам да го мисля от сега.
И още едно вълнение да споделя в скрит текст
Скрит текст:
Аз вчера се разревах в един магазин. Ама буквално. Намерихме хубави костюми тук и купихме целите комплекти и за двамата абитуриенти. И като видях как изглеждат... ами дорева ми се и си поревах. Купихме комплекти по-спортни за изпращането, камплекти за предбалното и комплекти за самия бал - общо ми излязоха 2335 лева - добре че се бях подготвил. Да са ми живи и здрави Praynig

И по темата: МЕНЮТО - З - банан, О - два геврека от Кауфланд, два домата натюр и десетина маслини; В - не съм я измислил, най-вероятно нещо сладко. Получава се цял въглехидратен, но....

Пожелавам на всички приятен ден и дано ви е малко по-топличко  bouquet Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт