iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 262
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ако някой е пробвал вече сухите масла на Madre Labs , моля да сподели - интересуват ме ароматите, дали са много силни. Трябва ми нещо по-деликатно.
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Body-Care-Dry-Oil#p=1
и най-вече това:
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Dry-Body-Oil-Creme-Brulee-4-fl-oz-118-ml/64520  избрах си него

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 286
  • гр. София
А как ви се обаждат от пощата?
Аз очаквам бележка в пощенската кутия, има ли друг начин на известяване?

Да, в повечето случаи се получава известие в кутията, на мене  никога не ми се обаждат по телефона.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

И мен ме изненадаха. Очаквах бележка в кутията и тъкмо се притеснявах дали ще я получа и дали да не отида да проверя първата поръчка да не е в пощата вече.....по-скоро с надежда да е в пощата... Grinning Но днес ми звъннаха. Аз само още веднъж съм поръчвала до БГ и тогава не ми звъняха, дойде бележка. Иначе поръчвам до адрес в Щатите и ми ги носят след някой друг месец, но сега нещата ми трябваха спешно.  Peace мисля, че имаше и други момичета, които бяха писали, че им звънят от пощата. Някои даже ги познавали......

# 287
На мен ми звънят от пощата, защото нашият клон е много малък и ме познават. Но понякога ми пускат и известия.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

# 288
  • София
Нова съм тук и се опитвам да пусна първата си поръчка, изчетох първата страница, но опцията за плащане с пейпал не ми излиза. Изобщо да сменя вида на плащането не ми се получава. Вие с пейпал ли плащате?

Изчисти си кеша на браузъра.

Не се получи. Ще платя с карта сега.

А как получавате после вие код? По имеил ли идва?

# 289
  • София
 dioni
Кодът може да видиш когато влезеш в My Account -  REWARDS - Summary : Your iHerb Rewards Code is ....

# 290
Открих ново практично приложение на карамфиловото олио, което си взех преди време
http://www.iherb.com/Aura-Cacia-Organic-Clove-Bud-25-fl-oz-7-4-ml/33944
Правя си проста и много ефективна паста за зъби /преди ползвах карамфил на прах, но цапа мивката/ -
 в кокосово масло около 2 с.л слагам 3-4 капки от  Clove oil и малко сода - около 1 ч.л.
Измива зъбите много качествено, лекува и няма никакви вредности като в купените пасти.

Само кокосово масло + карамфилово използвам за жабурене на устата - изчиства бактерии гъбички, силно болкоуспокояващо и противовъзпалително при болен зъб... също за мазане при възпаление - болки в мускули , сухожилия , кости...

$5 отстъпка при първа поръчка код  LTZ471

# 291
И мен ме изненадаха. Очаквах бележка в кутията и тъкмо се притеснявах дали ще я получа и дали да не отида да проверя първата поръчка да не е в пощата вече.....по-скоро с надежда да е в пощата... Grinning Но днес ми звъннаха. Аз само още веднъж съм поръчвала до БГ и тогава не ми звъняха, дойде бележка. Иначе поръчвам до адрес в Щатите и ми ги носят след някой друг месец, но сега нещата ми трябваха спешно.  Peace мисля, че имаше и други момичета, които бяха писали, че им звънят от пощата. Някои даже ги познавали......

А кога сте направили поръчката? Знам, че е рано за мене, но предишните седмици момичета споделяха, че за 10тина дни им идват поръчките. Дали да се притеснявам, че Български пощи няма да си свършат работата или още не (приятели в Америка още не са получили мартенички, изпратени в началото на февруари).

И още нещо да попитам. Аз също бих могла да поръчам на адрес в Щатите и евентуално да ми донесат лятото някои неща, та въпросът ми е дали има проблем да сменя адреса на доставка, без да сменям нищо друго в акаунта. И има ли нещо друго, което да не забравя да направя в тази ситуация

iHerb Код за отстъпка при  Първа поръчка    FVN215

# 292
Денис,за диабет тип 2 какво ще препоръчаш?

# 293
  • София
Денис,за диабет тип 2 какво ще препоръчаш?
Диета, медикамент / назначен от лекар/ и спорт  Wink
Добавките, които са от полза, най-общо:
Таурин / АК,  предотвратява вредите, които нанася ИР върху различните органи и ситеми/
Инозитол
Вит. Д
Л-Карнитин
NAC
Хром
ФК
R-ALA
CoQ10
Магнезий
Омега 3
Омега 7
Разгледай тези продукти:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Completia-Diabetic-Multivitami … -90-Tablets/11257
http://www.iherb.com/Nature-Made-Daily-Diabetes-Health-Pack-30-P … -Per-Packet/40425

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 17:16 от denis.

# 294
  • гр. София
Скрит текст:
И мен ме изненадаха. Очаквах бележка в кутията и тъкмо се притеснявах дали ще я получа и дали да не отида да проверя първата поръчка да не е в пощата вече.....по-скоро с надежда да е в пощата... Grinning Но днес ми звъннаха. Аз само още веднъж съм поръчвала до БГ и тогава не ми звъняха, дойде бележка. Иначе поръчвам до адрес в Щатите и ми ги носят след някой друг месец, но сега нещата ми трябваха спешно.  Peace мисля, че имаше и други момичета, които бяха писали, че им звънят от пощата. Някои даже ги познавали......
А кога сте направили поръчката? Знам, че е рано за мене, но предишните седмици момичета споделяха, че за 10тина дни им идват поръчките. Дали да се притеснявам, че Български пощи няма да си свършат работата или още не (приятели в Америка още не са получили мартенички, изпратени в началото на февруари).

И още нещо да попитам. Аз също бих могла да поръчам на адрес в Щатите и евентуално да ми донесат лятото някои неща, та въпросът ми е дали има проблем да сменя адреса на доставка, без да сменям нищо друго в акаунта. И има ли нещо друго, което да не забравя да направя в тази ситуация iHerb Код за отстъпка при  Първа поръчка    FVN215

Предполагам ме викат за първата поръчка - от 9.3.2016 е.  Peace Сега след работа може да мина да я взема и ще видя.
Може да добавиш и втори шипинг адрес, няма проблем. Картата остава същата, билинг адреса също. Друго нищо не сменяш. Когато правиш самата поръчка, долу вляво избираш вместо България USA и трябва да напишеш кода на града. Това е. Над 20$ доставката е безплатна.

# 295
  • София
dioni
Кодът може да видиш когато влезеш в My Account -  REWARDS - Summary : Your iHerb Rewards Code is ....

Благодаря, открих го.
И още два въпроса - ползвате ли кеш бек от сайта? и ако да то кой? и получих някаква сума кредит в акаунта си - пише че мога да я ползвам за следваща поръчка, това как става - автоматично ли е?

Това е моят код за първа поръчка и 5 $ отстъпка TQD186
[/b][/size]

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 17:30 от dioni

# 296

Не се притеснявай, 10-тина дни е по-скоро бърза доставка, 2-3 седмици е средният период.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

# 297
Благодаря Денис  bouquet

# 298
  • гр. София
dioni

Благодаря, открих го.
И още два въпроса - ползвате ли кеш бек от сайта? и ако да то кой? и получих някаква сума кредит в акаунта си - пише че мога да я ползвам за следваща поръчка, това как става - автоматично ли е?

Това е моят код за първа поръчка и 5 $ отстъпка TQD186
[/b][/size]

Не. Нито един сайт не предлага кеш бек от iHerb за съжаление. Имаше май само един, но там имаше условие да си нов клиент май....... newsm78

# 299
Денис, получих този хром.
http://www.iherb.com/MRM-Chromium-Picolinate-200-High-Potency-100-Capsules/41340

Пише 2 капсули на ден. Мога ли да ги пия без да се притеснявам от странични действия? Днес малко ми се виеше свят, не знам дали е съвпадение, или е вследствие от хрома?

Код за отстъпка при първа поръчка GQQ942.

Общи условия

Активация на акаунт