iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 268
  • 734
  •   1
Отговори
# 270

Промоцията свърши. Имам дълбоките подозрения, че е било грешка и е трябвало на тази цена да са само 3те бройки, както е в момента. Който успял да се възползва, успял.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от iherb: FQG391

Ама че съм карък... Снощи си мислех да си пусна компа и да поръчам все пак, но си викам - айде, сутринта, няма да избяга. Няма лиии  ooooh! Много ме е яд  #Cussing out Но нищо чудно и да е било грешка, макар че грешка за толкова пари...

iHerb отстъпка при първа поръчка : RVL071

# 271
Аз като почнах да поръчвам преди няколко години излизаха и продукти пълна опаковка за 0,00 долара.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 272
  • София
Ех как не влязох по рано за тази промоция за осцилокоцинума... нищо де...дано се объркат пак Laughing
Някой да е ползвал това и да има отзиви :
1. http://eu.iherb.com/product-reviews/Crystal-Star-Thin-After-40-6 … e-Caps/57449/?p=1 ? Не бях виждала такъв продукт и ме впечатли - само дето излиза скъпичко както пише в ревюто...
Интересен ми стана и този продукт :
2. http://eu.iherb.com/Crystal-Star-Cellulite-Tone-60-Veggie-Caps/57427. Ако може Denis да изкаже мнение за състава ще съм много благодарна Grinning
Да споделя за това : http://eu.iherb.com/Hobe-Labs-Energizer-Hair-Follicle-Stimulator … fl-oz-237-ml/5948 взех си го миналата година и не съм особено очарована - като че ли ми изсушава много скалпа...някой друг ползвал ли го е?
Продуктите, които си избрала са интересни - като състав, не съдържат нищо вредно или опасно.
1. напр. е термогенен ФБ и съставът му е много добър, но зависи какви са кол-вата на отделните елементи, защото е посочен като смес. Би трябвало, / съдейки от състава/ да тонизира, да дава енергия, да потиска апетита, стимулира метаболизма и да топи мазнини, ще изхвърля и излишните течности / ще действа като диуретик/ - и затова е добре да пиеш много вода, тя е важна и за топенето на мазнини.
2. не съм сигурна дали ще има посочения ефект

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 273
И аз искам да благодаря за информацията за оксилококцинума.  bouquet
Макар че още чакам първата си поръчка и бях решила да не поръчвам, докато не видя как вървят нещата при мене, снощи не можах да издържа и аз на предложението (включих и 30 дози, и 12 дози). Покрай тях и шампоан, и още нещо...
Прави ми впечатление, че първата поръчка миналата седмица я обработиха за 1 час, а тази още не са я изпратили.

Момичета, а как е по-изгодно, според вас, да се поръчва - в евро или долари? Аз първата я пуснах в евро, че по-лесно смятах да не превиши 30 лв., снощи реших в долари, ама без някаква специална причина.

iHerb Код за отстъпка при  Първа поръчка    FVN215

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 14:08 от lalence11

# 274
  • София
Нова съм тук и се опитвам да пусна първата си поръчка, изчетох първата страница, но опцията за плащане с пейпал не ми излиза. Изобщо да сменя вида на плащането не ми се получава. Вие с пейпал ли плащате?

# 275
  • София
Аз пък реших да плащам в лева, като си направих сметка в коя валута колко ми излиза по курса на моята банка. Излезе ми в лева най-изгодно.

# 276
От известно време плащам с ПейПал, нямам проблем.

# 277
  • София
Ето още едно предложение, но може да е бъг - въпреки, че поръчах другите, сайта ми позволява да го поръчам
$0.25
Oscillococcinum - 3 дози

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 278
Когато се увеличава дозата на хлорела или синьо- зел. водорасли Афа, на един прием ли пак се приема /сутрин на гладно/ или може на няколко приема през деня

# 279
  • София
Когато се увеличава дозата на хлорела или синьо- зел. водорасли Афа, на един прием ли пак се приема /сутрин на гладно/ или може на няколко приема през деня
Може да се приема на един или на няколко приема - както решиш.
Един от начините е, да се смеси всичко и да се изпие на един път с повече вода - така дори може да се замести едно хранене. Може да се добавят към някакво смути, шейк и т.н.
Важно е през деня да пиеш повече вода / за да се изхвърлят токсините и да не ти създават  неблагоприятни ефекти/

# 280
Нова съм тук и се опитвам да пусна първата си поръчка, изчетох първата страница, но опцията за плащане с пейпал не ми излиза. Изобщо да сменя вида на плащането не ми се получава. Вие с пейпал ли плащате?

Изчисти си кеша на браузъра.

Някой питаше за шампоан за мазна коса, моята се омазнява много бързо, но от този съм страшно доволна: http://www.iherb.com/Giovanni-2chic-Ultra-Sleek-Shampoo-Brazilia … l-oz-250-ml/43351
Мила съм си косата преди 3-4 дни и все още е в приличен вид, което за мен по принцип е немислимо.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

# 281
Аз не плащам с Пейпал.

Промоцията свърши снощи в 01ч. наше време.
Случайно нещо рестартирах сайта и Осцилококцинума вече беше с високата цена.

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

# 282
  • гр. София
И аз изпуснах Осцилококцинум-а. Снощи реших днес да правя поръчката и тя свършила промоцията. Явно е било грешка. Жалко!!!
Но днес ми се обадиха от пощата, че първата ми поръчка от 45$ е в пощата. Party Дано и другите дойдат там.

# 283
А как ви се обаждат от пощата?
Аз очаквам бележка в пощенската кутия, има ли друг начин на известяване?

# 284
А как ви се обаждат от пощата?
Аз очаквам бележка в пощенската кутия, има ли друг начин на известяване?

Да, в повечето случаи се получава известие в кутията, на мене  никога не ми се обаждат по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт