iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 265
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Аз ползвам това пак по препоръки от тук - http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Coconut-Oil-Virgin-15-fl-oz-444-ml/528. Но купувам и без миризма от тукашните био магазини. И двете ги ползвам за бебешките пюрета.

iHerb отстъпка при първа поръчка : RVL071

# 376
  • София
Пак изпуснах каната. Сложих я в кошницата и докато се наканя да поръчам - изчезна. Sad

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от iherb: FQG391

# 377
Момичета, бихте ли ми препоръчали козметика за новородено бебче Simple Smile Всъщност не знам дали трябва да е специална тази за новородено или може просто бебешка Thinking
Търся нещо измивно и кремче за дупе. Очакваме лятна бебка и мисля че няма да е нужно олио/крем, но нека по-запознатите кажат Peace Прах за пране също ще ми трябва. Приемам предложения и за други необходимости Hug

# 378
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали козметика за новородено бебче Simple Smile Всъщност не знам дали трябва да е специална тази за новородено или може просто бебешка Thinking
Търся нещо измивно и кремче за дупе. Очакваме лятна бебка и мисля че няма да е нужно олио/крем, но нека по-запознатите кажат Peace Прах за пране също ще ми трябва. Приемам предложения и за други необходимости Hug
Поръчвала съм няколко продукта на Earth Mama Angel Baby http://eu.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby#p=1
За тяло - кокосово масло.

# 379
  • София
ice_sparky
За  Куркумина от промоцията - също е патентован продукт /на Sabinsa/, много добро кач-во и за цената си е супер, възползвай се.

galeta
За Магнезия - да, оротата е полезен за сърцето и ползите идват от Оротовата киселина - тя подпомага/подобрява производството на енергия в сърцето / като междинен продукт в синтеза на клетъчната енергия/
Ето предложения:
http://www.iherb.com/Advanced-Orthomolecular-Research-AOR-Classi … Veggie-Caps/42174

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 380
  • Пловдив
ice_sparky
За  Куркумина от промоцията - също е патентован продукт /на Sabinsa/, много добро кач-во и за цената си е супер, възползвай се.

Денис,куркумина нали можеше да се пие за ревматоидни с-ния и дископатии Thinking

# 381
  • София
ice_sparky
Денис,куркумина нали можеше да се пие за ревматоидни с-ния и дископатии Thinking
Да, може - има противовъзпалително и обезболяващо действие / най-общо казано/

# 382
  • Бургас
Здравейте!
Пуснах и аз първата си поръчка, дано да няма проблем и да я получа скоро.

Благодарности на denis темата  и отзивчивостта!  bouquet

Ето го и моя код за 5$ отстъпка при първа поръчка WCZ857

# 383
Пуснах един куркумин и аз.
Чудя се дали ще мога довечера да допълня пратката с новия продукт на промоция (ако ми хареса). Дали ще го пусне на промо цена.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 384
  • София
Не може да се добавя продукт - трябва да се анулира поръчката и да се пусне нова

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 385
ОК, а Modify за какво е тогава, вадене на продукти?  Simple Smile

# 386
За пране купувам капсулите на Grabgreen: http://www.iherb.com/GrabGreen/Laundry-Detergent#p=1
Има различни разфасовки и аромати (естествени, за новородено е най-подходяща лавандулата) и без аромат. Цената е много добра и изпират чудесно.
Аз винаги мажа бебето след баня, независимо от сезона, иначе може да се подсече на гънките. Купувала съм козметика от сайта на тази марка: http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics#p=1 Много нежни продукти без или с лек аромат. Крем против подсичане ползваме на Веледа - много е икономичен. Продуктите на Earth Mama Angel Baby и на мен ми изглеждат привлекателни, но ми идват скъпи. Добре, че хванах дневната промоция преди няколко дни (на лосиона), за да ги пробвам.

# 387
ice_sparky
Да, може - има противовъзпалително и обезболяващо действие / най-общо казано/

За какво друго е препоръчително да се пие куркумин

# 388

За какво друго е препоръчително да се пие куркумин

За висок холестерол, противовъзпалително при екземи и дерматити.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 389
  • София
За  Куркумина  - използва се при костно-ставни проблеми, артрит, киселини /диспепсия/, болки в стомаха, диария, газове в червата, стомаха, подуване на корема, загуба на апетит, жълтеница , чернодробни  и жлъчни проблеми, бъбречни проблеми, при главоболие, бронхит, настинки, белодробни инфекции, астма, фибромиалгия, треска, менструални проблем, възпалителни кожни заболявания, възпаления в устната кухина, депресии, и т.н.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 20:14 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт