iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 376
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Europe
На свекър ми редовно му изписват препарати с желязо (химии разни), в последните 4-5 години всяка година прави по 1-2 курса с тях, защо все му е ниско и ниско. Ефектът от химиите е много нетраен. Редовно си прави ПКК и туморни маркери и слава богу всичко му е наред, без желязото. Пие редовно цвекло, яде червени меса и т.н. но явно това не е достатъчно. Лекаря казва, че е вече от възрастта. От скоро му взех и водорасли, пак си пие химиите, но какво предлагате още да му добавя, че да се задържи в норми това пусто желязо.

Денис, много благодаря за витамините за очи Hug

Ето такъв код ви трябва, когато ще пазарувате за първи път от IHerb за да получите 5$ отстъпка - DJT139

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 15:17 от aleina

# 481
Включвам се да споделя, че чайовете на Prince of Peace, които Денис е показала са уникално вкусни! Имам бял и зелен с жасмин - препоръчвам ги  Grinning особено към белия съм си направо пристрастена!

Кой точно от 2-та бели, че искам и аз да поръчам?  Grinning

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 482
  • София
jazzzzy
И аз много харесвам белия чай, ако не си пробвала този:
http://www.iherb.com/Hampstead-Tea-Organic-Fairtrade-White-Tea-0-88-oz-25-g/59855 препоръчвам ти го.
Преди беше в картонена кутия, от скоро го предлагат в метална.
Зеленият чай на тази марка, също е хубав - само най-младите връхчета
http://www.iherb.com/Hampstead-Tea-Organic-Fairtrade-Green-Tea-3 … 53-oz-100-g/23826

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 483
  • Чукарландия
denis., тези чайове на Hampstead Tea не са на пакетчета, нали?  Hug

# 484
  • София
denis., тези чайове на Hampstead Tea не са на пакетчета, нали?  Hug
Насипни са - предпочитам насипни, дали се сдобихме с какви ли не цедки  Wink
Понякога купувам и пакетчета - но ако мога да избирам, вземам насипния.
Така искам да пуснат някаква промоция с чайове, че в нас всичко изпихме
ПП.
става въпрос за тези които посочих, защото марката предлага и на пакетчета
http://www.iherb.com/Hampstead-Tea-Organic-Green-Tea-20-Sachets- … -41-oz-40-g/55366

# 485
Брaдли  Simple Smile този е http://eu.m.iherb.com/Prince-of-Peace-100-Organic-White-Tea-100- … -1-8-g-Each/22280
Денис, блaгодaря зa препоръкaтa - ще го пробвaм зaдължително  Hug

# 486
jazzzzy, благодаря  Peace

# 487
На свекър ми редовно му изписват препарати с желязо (химии разни), в последните 4-5 години всяка година прави по 1-2 курса с тях, защо все му е ниско и ниско. Ефектът от химиите е много нетраен. Редовно си прави ПКК и туморни маркери и слава богу всичко му е наред, без желязото. Пие редовно цвекло, яде червени меса и т.н. но явно това не е достатъчно. Лекаря казва, че е вече от възрастта. От скоро му взех и водорасли, пак си пие химиите, но какво предлагате още да му добавя, че да се задържи в норми това пусто желязо.

Изследван ли е вит. Б12? А за окултни кръвоизливи? Хематолог ли е диагностицирал железния дефицит?

# 488
  • София
Здравейте, може ли да ме ориентирате как се пиеше инозитола, т.е по време на хранене или на гладно?
Също хиалуроновата injuve, пак с хранене или на гладно?
Благодаря предварително!  bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 489
  • София
dessie_d
За Инозитола - на гладно, с вода,  далеч от кафе
За ХК - на гладно, може да я приемаш на един или два приема.
Аз я пия сутрин - 2 капс., на гладно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 490
  • Europe
Изследван ли е вит. Б12? А за окултни кръвоизливи? Хематолог ли е диагностицирал железния дефицит?

Да Mozzie, правени са му окултни изследвания, слава богу няма проблем. Хематолог от военна болница го лекува, Б12 му е почти добре, хемоглобина е 120, а желязото му за 6м. е спаднало от 10 на 4,3. Изписано му е Феро-фолгамма, тя съдържа:
Феросулфат, изсушен [Ferrous-(II) sulfate] 100 mg (съответстващ на 37 mg желязо);
Фолиева киселина [Folic acid] 5 mg;
Цианкобаламин [Cyanocobalamin] 0,01 mg (10 микрограма).  newsm78

Сега изчетох доста и мисля като изпие феро-фолгамата да продължим на водорасли, Лактоферин, Вит С, Б12, ФК-на, Омега 3, някакъв ПроБ (заради много взимани АБ) и някакъв железен продукт. Но дилемата ми е дали да са поотделно всяко или в 1 общ продукт  newsm78 нпр. мултивитамините на Алайв 50+  newsm78 и още нещо?

Препоръчайте някакви комбинации продукти моля?

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 16:40 от aleina

# 491
  • София
Благодаря denis!  bouquet

# 492
  • София
WEEKEND DEALS:  Уикенд промоции – 72 часа
валидни до  04.03 -  20.00 часа наше време

2.00$
California Gold Nutrition,
Silymarin Milk Thistle Extract,
30 Veggie Caps

# 493
Днес получих първата си пратка (от 15.03) и съм много доволна, тъй като бях започнала да се притеснявам лекичко.  Дойде в пощата, но и аз като за пръв път се постарах да е малко под 30 лв.
Пия магнезий от няколко месеца и витамин Д от един. При изследвания преди месец магнезият беше в норма, но вит. Д много близо до долната граница на Цибалаб. Вит. Д пия сутрин след закуска, а магнезия - вечер преди лягане. Днес получих и К2 и тъй като досега не съм го пила, бих искала да попитам кога да го вмъкна в доста натоварения график - пия също така Л-тироксин, селен и глюкозамин за ставите.

iHerb Код за отстъпка при  Първа поръчка    FVN215

# 494
По какви причини приемате Инозитол? Наистина няма го в стандартния В - Комплекс, но може ли да ми подскажете каква е ползата от него и не се ли набавя от храната?

Общи условия

Активация на акаунт