iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 118
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте!
В очакване съм на http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Thisilyn-Cleanse-with-Mineral- … -Day-Program/2093
Ще може ли да ми кажете как мога да поканя приятел? Нещо не ми е много ясно.
Благодаря предварително  bouquet

# 676
Поръчка от $15.67 не трябва да отиде на митница и да плащам ДДС, нали?

# 677
  • София
Не, не би трябвало.

# 678
Скрит текст:
Моля, препоръчайте някакви добавки, което да облекчи симптомите на  сенна хрема и алергичен конюктивит  Praynig

Добавки с Кверцетин
В момента пия тези http://www.iherb.com/Natrol-Quercetin-500-mg-50-Capsules/2248
Преди взимах и от тези http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Quercetin-Bromelain-60-Veggie-Caps/51405

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331
а комбинираш ли го с бромелаин или го пиеш само него? по колко капсули дневно, и забелязваш ли видим ефект?

По-често си взимам тези на Натрол, пия една капсула сутрин и една на обед,  има ефект.  Peace

# 679

От всичко прочетено за митницата, щом е под 30 лв., не би трябвало. Аз като начинаеща още в поръчките, се опитвам да са около 16-17$, именно защото се притеснявам да не отидат на митница. Последната беше 16.89$ - всичко беше наред и се получи в пощата.
Момичетата разказват, че ако случайно отиде в митницата, се добавя и таксата за доставка, и тогава май става повече от 30 лв., но това не ми е много ясно защо. В пакета няма приложен документ, ако не разпечатам поръчката предварително, не трябва ли сумата, написана на кутията да е меродавна?

iHerb Код за отстъпка при  Първа поръчка    FVN215

# 680
  • have faith and be patient ..
А как дозирате витамин Ц-то от 1000мг , на Калифорния ? Тези които са на прах в капсулите , на мен ми е изключително трудно , и пия по цяла таблетка през ден , знам че се усвоява само 500 , но много ми в мъчително да го отварям , деля на 2 , затварям пак и да го пия ,понеже много горчи , някаква хитрина има ли ?

# 681
А как дозирате витамин Ц-то от 1000мг , на Калифорния ? Тези които са на прах в капсулите , на мен ми е изключително трудно , и пия по цяла таблетка през ден , знам че се усвоява само 500 , но много ми в мъчително да го отварям , деля на 2 , затварям пак и да го пия ,понеже много горчи , някаква хитрина има ли ?

Аз отварям капсулата и изсипвам горе-долу половината във вода и не горчи много  Simple Smile

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 682
  • София

....

Ако случайно отиде на митница, задължително искат документ. Или от банката, или разпечатка на поръчката. Ако е под 30лв, се плаща само такса освобождаване - преди време за един чадър от Китай така платих 1.50лв.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от iherb: FQG391

# 683
Благодаря много, menyanthe ,
Аз досега съм получавала на митница само колет от близки и тогава гледаха само това, което пишеше в тяхната декларация. Затова си представях нещата пак по същия начин.

# 684
Аз изсипвам половината от капсулката в малко вода, но колкото за една глътка. За мен е по-скоро кисел, все едно е лимон. Директно гълташ, не е толкова неприятно. Simple Smile

Код за първа поръчка JLW544

# 685
  • Бургас
Относно добавките против сенна храма мога да споделя опит.

И на мен ми беше препоръчано на Натрол, но при мъжа ми въобще не помага. С две ръце препоръчвам http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Quercetin-Bromelain-180-Veggie-Caps/7
От две капсули и веднага има ефект. Явно има значение да е комбиниран с Бромелин. Освен това за количеството си е много изгодно bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка - LNN252

# 686
Продуктът е хубав, съдържа основно Глюкозамин, Хондроитин, МСМ, полифеноли, малко босвелия и куркума и много малко кол-во колаген /15мг/, почти никакво. Не би трябвало да има проблем с кожата.
Благодаря, Денис.  bouquet

Вчера изпробвах http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Foundation-Palette-Light-Me … 3-oz-12-4-g/66989 и останах очарована. Нямах кой знае какви очаквания заради цената, но палитрата се оказа много хубава - покрива много добре и се нанася изключително лесно. Но лайт/медиум определено е по-скоро медиум.

Код за отстъпка при първа поръчка: RKN849

# 687
  • София
Здравейте!
В очакване съм на http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Thisilyn-Cleanse-with-Mineral- … -Day-Program/2093
Ще може ли да ми кажете как мога да поканя приятел? Нещо не ми е много ясно.
Благодаря предварително  bouquet
Просто предложи кода си на приятел, може да го публикуваш и в темата / но не го слагай в подписа си - забранено е/
Кодът може да видиш когато влезеш в  акаунта си :    MY ACCOUNT - Summary - Your iHerb Rewards Code is.....

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 688
  • Добрич
А как дозирате витамин Ц-то от 1000мг , на Калифорния ?
Скрит текст:
Тези които са на прах в капсулите , на мен ми е изключително трудно , и пия по цяла таблетка през ден , знам че се усвоява само 500 , но много ми в мъчително да го отварям , деля на 2 , затварям пак и да го пия ,понеже много горчи , някаква хитрина има ли ?

Аз пия по 1 цяла таблетка само по време на цикъл. Голямото количество от вит. С намалява кръвотечението.

В момента и аз чакам поръчка през митницата. Когато сумата е 70 и над 70 лв. няма такса за доставка. Митническата такса в случая би трябвало да е 3,50 лв. и естествено ще ми начислят ДДС.
Да видим за колко време ще пристигне. По пощата ги получавам за 2 седмици.

# 689
  • София

Ето моя начин - отварям капс. и я изсипвам върху хартия, с нож деля на две - едната част пия аз, другата някой друг от семейството. На вкус е леко кисел, но може да го смесиш с повече вода или плодов сок.
Аз го пия с много малко вода

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Общи условия

Активация на акаунт