iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • София
6tastliva
Ако имаш изтрити/отменени/ награди, това е поради факта, че имаш реферали, които са злоупотребили със системата  за награди на Iherb - поне така отговарят от сайта Simple Smile
Напоследък редовно трият от наградите

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 361
6tastliva
Ако имаш изтрити/отменени/ награди, това е поради факта, че имаш реферали, които са злоупотребили със системата  за награди на Iherb - поне така отговарят от сайта Simple Smile
Напоследък редовно трият от наградите

В смисъл грешката не е в мен, нали така?  Rolling Eyes
Защо поне досега съм от изрядна, по-изрядна.  Peace

# 362
Аз доколкото разбрах страницата с реферали изобщо не се зарежда, иначе ако по някаква причина ти отказват rewards, срещу тях би трябвало да пише cancelled.  Simple Smile

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 363
  • София
В смисъл грешката не е в мен, нали така?  Rolling Eyes
Защо поне досега съм от изрядна, по-изрядна.  Peace
Пиши им и ги попитай.
Аз не получих задоволителен отговор и спрях да се разправям с тях.

# 364
Аз доколкото разбрах страницата с реферали изобщо не се зарежда, иначе ако по някаква причина ти отказват rewards, срещу тях би трябвало да пише cancelled.  Simple Smile

Точно, че на мен нищо не ми зарежда, само се въртят едни листенца и това до безкрай  Rolling Eyes

Денис, ще им пиша, но все си изчаквах да се оправи. И понеже на чата не могат да ми помогнат, а рядко си влизам и проверявам мейла /всъщност това правя изключително рядко, много ми е досадно/, затова все още се подмотвам.
Пък и парите вече ги няма, каквото и да е станало, едва ли ще ги върнат.  Tired

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

# 365
  • София
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  29.03 - 19.00 часа наше време

$12.00$
Куркуминът C3 комплекс, 500 мг, 120 капс.

# 366
  • Berlin
6tastliva и на мен не ми зарежда понякога, но от съпорта няма как да ти го оправят. А ако имаш cancelled rewards е друго. На мен са ми отговаряли, че е ползван кодът, но не е реализирана поръчка след това.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 367
  • София
КЛОНКА
Все пак, имаш късмет.  Peace
Ако се пускат по-често поръчки, е добре да се записва теглото им и макар да има понякога леко разминаване - това е единственият начин, да се разбере за коя пратка е известието.

Прочетох на първа страница как става освобождаването на митница, много ми беше полезно, отидох подготвена, беше много бързо и абсолютно лесно. Но пътуването дотам ме измъчи, покрай строителството на новите лъчове на метрото, в центъра е някакъв ад. Close

# 368
  • София
Пресата за кафе и чай е налична  Peace

$1.00

# 369
  • София
Явно са били някакви останали малко бройки - не успях да я видя налична.  Laughing

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от iherb: FQG391

# 370
  • София
аз успях да хвана промоцията на осцилококцинума и поръчах 30+12, но до днес вече четири дни не ми шипваха пратката и и започнах да се притеснявам, че ще ми откажат поръчката. Е, частично се получи- опаковката от 12 дози не била налична и ми я канселираха, слава богу 30- те дози са ми ги сложили, пак е по-добрия вариант. Пратиха ми мейл тази вечер.

# 371
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  29.03 - 19.00 часа наше време

$12.00$
Куркуминът C3 комплекс, 500 мг, 120 капс.

Денис, добър ли е този куркумин? Трябва да си купувам, но се бях спряла на друг: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Curcumin-Phytosome-500-mg-6 … Veggie-Caps/49382 Различни форми са и не мога да се ориентирам. Трябва ми за болка (с обрив) в ставите, появила се след вирус. Мисля си, че е остър ревматизъм, но изследванията ми са добри, включително и ЕКГ-то. Единственото притеснително, което се видя при прегледа от личния е ускорено сърцебиене. Но мисля да отида и на ревматолог.

# 372
  • Стара Загора
Коя форма на магнезий се усвоява най-добре? Четох, че магнезиевият оротат се усвоява много добре и повлиява сърдечно-съдови неразположения. Има ли такъв в сайта, или друг подходящ?

# 373
Привет!

Денис, може ли да ми препоръчаш кокосово масло за бебе? Искам да го добавям в пюретата на малката, започвам да я захранвам.
Благодаря  Hug

# 374
Привет!

Денис, може ли да ми препоръчаш кокосово масло за бебе? Искам да го добавям в пюретата на малката, започвам да я захранвам.
Благодаря  Hug

Ако позволиш един съвет: слагай съвсем малки количества, на някои хора в началото кокосовото масло им причинява гадене и тежест в стомаха, а дъщеря ми като бебе повърна и двата пъти, когато реших да ѝ сложа кокосово масло в кашата.

Аз лично съм купувала това: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Extra-Virgin-Coconu … -16-oz-454-g/2505 и това: http://www.iherb.com/Now-Foods-Organic-Virgin-Coconut-Oil-20-fl-oz-591-ml/7090 по препоръки оттук.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

Общи условия

Активация на акаунт