iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 74

• 59 195
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  06.04 - 20.00 часа наше време

$2.00
Sierra Bees,
Tinted Lip Shimmer Balms,
Red, 4 Pack

# 571
Да се похваля поръчка за 77 лв. дойде по пощата. Извинявам се, че ще се повторя, но как се пиеше Колаген Ц?

# 572
Да се похваля поръчка за 77 лв. дойде по пощата. Извинявам се, че ще се повторя, но как се пиеше Колаген Ц?

Сутрин на гладно, 30 минути преди закуска.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 573
  • София
Най-малко 1 час пред  хранене, а може и повече. С него дори може да заместиш едно хранене.
Пий го с много вода и през деня пий повече вода.

ПП.
Една от причините да се появяват пъпки е, че протеина / в случая колагена/  провокира акнето и който има по-мазна кожа, може да има подобен проблем. Друга причина ИР.
При тези случаи - омега 3, цинк, Астаксантин, coQ10, В-комплекс -  може да помогнат.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 574
  • Europe
Момичета възможно ли е пъпките да излизат от комбинацията ХК с колаген или друга комбинация? За да пробваме да ги пием по отделно. На мен по принцип ми излизат пъпки от Омегата, засичам го вече няколко пъти, а и други хора ми се оплакват, че и при тях е така. Сега си поръчах за пореден път нова Омега и ще се жертвам да я пия. Лицето ми в момента е много добре и ако се изпъпча приключвам с Омегата форевър. Взела съм си и ХК и Колаген и сега вие направо ме ошашкахте  ooooh! Аз по принцип си имам периодично по 1-2 пъпчици.

Между другото съм много учудена и доволна, защото поръчка за 77 Еuro от 17.03 ми дойде в пощата  Shocked Peace

Относно йонните четки
Скрит текст:
преди години съм ползвала една японска, за която е задължителна светлината. Т.е. работи само на светло и без паста, само с вода прави лека пяна. Ползвах я докато не се размекна и после, честно, не ми се искаше да я повторя. Иначе да, ставаха гладки зъбите. Но не беше евтина около 50 лв. Но от нея се научих, че може човек да си носи една обикновена четка (без паста) винаги в чантата и по всяко време на деня, след всяко хапване да си изчисти зъбите само с четка и вода. По-добре е от нищо, при всяко положение  Peace. Основните миения сут. и веч. с паста естествено не се отменят.

Денис какво значи съкращението ИР?

Когато пазарувате за първи път от IHerb ще получите 5$ отстъпка с този код - DJT139

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 23:00 от aleina

# 575
аз отскоро поръчвам, но и 2-те ми поръчки над 50 долара отидоха в пощата Simple Smile
според мен има такава тенденция, което е супер Peace
Денис благодаря ти за днешния отговор bouquet bouquet

# 576
ИР -Инсулинова резистентност

# 577
  • Чукарландия
Кой е този Колаген Ц? Hug

А Best Collagen как се пие? В какво количество? Пише 1 лъжичка, разтворена и т.н., но чаена или супена? Hug

# 578
stasy_f, първо слагаш едро смляно кафе (аз слагам 2 мерителни лъжички и малко), след това сипваш вряла вода, разбъркваш и слагаш отгоре капака, без да натискаш цедката. Изчакваш 4-5 минути, след това бавно натискаш цедката надолу. Аз установих, че се получава пяна като местя цедката нагоре и надолу в горната част, ама не знам дали е добре да се прави така.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от iherb: FQG391

bouquet

# 579

А Best Collagen как се пие? В какво количество? Пише 1 лъжичка, разтворена и т.н., но чаена или супена? Hug

Collagen+C  Peace
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589

В кутията на Best Collagen има мерителна лъжичка, но трябва да си я изровиш  Mr. Green

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 580
  • Бургас
Случайно някой да е ползвал тези свещички? Дали са ефикасни? Или да ми препоръчате подобни.
http://iherb.com/Tea-Tree-Therapy-Suppositories-with-Tea-Tree-Oi … ppositories/14691
Имам някои леки неразположения сещате се от какъв характер.

# 581
  • В реалността

ПП.
Една от причините да се появяват пъпки е, че протеина / в случая колагена/  провокира акнето и който има по-мазна кожа, може да има подобен проблем. Друга причина ИР.
При тези случаи - омега 3, цинк, Астаксантин, coQ10, В-комплекс -  може да помогнат.

Ами аз колаген не пия повече от месец. Пия Омега 3 и Фитовал, в който има "В"-та и цинк. Не знам дали са в достатъчни количества обаче. Трябва да имам някъде забутано шише с цинк, ще го изровя да го доизпия.
Кожата ми е мазна по принцип.

ИР наистина ли е инсулинова резистентност? newsm78

# 582
  • Чукарландия

Collagen+C  Peace
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589

В кутията на Best Collagen има мерителна лъжичка, но трябва да си я изровиш  Mr. Green

Благодаря! bouquet
Уж рових, но изрових само едно картонче, довечера ще поровя още, дано има и мерителна лъжичка. Mr. Green

# 583
аз отскоро поръчвам, но и 2-те ми поръчки над 50 долара отидоха в пощата Simple Smile
според мен има такава тенденция, което е супер Peace
Денис благодаря ти за днешния отговор bouquet bouquet
За София ли става дума?  Simple Smile

Пристигнали са ми първите две поръчки за 50 и 20 долара - по-евтината в пощата, по-скъпата в митница, за жалост.  Blush  Не съм извадила късмет.

Благодаря на момичето, което ми е ползвало кода.  Peace И да попитам, мога ли в една и съща поръчка да си приспадна Rewards Credit и Loyalty Credit?

Колаген и аз мислех да купувам, заради проблем със ставите. Лекар ми препоръча http://www.iherb.com/Natural-Factors-OsteoMove-Extra-Strength-Jo … 120-Tablets/24331. Някой да има впечатления?
Притесниха ме горните постове за кожата, защото моята е много проблемна и хич не ми се рискува.  Rolling Eyes

Код за отстъпка при първа поръчка - RKN849

# 584
Скрит текст:

ПП.

Ами аз колаген не пия повече от месец. Пия Омега 3 и Фитовал, в който има "В"-та и цинк. Не знам дали са в достатъчни количества обаче. Трябва да имам някъде забутано шише с цинк, ще го изровя да го доизпия.
Кожата ми е мазна по принцип.

ИР наистина ли е инсулинова резистентност? newsm78
Да, Инсулинова Резистентност е.  Confused

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт