Кецове Converse

• 12 810
  • 44
  •   1
Отговори
Здравейте, много харесвам обувките Converse, но ми идват малко скъпичко в магазните, та въпросът ми е дали знаете някой чуждестранен сайт, откъде мога да си ги поръчам на по-ниска цена.
Благодаря предварително!

# 1
  • NE
Аз си ги взимам от Amazon.co.uk Често има промоции. Peace Трябва да вземеш 0,5 половин номер по-малки от носения номер.

# 2
Един приятел си взима от ebay, но след много ровичкане и чакане! И на мен много ми харесват кецовете, но последните, които купих дадох  70+ евро и от юни до сега съм ги лепила 4-5 пъти  ooooh!

# 3
Аз си купувам тези кецове от фешъндейс. Без забележки.

# 4
Тук също има, но в момента нямат намаление.

# 5
В България си поръчвам от Фешъндейс. Последният път хванах добро намаление и си купих едни за 70 лева.

п.п: Къде в София има техен магазин?

# 6
  • NE
Фешъндейс нямат магазин в страната, само онлайн.
Има обяви за нови кецове и в продавалника с опция за преглед. Предполагам, че зареждат от разни намаления в Англия.
Последно си купих от Амазон за 59 лв. кецовете.

# 7
Нямах предвид Фешъндейс, а Converse.

# 8
# 9
В Аутлет центъра на Цариградско зад Метро има магазин на Найк и Конвърс с намалени стоки.Там може и да си харесаш кецове.Стига се с метрото и след това малко пеша,каро слизаш на Интер Експо център спирката.

# 10
  • Варна
Аз си купувам от Амазон и оттук - https://www.size.co.uk/
Между другото купих едни UK 5 37.5 високи, св, сини, които са малки - ако някой се интересува да ми пише.

# 11
# 12
Converse има в много онлайн магазини - Fashiondays, Emag, Sport Depot. Аз си бях взела много хубави кецки цвят корал без връзки от намаление в магазина им в Сердика център, които после в аутлета на Цариградско бяха по-скъпи даже, така че зависи. В олх продават доста реплики и не смея да купувам. Иначе техен магазин има също на бул. Васил Левски 86.  Peace

# 13
Нямах предвид Фешъндейс, а Converse.

Joy Joy Joy

# 14
Нещо смешно ли казах? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт