~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
И аз чакам всеки момент да усетя някакви симптоми за раждане.Още не са ми спряли магнезия и ношпа-то - утре съм на тонове и ще питам дали да ги спирам. Бебка последно я измериха 2200, а вчера на последната ЖК , като разбра док. че няма да раждам при нея- и тотално ме претупа ( кг, обиколка и дали има тонове бебето). Пожела ми успех и леко раждане и така😕. Та за 10 дни не знам дали е наддала, нито плацентата, нито водите как са; ще раждам ли скоро , ще преносвам ли??? 😱 Въпреки,че коремът ми е относително малък и кг този път са само 10 отгоре- и на мен ми тежи: не мога да се обуя, едвам се епилирах и отрязох ноктите вчера😂😂
Хем ми се иска да стискам за да наддаде повече, хем взима да ми писва -2 макс 3 седмици още😤😤😣😣

# 106
Аз пак съм обратната в 5 и 6 месец ядох най много и съответно качих най много  кг , а сега не ми се яде нищо насила ям да е здрав бебко от 8 месец съм +9,5 кг и не съм мръднала а вече съм в 9 месец  . При нас започна да се стопля доста и на сладолед съм го ударила  Blush А за корема моя си е ниско долу от самото начало , заострен е нз дали защото е момче  Laughing И аз съм дребна 158 см постоянно се интересувам колко му е голяма главичката..... За спалните комплекти му взехме с обиколник , много хубав бежов на мечета , има 3 комплекта да сменя плик , долен и калъфка , само нз дали е добре че съм ги взела все пликове ( уж зимата да са удобни за олекотени да се пъхне )

# 107
Миленка, честита радост  ylinfant

Аз пих магнезий една седмица и се сещам, че доста си поспивах.  Blush

И моят корем е ниско долу, но предполагам, че като падне и ще е различен. Не виждам защо да не са ти удобни, ако е много топло винаги можеш с някакво тънко одеалце да го завиеш.

# 108
Добре дошла на бебе Далия- много здраве,късмет,успехи и много щастие.На мама бързо възстановяване😘

# 109
За пликовете и аз така мисля , но тук става 45 градуса и е страшна влага ММ от сега все му е горещо  Grinning Нали ще ми е първо детенце и нз как ще го обличам за спане по боди и гащеризонче ( пижамка)  newsm78 ?

# 110
  • Варна
Миленка честита рожбичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Килата не ме тревожат, качила съм общо 5-6 максимум кг., а от един месец тотално съм спряла да качвам. Нооо киселините си ме тровят денонощно, дори антиацидите не помагат  ooooh!

# 111
Честито на всички, май момиченцата поведоха Simple Smile Живи и здрави да са всички!
 Имам чувството , че коремът ми почти не е пораснал последния месец...... остават 18 дни до термин , чувствам се доста добре и си мисля, че няма да има изненади...но да видим. Може и да ме чака бебето да си наглася още малко нещата у дома Simple Smile

# 112
Harista и аз така се чуствам и си викам нека да добоядисаме и ако иска може да ни изненада  ( остана ни само хола и кухнята ) иначе съм изпрала, изгладила всичко  Peace

# 113
Честито на всички- живи и здрави бебчета  и бьрзо вьзстановяване на майките.
Мен сьщо ме мьчат киселина,кошмарно е Simple Smile С пьрвата ми бременност пак бях така.За апетита не мога да кажа, че се е увеличил, аз и без да сьм бременна ям на често и по малко. До сега сьм 14 +
Ще ползвате ли чувалчета за спане? С пьрвото ми дете ползвах, удобно е, но беше зимно бебе. Сега ще си потьрся по- тьнички.

# 114
  • Стара Загора
Честита Далия,да расте много усмихнато и здраво дете. newsm51.Май наистина момиченцата изпревариха,а уж казват,че по-често се преносвали  newsm78.

# 115
negrita на мен ми подариха чувалче само че е дебело , а това чувалче само за количката ли се използва newsm78

# 116
Честито на всички мами bouquet, да са живи и здрави бебчетата.
Аз ще ходя за прием в Майчин Дом на 04.04.2016г., там ще се реши дали ще раждам нормално или секцио.Така ми каза моят лекар, защото първото ми раждане е секцио преди 13г., а сега бебето е главично.Началото на месеца ми пусна изследвания кръвна картина и урина само, всичко е наред.
Нямам търпение вече, не остава много.Аз не мога да определя дали корема ми е слязъл надолу.

# 117
Здравейте,момичета!Днес в 11.30 се роди нашата Далия-51 см. 3620 гр. със секцио,защото цяла бременност изкара седалищно ☺

Честито бебче Далия  bouquet bouquet bouquet Много красиво име за малката принцеса  Heart Eyes

Milenkataa бързо възстановяване,     
/ май ти беше в Шейново/ с по - малко болка и утре да се гушкате с беба . Hug

# 118
Честито на новото бебенце Далия,да расте здрава и едно безгрижно и щастливо детство  Blush Heart Eyes
Не остана момичета малко още трябва да потърпим аз колкото повече наближава сякаш по далечно ми се струва,а и накрая най-бавно ми минава времето поне на мен.За болницата ще си взимате ли помпите за кърма или ще ви ги носят при нужда.И превръзки за родилки или памучни но много големи.Аз съм си взела от вторите защото чух че при секциото не са толкова продължителни лохиите както при нормалното раждане.ОТ друга страна вчера една приятелка ми сподели,че след секциото е била много зле и се е налагало да си слага памперс гащи.Та се зачудих как мислите вие newsm78

# 119
аз ще съм секцио но си взех превръзки за родилки малък пакет такаче във взависимост как се развият обстоятелствата ще е следващия пакет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт