~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
 Мамчета, кога ви паднаха коремите?  newsm78

# 91
  • Варна
Моя си стои високо вирнат, но доктора каза че главичката е вече много ниско, така че незнам ще пада ли ?!

# 92
Аз не мога да преценя, дали ми е паднал корема,защото и без това е огромен  Crazy Имам обаче доста дискомфортни усещания, боли ме срамната кост,трудно се обръщам с болка от ляво на дясно в леглото и се чувствам като робокооп като ходя  ooooh!,да не говорим ,че май  имам нужда от лигавник на масата за да не се цапам при хранене,за кг. просто  не ми се говори....изобщо..мрън, мрън  #Crazy  Laughing

# 93
  • Стара Загора
Аз тъкмо бях решила, че ми е паднал коремът, но продължава да ме подритва точно под гърдите и явно все още сме високо разположени. Другата седмица влизам в 9-ти месец и нямам търпение вече да се запознаем с малката  Heart Eyes

# 94
И аз скоро влизам в 9м. а имам чувството, че няма никакви признаци раждането да наближава... Joy нито забелязвам да ми пада корема, нито имам кой знае какви болки ( не че се оплаквам) , но вече започвам да се чудя дали това е нормално  newsm78 #Crazy
Предполагам, че най-вероятно е заради магнезия, който пия...но на следващата Жк ще говоря с док. да го спираме вече...

# 95
tedka, и аз така. Само последните дни имам малко повече подготвителни, тъкмо се бях притеснила, че и това нямам  Grinning Не съм на магнезий. От време на време усещам болка долу, сякаш ме натиска. Но не мисля, че ми е паднал коремът  newsm78 То има време, ама съм чувала, че е добър знак като падне- вид индикация, че главичката ще може да мине през таза. (Нали съм дребна и такива неща ме вълнуват  Grinning )

# 96
Моят корем пък изобщо не е бил вирнат горе. Точно по средата си е.Малък е, все едно съм глътнала топка  Crazy
Господинът си ме рита в ребрата, значи не е много долу. Утре ще ходя ннай-вероятно на консултация и ще видим как е положението.

Да ви питам - спалните комплекти с обиколници ли ги взехте, или без?

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 12:42 от Криси`

# 97
  • Варна
Аз пък да се оплача, такова прасенце съм тея дни, все гладна, къде я слагам тая храна направо се чудя  ooooh!
Има ли ящни като мен  newsm78

# 98
Вече и аз си имам дата за секцио, понеже бебчо е седалищно разположен все още Crazy Пък да видим дали ще я дочака. Вече не мога да разбера дали от тежестта ме болят слабините, или са контракции. Май че е от тежестта, защото ме болят бедрата от вътре чак до колената.
Ние сме решили бебо да спи при нас от чист мързел -  не ми се става да го вземам от кошарата и после пак да го връщам, а и мисля, че ще спи по-спокойно, ако е до нас Heart Eyes Иначе братовчедка ми ми подари нейната кошарка, текстилна е и няма нужда поне от обиколници. А докато бебето е още мъничко и не може само да се завърти, не са и необходими. Но после си трябват вече.
Зина, има, има! И на мен сега ми се е отворил апетита. Аз си мисля, че се притеснявам за предстоящото раждане и затова ям повече.

# 99
  • Варна
На мен не ми пука, на конски дози магнезий съм  Joy такова спокойствие ме тресе. Чиста проба глад си е мойто, ям и след 2-3 часа пак съм гладна за мъжко ядене  Laughing

# 100
addicted, супер, че си имате дата вече Simple Smile ние ще сглобим кошарката, но и аз си мисля, че ще е по-спокоен при нас.

zina, минах един такъв период с вълчи глад. Не ми хареса Grinning все гладна. Вечер е най-зле.

# 101
Магнезия си успокоява нервите наистина. И аз когато бях на конски дози не псувах много-много шумния съсед отгоре Laughing

# 102
  • Варна
Ооо точно една вечер прекалих с яденето...е няма такава кошмарна безсънна нощ, та поне успявам да си наложа контрол - ядене най-късно до 19 часа.

# 103
Здравейте,момичета!Днес в 11.30 се роди нашата Далия-51 см. 3620 гр. със секцио,защото цяла бременност изкара седалищно ☺

# 104
А как сте с киселините?Аз и да ям и да не ям съм като огнедишащ дракон Sad

Общи условия

Активация на акаунт