Звездни компромати - 279 част

• 90 504
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Рийз
Скрит текст:

Рийз е на 40, Джесика Частейн, на която пускам снимка е на 39. И двете нямат бръчки, изглеждат страхотно и въпреки това Рийз младее, а Джесика изглежда като лелка. Даже не е до ген, някак до физическа и психическа конструкция като, че ли Rolling Eyes

Скрит текст:
[/
Не знам коя е лелка и коя младее, но Джесика е неоспорима и зашеметяваща красавица, нещо, което Рийз и в най-младите си години никога не е била. Просто момиченце със сладко катеричо личице.

# 376
  • Варна
Сара Джесика Паркър днес става на 51.

Скрит текст:

И Стефка Костадинова днес става на 51

# 377
  • София
Rolling Stones са пристигнали в Куба. Днес е концертът им в Хавана, който ще е безплатен. Очакват се близо 500 000 души. Супер историческо събитие за кубинците. Grinning

http://www.abc.net.au/news/2016-03-25/rolling-stones-to-rock-cub … c-concert/7277140

# 378
  • София
А Риана е обявила дата за концерт в Букурещ, на 14 август Laughing

# 379
  • bad@ss
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:

Рийз е на 40, Джесика Частейн, на която пускам снимка е на 39. И двете нямат бръчки, изглеждат страхотно и въпреки това Рийз младее, а Джесика изглежда като лелка. Даже не е до ген, някак до физическа и психическа конструкция като, че ли Rolling Eyes

Скрит текст:
[/
Не знам коя е лелка и коя младее, но Джесика е неоспорима и зашеметяваща красавица, нещо, което Рийз и в най-младите си години никога не е била. Просто момиченце със сладко катеричо личице.

Последно Джесика я гледах в "Пурпурният връх". Ей, ченето ми увисна!!
Такъв ефект у Рийз?! Никога или поне едва ли  Stop

# 380
Всичко е субективно. Много ми е хубава Рийз, а Джесика ми е толкова неприятна, че като се падне в някой филм ми иде да спра филма заради нея  Blush

# 381

Peace
Джесика е красавица като от златните години на Холивуд, не знам защо изобщо се слага до Рийз.

# 382

Peace
Джесика е красавица като от златните години на Холивуд, не знам защо изобщо се слага до Рийз. За мен такава е и Карис, тя също мисля е на 39. Лелчеста идва на някои, но е адската красавица.

# 383
  • София
Джесика и Рийз са толкова различни, че изобщо не мога да ги съпоставям. Харесвам ги и двете. Рийз малко повече, защото е много усмихната и лъчезарна, и защото харесвам стила й на обличане.  Grinning

# 384
  • Once there was a Hushpuppy...
Ал Пачино и Слай сладури Heart Eyes

Лиъм Нийсън с двамата си синове 2  3

Рийз никога не ми е била красива, чаровна и сладка - да, много я харесвам Heart Eyes
Джесика Ч. е много хубава, и тя ми допада.

Тони
, писала си преди мен точно. Същото мисля и аз Peace
Рийз има в нея характерно лъчезарно излъчване и стил.

И един Джейк пренасям от друга тема Peace
Тони, гледай кво става Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 16:36 от Hushpuppy

# 385
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джеймс Франко на корицата на новия Rolling Stone
Скрит текст:
и разкошна снимка към статията
Скрит текст:
самата статия е много задълбочена, типично в стила на списанието

# 386
  • bad@ss
Лили Иванова ще гостува на Митко Цонев  Sunglasses

# 387
Лили Иванова ще гостува на Митко Цонев  Sunglasses
Пак ли се жалваше колко е недооценена? Whistling
Анастейша
http://www.eva.bg/article/28930-Anastei-sha-za-40-godishnite-zheni-i-botoksa

# 388
  • Вестерос
Всичко е субективно. Много ми е хубава Рийз, а Джесика ми е толкова неприятна, че като се падне в някой филм ми иде да спра филма заради нея  Blush
Joy на мен не ми е неприятна, по-скоро ми е whatever, Рийз много си я харесвам, лъчезарна ми е и ми са сладки снимките й.

# 389
  • Rock & Roll feeling ...
Ирра в " На кафе" Вълшебница ! Иска ми се да чуя някоя плеймейтка или фолк певица да говори така за отглеждането на децата и за живота .

Общи условия

Активация на акаунт