Звездни компромати - 279 част

• 90 491
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Какво има да коментирам? За да спите спокойни, всички - еко-защитници, които правите политики, значими за човечеството и планетата - Леонардо трябва да спре да снима филми и да се движи с колело ли. Сериозно?!

Интересен ми е личния пример на всички философстващи мрънкачи, щото да се критикува е лесно Peace

Никой не му пречи на Лео да си живее, както си живее, просто е цинично точно той да призовава другите да правят нещо, което той самият не прави.

# 436
  • DE
С глас се смяхме с мъжа ми hahaha като преди това коментирахме как Кроасано не успя и на предишния мач да вкара на същия вратар дузпа  Mr. Green

# 437
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.youtube.com/watch?v=6ChewHkeYSk попаднах на това клипче на Анджелина и се замислих,дали осъзнава и изживява влиянието,което има . Да си толкова харесван от мъжете и да респектираш жените   Crazy
Като я гледам как върви самоуверено, прехапването леко на устни,усмивката... Според мен Анджелина определено знае какво въздействие има и с удоволствие борави с него.

# 438
# 439
Офф, твърде много се изтърка с тия секс провокации... Да не говорим ,че вече не е онова секси парче, като едно време.

# 440
https://www.youtube.com/watch?v=6ChewHkeYSk попаднах на това клипче на Анджелина и се замислих,дали осъзнава и изживява влиянието,което има . Да си толкова харесван от мъжете и да респектираш жените   Crazy
Като я гледам как върви самоуверено, прехапването леко на устни,усмивката... Според мен Анджелина определено знае какво въздействие има и с удоволствие борави с него.

Чудесно го знае и се възползва на макс  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=MRAoCl1xGQY
https://www.youtube.com/watch?v=ee0-ZbP9XYo

# 441
  • Tам през Атлантическия океан
Офф, твърде много се изтърка с тия секс провокации... Да не говорим ,че вече не е онова секси парче, като едно време.

Тя май е една от малкото певачки които не прескачала от спонсор на спонсор  Whistling
близо 20 години е с един мъж  Simple Smile ( бях чула интревю и ме впечатли  Grinning )

# 442
  • bad@ss
С глас се смяхме с мъжа ми hahaha като преди това коментирахме как Кроасано не успя и на предишния мач да вкара на същия вратар дузпа  Mr. Green

То това не беше при дузпата, тук построяват стена за нак. удар, а реферът пръска със спрея  Peace
Помня го и предишния мач и онази дузпа  Mr. Green
Сега даваха интервю с Владо по нова. Чисто човешки е класи над лакираното лайно. Пропукал му се е гелът от яд, че и с добавката не успя, заканил се е , че следващият път ще му вкара, въпреки късметлийската вечер  Laughing

# 443
  • на село
Ким К. може да се пенсионира.  Mr. Green  Има си предостойна заместничкаCrazy
Крайно наложително е да инвестира и в лице.
Зле е.

Честно казано, дори не го забелязах...  Mr. Green

# 444
# 445

То това не беше при дузпата, тук построяват стена за нак. удар, а реферът пръска със спрея  Peace
Помня го и предишния мач и онази дузпа  Mr. Green
Сега даваха интервю с Владо по нова. Чисто човешки е класи над лакираното лайно. Пропукал му се е гелът от яд, че и с добавката не успя, заканил се е , че следващият път ще му вкара, въпреки късметлийската вечер  Laughing
Днес чета, че португалците отказали да си разменят тениските с нашите и някакъв коментар отдолу- "Странно, по прiнцип Кристиано обича да съблича други мъже", нещо от рода Grinning

# 446
Много харесвам жени с такива фини тела. Heart Eyes А иначе катарамата на коланчето и е същата като тези на коланите на майка ми от едно време. Laughing

# 447
  • Вестерос
И аз харесвам Кендъл, другите не мога да ги трая

# 448
  • София
Сватбата на поредния руски милиардер - парвеню
Алла Пугачова на една сцена с Дженифър Лопес, Стинг и Патрисия Каас, в крайна сметка - дали ще си Азис или Стинг, май няма особено значение - пак пееш по разни селски сбирки Laughing

# 449
Сватбата на поредния руски милиардер - парвеню
Алла Пугачова на една сцена с Дженифър Лопес, Стинг и Патрисия Каас, в крайна сметка - дали ще си Азис или Стинг, май няма особено значение - пак пееш по разни селски сбирки Laughing
Въпрос на сума е явно.
На мен ми прилича на "новогодишна програма".

Общи условия

Активация на акаунт