Звездни компромати - 279 част

• 89 735
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Не визирах мъжа ми. Аз не съм идеалната ССф, която е била само с мъжете си, законни такива.
Имала съм и преди тях! И между тях.

Ти си направо за кладата hahaha

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На някой беше любимец,просто не смея да кажа,че е малокалибрен. Ще стане кавга  newsm43
На мен ми е любимец и винаги съм казвала, че е с детско моливче Laughing. А снимките ги имаше безцензурни още тогава, но след цензурата, която ни наложиха от екипа на мама-та, не посмях да ги пусна тук.

# 587
О! Да, забравих да кажа, че закономерността с ушите и още какво беше там е мит. Пръстите на ръцете и на краката са показателни! Това за сега никога не ме подвеждало. Чудя се кога да си пусна научният труд по темата?  Wink

# 588
  • Пловдив
О! Да, забравих да кажа, че закономерността с ушите и още какво беше там е мит. Пръстите на ръцете и на краката са показателни! Това за сега никога не ме подвеждало. Чудя се кога да си пусна научният труд по темата?  Wink
Тоест какво казваш - да гледаме размера на палеца? Не на носа, не на ушите Simple Smile Размера на обувките?

# 589
Божеее, като се оженихме мъжът ми носеше 43, сега вече твърдо му купувам обувки 45-45,5... Flutter Mr. Green

# 590
  • Пловдив
Божеее, като се оженихме мъжът ми носеше 43, сега вече твърдо му купувам обувки 45-45,5... Flutter Mr. Green
Пропорционално ли расте? Mr. Green

# 591
Размера на обувките може да е 48 номер, вследствие на дълго стъпало и много малки /къси/ пръстчета, а може и да е същият следствие на дългиии пръстиии, и не само показалец. Пръсти, дълги пръсти!Всички! Пръсти, навсякъде.  Joy
Половината ми изследователски труд ще излезе тук, подстрекателки. Crossing Arms

# 592
  • Пловдив
Дължината - ясно, фи-то няма ли значение за теб, Билян@ ?

# 593
Дължината - ясно, фи-то няма ли значение за теб, Билян@ ?
Нааай - голямо! Е, не, втора част от трилогията няма да издам. Кое да се гледа за фи- то , пък.

# 594

Ахахахахаха  Joy Joy bouquet 

# 595
Не съм съгласна ,че се съди по размера на пръстите-е имах партньор с дъълги пръсти и на ръцете и краката ,с 46 номер обувки и накрая -ню-ню малко се показа Laughing

# 596
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето, събран е материал и за книгата "Уголемете пениса с любов и домашни гозби" Laughing

Като сте зачекнали Фаса, поне една снимка сложете де Mr. Green
Скрит текст:
още тук

# 597
  • До морето
Аз пък знам за вторият пръст на краката, ако е по- дълъг от палеца - доволна ша останеш! Но не е научно обосновано, само личен опит  Laughing

# 598
Е, на първа среща   го карате да си събуе обувките ли? Simple Smile

# 599
Нали ви е ясно, че нашите мъже са най?! Twisted Evil Но отделно от това, да си кажа - мъжките ръце и стъпалата по принцип са ми фетиш Blush

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 20:57 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт