Звездни компромати - 279 част

• 89 653
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Филма е много хубав, но не е нещо чак толкова изключително, твърде дълъг.
Цялото иху-аху е за един кадър най-накрая, във Vulture добре са го обяснили, че Марки е бил с протезата през цялото време върху члена му, което си е било достатъчно изтезание.

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще ме накарате да гледам тия Буги нощи!
Аз заради Джулиан го гледах. Изключителен филм е, много директен.

# 647
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре, че Марк Уолбърг ми е гаден hahaha та, не ме интересува онова Mr. Green
Много сте изписали, бреее ooooh!
И все по оная тема... Joy Joy

Аз не знам, защо трябва да харесвате достойнството на проекто-гаджето ми?! Приемете, че р малък и не работи и се преориентирайте към други-надарени и с работещи. Оставете ми го Том на мира!!! Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

охх, ние много гаджета се навъдихме само в тази тема hahaha
Като гледам никоя не се отказва, заради работата му Crazy
Даже взехме да се блъскаме една през друга.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 16:03 от Hushpuppy

# 648
Вихрен Георгиев, фотографа на People of Sofia беше публикувал малко гнусно изказване за вече покойния Павел Чернев. В отговор, Ваня Червенкова избухна типично в неин стил.
За себе си..., незнам кое е по-унизително - лоши думи за починал човек или директна снимка с трупа му...

Скрит текст:

# 649
  • на село
Истинска дама!   Rolling Eyes

# 650
  • bad@ss
Въх!  Shocked

# 651
Охх, ама и господинът е  Sick

# 652
  • София
Някой спомена, че днес Гага навършва 30. Мислех, че отдавна е навлязла в трийсетте си години.
Явно защото е още доста млада успява да променя тялото си като хамелеон. Разтяга го и го събира от едната крайност до другата. Браво на нея!  Grinning
Скрит текст:

# 653
Гагата я помня на едни MTV награди как се завъртя на Джоузеф Гордън-Левит, облечена само по прашки, и му бяха отеснели панталоните Laughing. Изключително тяло имаше по онова време, после се окръгли постепенно.

# 654
Уау, това на първия колаж Гага ли е  Shocked

# 655
Обичам Гага. Heart Eyes

# 656
  • София
Гага си е на първата снимка и не е пипана, за да бъде загрозена нарочно. Има го и на живи изпълнения.
Точно това е феноменално - как е успяла, защото сега е фина и стройна. А да не говорим, че е и много по-стилна, но пак така нестандартно - по нейния си артистичен начин.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 17:36 от Leya

# 657
Много зли жени сте се събрали тук!! Четох,четох, па се изморих и реших да си полегна, добре ама тези звездни пишки мира не ми дават. Сънувах ги, описваха кръг на тавана, само пишки, без тела към тях, но аз съм естет човек и не можах да се реша така, без торс и глава. Само за едната съм на 100% сигурна че беше на Фасбендър.
От никой забранен плод не си откъснах  Crazy
Не знам какво да правя, довечера ще спя с кръста, че да ме пази.

# 658
  • На топло
Тихо, че тъкмо се успокоиха.
И на Брад Пит става, виждала съм снимки преди време, без фотошоп, натюр...

# 659
На Брад всичко му става, всичкооооо.... Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт