SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Продължението утре след като го сънувам  hahaha

# 316
Ъ, що за отговор, Лиса?! Вместо да кажеш, че ще му помогнеш да се съблече Wink ...
Whistling Тъй, тъй мани я, че се прави, слънцето я било напекло, да бе.  Whistling

# 317
Meet Supernatural's New (and Mysterious) Leading Lady
The CW is all about sharing.
Elizabeth Blackmore, who is currently on The Vampire Diaries, is set to leave Mystic Falls for an appearance on Supernatural later this season, E! News has exclusively learned. And SPN fans should expect to see a lot more of Blackmore NEXT season.
Blackmore, who can also be seen on AMC's Turn, will be taking on the recurring role of Lady Toni Bevell, first appearing in an episode later this season, and will return for an unspecified number of episodes in season 12. A mysterious visitor from across the pond, Lady Toni Bevell will actually have a lot in common with Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles). Hm...what could those similarities be? Let the speculation commence!
And yes, we're officially jealous that Blackmore gets to woo Stefan (Paul Wesley) as Heretic Valerie on TVD and spend quality time with the Winchester brothers. Some girls have all the luck.
Since Valerie is still alive (for now, at least!) on The Vampire Diaries, it's possible Blackmore could be pulling double-duty on the CW next season, as both TVD and Supernatural were renewed for the 2016-17 season.

Мммм, хубавица Heart Eyes

# 318
Валърито от TVD ли е това?
Ужас, не мога да я трая там.  Rolling Eyes

# 319
Кофти актриса ли е или по друга причина?

# 320
Образа й представен в сериала.

# 321
А, добре.
Например Кейти Касиди ми беше любимка като Русото Руби, но едва я изтраях в няколкото епизода от Arrow, които изгледах. Тя не е виновна, де, просто ролята ѝ беше патешка Mr. Green .

# 322
Лоръл - да. И на мен не ми е любимка, но я утрепаха вече в Стрелата.

# 323
Хубаво Mr. Green .
Скоро гледах някакво клипче със Стивън Амел и Джаред, мятаха се от някакъв кей Joy .
Що не вземе да участва в някой епизод с нашите? Или те да отидат при него. Просто предлагам, съвсем невинно Whistling .

И пак ше свирна Whistling

# 324
# 325
 Joy

Заслужава си да се види такова нещо.

# 326
 Joy

Определено, най-любимо ми беше катеренето по лоста, за съжаление не го практикува този сезон.  Laughing

# 327
Ох, даа... Спомям си *забърсва си лигичката*

Допълвам:

Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 21:18 от Impala

# 328
 Joy Joy
Готини шортички.

# 329
Напекло ме е слънцето в офиса , Импалка ...
иначе го съблякохме  Crazy

Blush

На някои мъже дрехи просто не им отива да носят  newsm56

Общи условия

Активация на акаунт