SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 42 136
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
На това се надявам и аз.

ММ след малко идва и аз  tv Popcorn

# 76
ОК.
PS. Радвам се, че се е прибрал и всичко е наред Hug !

# 77
Мерси  Hug минало е вече, но не му се и говори казва, че е било страшно. Буквално на метри е бил от влака по чудо нищо му няма.  Praynig

# 78
Предполагам Confused ...
Ще се въздържа от коментари, защото не им е мястото тук.
Радвам се, че сте добре. Нямаш нужда от такива емоции сега bouquet .

# 79
Здравейте! Simple Smile Изгледах новия епизод
Скрит текст:
Страхотен е. Heart EyesХареса ми паралела който направиха,между двата случая, какво е било тогава и какво е сега. Grinning Много се смях със съседката на семейството, която описа Боби и Руфъс като дамата най - груби хора, който някога е срещала. Laughing Също и на копането но гроб с багер как Сам и Дийн не са се сетили за това като дори Руфъс и Боби го правят Laughing. Стана ми мъчно, когато видях кошмара на Дийн, който е да види Сам мъртъв и как веднага си затвори очите, за да не го вижда повече Sob cry.Но ми стана още по - мъчно когато, видях кошмара на Боби cry  Почувствах се толкова хубаво, когато видяхме как в реалния свят Сам тегли Дийн и му казва да остане с него, и после как видяхме двамата да стоят от двете страни на стената и до рисуват печата с кръвта си, толкова беше сладко и мило.Много ми хареса бойната сцена между тях, и как Сам хвърли Дийн през масата и после как разби стола в него, и как веднага отиде да довърши печата.Стана ми толкова мило когато Дийн се събуди и Сам веднага го попита дали е добре, прегърна го и му каза че го държи.Радвам се че видяхме как печата се е озовал под тапетите. Blush Радвам се, че отново видяхме Руфъс и Боби хареса ми връзката, която направиха че този случай е бил преди убиването на Лилит и пускането на Луцифер от клетката, също така ми хареса и че разбрахме от къде е бутилката която шериф Милс намери в сезон 7.Харесах също това че Дийн каза на Сам какво е видял и това че Сам го превърна в  шега.  Laughing
Нямам търпение за следващия епизод, Laughing

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 17:45 от mara70

# 80
Импалке  Hug
Да се оплача, че ММ как се прибра, така трябваше да излезе и сега го чакам така:  bash
Нямам търпение да гледам имам нужда от доза Уинчестър.

Гледах.
Скрит текст:
Руфъс и Боби.  Laughing
Хареса ми как се съпоставяха случаите, хареса ми да дават работата на момчетата и паралелно на Руфъс и Боби. Сцената в която Дийн видя Боби да изчезва беше силна за мен. Мисля, че наистина може да са били "едновременно" на това място. "Боя" между Дийн и Сам беше добре изигран.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 21:54 от Ивекс

# 81
  • Buffyworld
 Hug

И на мен много ми хареса този епизод. Мислех, че случаят с Боби и Руфъс е бил преди доста време, а то се оказа от времето на Лилит, не чак толкова отдавна. Иве, и според мен Дийн и Боби "реално " се видяха в другото "измерение". Не знам защо обаче Дийн не го сподели със Сам ? Не му каза, че е видял Боби, а съм сигурна, че разбра , че го вижда. Също така доста зловещ ми беше този епизод. Като страшните серии от сезон втори.

Импалка, според мен Сам вече отдавна не мрънка . Според мен има доста голямо израстване на характера му. Даже напоследък доста често той е този , който спасява положението . В първите сезони понякога ме дразнеше, защото все мрънкаше, сякаш всичко се въртеше около него, сякаш той е най- важният, неговите проблеми, душа .....  но вече не е такъв и ме кефи много повече от преди.

И само един въпрос - съжалявам, но съм забравила, все пак съм гледала епизодите само по веднъж, няма как да помня всичко - какво всъщност стана с Руфъс ? Жив ли е още ? Мъча се да си спомня, но ми се изплъзва.   

# 82
  • Вестерос
Май малко след това умира, нали ги дадоха на един гроб с Боби

# 83
Да, мъртъв е Руфъс. Ако се лъжа ме поправете. Peace
Вярно е Сам в този сезон не е мрънкало, затова много се надявам това, което видяхме в промото за следващия епизод да не промени това, защото явно пак нещо ще стане с него.
И е време Кас да си е Кас, защо не оставиха Марк Пелегрино да си изиграе Луци.  Crossing Arms
Амароооо где си ма, Тъмнина недна....  Crossing Arms

# 84
# 85
 1dating luvbed
Лисо, Лисо....

# 86
Хах ,Ив  Hug

Да няма сърдити :

# 87
Това по ми аресва на мен.  smile3508
Дръж си Дж., не го ща.  bowuu

PS: И за да няма сърдити трябва да пуснеш и Краули и Кас.  Crossing Arms