SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 42 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Фъстъка  hahaha Hug
До 11-ти епизод.

# 91
Стига си се шматкала и през уикенда наваксай.

# 92
Стига си се шматкала и през уикенда наваксай.
Утре ще пробвам ако ММ оправи компа ,че не зарежда субс.
В неделя дребното има рд и  няма как.

# 93
Малко промо снимки за 11.17 "Red Meat":

(харесвам я много)

# 94

Утре ще пробвам ако ММ оправи компа ,че не зарежда субс.
В неделя дребното има рд и  няма как.

Милата ми Габи.  Hug

Сами, Сами каква я свърши тоя път?

# 95
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Гледах.

Първо важните неща...

Миша  Hug Heart Eyes Kissing Heart Two Hearts

Тоя символ ще влезе в употреба до края на сезона пак.
Хареса ми, интересен епизод.
Боби. hahaha

# 96
# 97
# 98
То имало нова тема  ooooh!
Аз се чудя що никой не пише.  Mr. Green

# 99
Hug

И на мен много ми хареса този епизод. Мислех, че случаят с Боби и Руфъс е бил преди доста време, а то се оказа от времето на Лилит, не чак толкова отдавна. Иве, и според мен Дийн и Боби "реално " се видяха в другото "измерение". Не знам защо обаче Дийн не го сподели със Сам ? Не му каза, че е видял Боби, а съм сигурна, че разбра , че го вижда. Също така доста зловещ ми беше този епизод. Като страшните серии от сезон втори.
Дийн го сподели, нали това разискваха на излизане от къщата.

# 100
Импалка, според мен Сам вече отдавна не мрънка . Според мен има доста голямо израстване на характера му. Даже напоследък доста често той е този , който спасява положението . В първите сезони понякога ме дразнеше, защото все мрънкаше, сякаш всичко се въртеше около него, сякаш той е най- важният, неговите проблеми, душа .....  но вече не е такъв и ме кефи много повече от преди.
Ами то наистина всичко се въртеше около Сам в първите сезони. Аз продължавам с маратона, с малко прескачания вече съм на четвърти сезон, и виждам отново точно каквото си спомням. Най-общо казано нещата се случват на Сам, той е фокуса на събитията, докато Дийн повече реагира, в ролята на големия брат. В пети сезон (с Апокалипсиса, Луцифер и Михаил, и т.н.) имаше предпоставки за равнопоставеност, но пак не се случи.
Последното (ама голямо Laughing ) цупене беше след средата на девети сезон, когато Сам разбра, че Дийн е допуснал ангел да "влезе" в него - вярно, за да го спаси и лекува - но напълно очаквано Laughing нещата се развиха зле.
Може би едва в края на девети и през десети сезон историята се въртеше повече около Дийн - белега на Каин, първото острие, превръщането за кратко в демон...
Както много пъти съм казвала Сам е любимецът на сценаристите, Дийн - на публиката Peace .

Допълвам с паралел - 2.22 vs. 11.16:

Cry

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 09:08 от Impala

# 101
Добро утро!

Some angel love  Hug

# 102

Влизам да почерпя днес детето има имен ден  bouquet

# 103
Честит имен ден на Габи. Нека си носи името със здраве.  bouquet
Точно бонбони ми се ядяха ЛисоJoy  bowuu

Ами то наистина всичко се въртеше около Сам в първите сезони. Аз продължавам с маратона, с малко прескачания вече съм на четвърти сезон, и виждам отново точно каквото си спомням. Най-общо казано нещата се случват на Сам, той е фокуса на събитията, докато Дийн повече реагира, в ролята на големия брат. В пети сезон (с Апокалипсиса, Луцифер и Михаил, и т.н.) имаше предпоставки за равнопоставеност, но пак не се случи.
Последното (ама голямо Laughing ) цупене беше след средата на девети сезон, когато Сам разбра, че Дийн е допуснал ангел да "влезе" в него - вярно, за да го спаси и лекува - но напълно очаквано Laughing нещата се развиха зле.
Може би едва в края на девети и през десети сезон историята се въртеше повече около Дийн - белега на Каин, първото острие, превръщането за кратко в демон...
Както много пъти съм казвала Сам е любимецът на сценаристите, Дийн - на публиката Peace .

Абсолютно. Съгласна съм.
Цупене не сме гледали отдавна, а и не искам да гледам.

# 104

Влизам да почерпя днес детето има имен ден  bouquet

bouquet Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт