SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Гледах  newsm45 Weary smile3518  След финала на TWD това ми беше в повече!

Скрит текст:
Стига дееееее! Не  и Каааас. Неееее!!!

Много емоционален епизод, забавен на моменти. Уплаших се за Краули. Марк се завърна като Лусифер.
Нишо не е останало от Кастиел.

И сега Амара го уби... Или пое започна.

Маминка е между живите.

Стоях на нокти през цялото време.

В общи линии  Cry Cry Cry Неееее! Кааааас!

Не са го убили, нали? Не са!

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 21:11 от dimi1013

# 271
11.19 "The Chitters" Promo:

Какво е Ромикс Rolling Eyes ?

# 272
Не съм  гледала как така
Скрит текст:
ще убият Кас, ай ..... да му се не види.  Crossing Arms

# 273
  • # супернатурална #
Добър ден, питате ли за мен  Laughing

Бях си обещала докато не ви изчета да не пиша, но толкова да ми хареса последната серия, че се включвам ни в клин, ни в ръкав УАУУУ, е те такава серия ми се гледаше!
Ако бях мъж, или поне малко би, щях да съм влюбена в Амара. Толкова да ми харесва подборът на актрисата, а как играе, а как изглежда! Една малко еретична мисъл - ами ако наистина не е зло, все пак Бог забърка едни каши, а го няма никакъв да си ги оправя, а тя за сега търси само отмъщение. Ако е искала да унищожи света да го е направила. И нещо друго се сетих- защо се опитва да Го накара да се покаже, като измъчва Луцифер, "първият, най-обичаният"? Вярно, че не е била свидетел на падението и прогонването му, но ми се вижда странно, да не кажа наивно да очаква Бог да се появи за да го спаси. Което пак е интересна черта от характера и.
Смях се на "ще извиваме крила" и на още много неща, ще гледам пак, ще чакам да изгледате и ще пиша  Grinning

# 274
  • Вестерос
Ромикс е Римския Комиккон

# 275
Гале пиши по-често, липсваш.  Hug
В скрито ли да пиша или не.  Thinking
Лисугера може да не е гледала, айде от мен да мине.    Crossing Arms
Скрит текст:
Няма да утрепят Кас, нема начин. Даже мисля, че Амара ще спаси Кас. Амара - уникална е. Наистина избора на актриса е добър, всичко ми харесва в нея. Crazy Не очаквах, че мама е жива, но ме кефи, така че се радвам. И аз се чудя защо измъчва Луци, тя сама каза ,че той е "най-обичания" от Него и някак си не ми се вярва Той да тръгне на спасителна мисия. Но я си представете, че Бог се покаже...  Laughing

# 276
Миша го закова, нали?!  Blush Heart Eyes Twisted Evil Страхотен е тоя човек!

Скрит текст:
Ако се появи Бог, ще се появи заради Кас, не заради Луцката, така си мисля аз. Амара ако спаси Кас, ще е заради  Дийн.  Praynig
Мама доста се уплаши.
Напрежение, напрежение!
В следващият епизод нема да дадат нищо по случая!
Амара само как изгледа Дийн като викна  "Кас"  Rolling Eyes

#SaveCas    smile3518

# 277
18 епизод беше страхотен, най-после добър епизод.
Скрит текст:
Кас няма да умре, няма да се отърват от един от главните си персонажи. Не и точно сега. Хареса ми, че тъмнината не трепна след атаката. Точно такава трябва да я изкарат - почти непобедима.
Хареса ми и, че Роуена е жива. Интересен персонаж е, а и актрисата много добре играе.

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 19:49 от Paige

# 278
Явно Михаил ще трябва да помага срещу Амара. "Божията ръка" ще е по-силна в неговите ръце.
И не е ли той първият син ? Амара каза на Луцифер, че като първи син, Бог ще се появи за него, ама май трябва да е Михаил. Не съм много наясно с религията.

# 279
Луцифер е бил "любимият син" на Бог нали така?
Не е ли той първият Архангел, т.е първият от вида си изобщо?

Сетих се на кого ми прилича Амара на актрисата Дженифър Лав Хюит.  Laughing

Или само аз намирам прилика, защото обикновено е така.  Joy Joy

За Лиса Ко ше кажеш, а?!! Ко ше кажеш?  Laughing Mr. Green

# 280
Да, Луцифер трябва да е по-малкият. Затова си мисля, че ще измислят нещо ново за Кас. Представяте ли си той да е първият архангел? И не помни, защото Наоми му е промивала мозъка толкова много пъти?
Ще е интересно, ако го направят по този начин.

Имаме нужда от малко badass Кастиел, като в четвърти или шести сезон, и малко в осми, когато трепеше демони.

Хаха, аз три епизода я мислех за Дженифър Лав Хюит Simple Smile

# 281
Не съм сама, този път не съм сама.  newsm44
Разгледах снимки на актрисата и констатирах, че само в образа на Амара ми прилича на Дженифър.

# 282
Ромикс е Римския Комиккон
Благодаря. Даже не знаех, че има такъв Grinning .

Добър ден, питате ли за мен  Laughing
Питах, питах, па се отказАх Crossing Arms .
Ш'та напляскам.

# 283
  • Buffyworld
Страхотен епизод ! Най-накрая ! Аз останах с впечатлението, че в края на епизода Амара започна да измъчва Луцифер, а не Кас, и то с цел , за да предизвика Бог да се яви. Нали каза, че на Бог само за Луци му пука .  Може би целта й е да застраши максимално живота на Луци, за да накара Бог да се покаже. И в този ред на мисли, някак си изобщо не ми се връзва това да е Чък.  А Забелязахте ли как в този епизод Сам и Дийн сякаш бяха второстепенни герои. ?

# 284
Забелязахме, Бъфи Simple Smile То аз и без това само се оглеждам за Кастиел, така че са ми второстепенни от известно време Simple Smile

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт